О,Андрій мене випередив.Власне хотіла запостити інфу про цю гру.Такшо,запрошуємо усіх небайдужих до львівського гумору 24 травня у кінотеатр імені Олександра Довженка...Гра має бути цікавою та захопливою ..там ще й мій писочок можна буде побачити на сцені..Гратиме моя BASTA
То може ми й ще з ним знайомі, бо нам часто приходилось обід готувати, під дружні репитиції цієї команди
Завдяки Іспаночці потрапила на гру....так як сьогодні давно не сміялася...Іспанка і її хлопці молодці... І Набла дуже сподобалася...особливо їх вступна пісня....жарти-як завжди не перевершені...
Іспаночка безсумнівно найкраща, просто неперевершена.. а Набла в свому репертуарі - жарти завжди актуальні, смішні, оригінальні, нікого не залишають байдужими... не дають навіть передихнути від сміху...
Не бачила теми раніше, та і про команду на жаль не чула Але як прочитала назву то відразу з'явилась думка навіщо львівська команда придумала собі назву перекрутивши слово АЛБАН???А тут вот воно що виявляється Мені сподобався їх гумор