Відповідь: Квітка Цісик. От наразі і маю проблему.Не скачує, лише половину пісень вдалося. Пише щось про віруси.:8: Додано через 32 хвилини Миху, навіщо карму, додаєте? Краще посилання де скачати. Диски - чудесно, але в телефон не запхаєш, нє?
Відповідь: Квітка Цісик. Зовсім недавно ознайомилася з її творчістю. Пісні хороші, чисті, веселі ..деякі сумні. Ось так завжди - талант їде закордон. Наші не дають розвиватися тощо. Хороша співачка.. була.
Відповідь: Квітка Цісик. Квітка Цісик ніколи не жила в україні. Вона народилася 4 квітня 1953 року в сім"ї українських емігрантів, у Нью Йорку. Батько-скрипаль вчив і її гри на цьому інструменті. Згодом вона пішла вчитися оперного співу. Здобула освіту за класом вокалу в Mannes School of Music. В Америці відома як Kasey Cisyk. Співала рекламні джинґли, зокрема для Coca-Cola, American Airlines, Mr. Pibbs, Sears, JC Penney, Safeway grocery stores and Starburst candies. В 80-х роках вона стала єдиним голосом, що репрезентував компанію Ford. Зробила також кілька саундтреків. Один з яких ("You Light Up My Life" - 1977) отримав Оскара, щоправда, був украдений, про що вже написав Форест на попередній сторінці. Диски Квітка записала на власні кошти. Допомагали при записі її чоловік (інженер звукозапису), мати (пильнувала Квітчину вимову) та сестра (грала на фортеп"яні). Квітка називала диски своїм подарунком Україні. Що цікаво, вона перекладала й розтлумачувала пісні аранжувальникові, аби він міг перейнятися їх змістом. І грошей на гонорари не шкодувала. Вклала в роботу всю себе. І дійсно зробила Україні чудовий подарунок. Аж два: Kvitka, Songs of Ukraine - 1980 Kvitka, Two Colors - 1989 Вона побувала в Україні 1983 року. Згодом мріяла приїхати з концертами. Планувала також записати третій диск, але... Померла від раку грудей за 5 днів до свого 45-ліття - 29 травня 1998. http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9A07E2DE113DF930A25757C0A96E958260
Відповідь: Квітка Цісик. Kvitka, Songs of Ukraine - 1980 Musicians: Guitar - Stuart Scharf Piano - Ken Ascher Celeste - Pat Rebillot Harp - Gloria Agostini Bass - Jay Leonhart, John Beal Drums - Ron Zito Percussion - Susan Evans Flutes - Geoge Marge Strings - Concertmaster: David Nadien, Contractor: Max Ellen Cello - Jesse Levy Recorded at A&R Studios Mastering - Troy Halderson, Ed Rak - Clinton Recording Studios Songs of Ukraine 1. Ivanku 2. Dearest Mother of Mine 3. Youth Does Not Return 4. The Young Eagles 5. Lullaby (for Lesha) 6. River Song 7. Grandmother Dearest 8. Mother Mother 9. The Mosquito and the Fly 10. Starry Night 11. Handzya 12. Who Will Take Me Home? 13. The Mists 14. In The Carpathian Mountains 15. Bandura 16. Verkhovyno Пісні з України 1. Іванку 2. Рушничок 3. Стоїть гора високая 4. Ой видно село 5. Колискова 6. Сидить дівча над бистрою водою 7. Бабусю рідненька 8. Ой казала мені мати 9. Комарик 10. Ніч така Господи 11. Гандзя 12. І шумить і гуде 13. Та туман яром котиться 14. У горах Карпатах 15. Взяв би я бандуру 16. Верховино Click here to download for free (mp3 список)
Відповідь: Квітка Цісик. Квітка Цісик - Два Кольори (1989) Track list 1. Де ти тепер (Where Are You Now?) - 3:36 2. Черемшина (Spring's Song) - 4:15 3 Коломийка (A Dance) - 2:36 4 Тече річка (The Cherry Orchard's Brook) 3:06 5 При ватрі (A Campfire At Dusk) - 3:08 6 Я піду в далекі гори (I Will Go To The Distant Hills) - 6:17 7 Ой заграли музики (Musicians Are Playing) - 3:04 8 Два кольори (Two Colors) - 5:11 9 Кохання (Autumn Love) - 4:17 10. Верше, мій верше (I Sing To The Hills) - 5:01 11. Колись дівчино мила (The Nightingale) - 2:00 12. І снилося (A Young Girl's Dream) - 1:24 13. На городі керниченька (The Well) - 0:43 14. Ой не світи місяченьку (A Song To The Moon) - 2:05 15. Журавлі (The Cranes Are Flying) - 4:15 Personnel All vocals by: Kvitka Cisyk Classical and Steel String Guitars: S.Scharf Solo Piano: Maria Cisyk Drums: Ronnie Zito Acoustic Bass: John Beal Piano and Celeste: Kenny Ascher, Pat Rebillot Harp: Margaret Ross Percussion: Sue Evans Synthesizers: J.Lawrence Clarinet Solo: Eddie Daniels Concertmaster: M.Ellen Violins: A.Ajemian etc. Violas: J.Barber etc. Cello: E.Moye etc. Executive Producer: Ed Rakowicz Produced by: Ed Rakowicz, Jack Cortner Arranged and Conducted by: Jack Cortner Digitally Recorded and Mixed by: Ed Rakowicz At Clinton Recording Studios, NYC. Album Coordinator: D.Mounsey DDD. Manufactured in the USA. ISBN KMCD 1002 Click here to download for free (mp3 список) Нехай хоч так, пісні просто чудові.
Відповідь: Квітка Цісик. Подолав врешті. Скопійував адресу кожної пісні у віконце URL у Total Comander і пішло. Мабуть Mozilla Firebox помітила як вірусний файл. Всім дуже дякую за посилання, тепер буду слухати. -------------------------- Квітка співала англійською мовою саундтреки до фільмів You Light Up My Life та The One and Only. На компакт-дисках її спів звісно так і не з'явився. Натомість відомими стали численні кавер-версії, перед усім на пісню You Light Up My Life. На youtube.com викладений також епізод з фільму, де звучить оригінальний спів Квітки. То ж можна порівняти: Kasey Cisyk - You Light Up My Life (Original Soundtrack).
Відповідь: Квітка Цісик. Якість дуже погана. Маю кращу. Стягнула з УкраїнаNV. Якби когось цікавило, можу залити кудись. Тільки треба ще чоловіка попросити вирізати той уривок.
Відповідь: Квітка Цісик. Хотілось би знайти "Червону руту" в її виконанні. Знайома каже, що така існує, хоча скільки я не шукала, так і не знайшла.
Відповідь: Квітка Цісик. як цікаво. дійсно, цю пісню можна почути в різному виконанні, найчастіше - в чоловічому. а тут така гарна історія...
Відповідь: Квітка Цісик. [youtube]pRraGxT-AhA&feature=related[/youtube] вперше послухала пісню Квітки Цісик не українською мовою - дуже мила і затишна пісня
Відповідь: Квітка Цісик. Пісня чудова. :y: Слухала її кілька разів при відповідному настрої. Голос співачки пронизує наскрізь.
Відповідь: Квітка Цісик. This video has been removed due to terms of use violation. в двох постах у цій темі викладено посилання на цей уривок і так нігде не можу й увидіти — обидва заблоковані
Відповідь: Квітка Цісик. Чудова співачка Колись випадково натрапила на концерт з її участю, була зачудована ніжним, красивим голосом з легеньким акцентом, який лише надавав шарму ) А згодом вдалось роздобути її альбом, дуже подобається пісня «Де ти тепер»