КВІТИ...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем маюнка, 12 лют 2008.

?

які квіти найбільше любите Ви?

1. троянди

33,8%
  2. гвоздики

6,0%
  3. тюльпани

27,1%
  4. гладіолуси

7,5%
  5. гербери

5,3%
  6. лілеї

10,5%
  7. польові квіти

38,3%
  8. інші

27,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А мені найбільше запам'яталося, коли мій синочок зірвав десь на травичці якусь квіточку і каже "То мамі..." З того часу, він єдиний мужчина, який мені дарує квіти. Зате так приємно і зворушливо...

• Подобається Подобається x 15
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені мій коханий на перше побачення подарував 15 троянд мого зросту...мені це так запамяталося...а потім кожного місяця 20 числа(це дата коли ми почали зустрічатися) я отримувала у падарунок розкішні квіти....

• Подобається Подобається x 12
  3. Бабушка с дедушкой подарили мне вот такие крокусы. Вообще обожаю весенние цветы.

• Подобається Подобається x 11
  4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Квіти... хто їх не любить... З букетів люблю лілії, але без усіляких цяцьок і кульочків... Але зрізані квіти в*януть, і тоді стає сумно... Тому я люблю живі квіти... А особливо орхідеї... от і отримала на Валентина нову жительку до свого орхідейного саду:[​IMG]

• Подобається Подобається x 9
  5. О, я тоже люблю орхидеи. Жаль, моя уже отцвела - 4 месяца радовала глаз! :good:

• Подобається Подобається x 3
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хочу тюльпанів..багато , багато тюльпанів....білих, жовтих, рожевих...різних...

• Подобається Подобається x 8
  7. Iriska

Iriska Well-Known Member

Мої раніше цвили разом, а тепер половина цвіте, коли відцвітають - друга половина... Тішить око круглий рік, от тільки Brassia нажаль по природі цвіте лише 3 тижні, але воно того варте. Зара цвітуть ще два фаленопсиси:
    Скоро зацвіте цимбідіум, мілтонія, врасіа і ще один фаленопсис. Дендробіуми відпочивають наразі.

8. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А мені вже цього року дарували підсніжники... :blush:

П.С. Но не сваріться, їх не рвали і їх знов засипало снігом... ще погріються до весни... може ніхто не зірве...

• Подобається Подобається x 7
  9. Alias

Тюльпани теж не зле коли дарують...і весни чекати не треба:) вже є на базарі

• Подобається Подобається x 4
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я не люблю тільки штучних квітів. Всі решта - люблю.

Але особливо люблю білі квіти. Конвалії.., білі тюльпани, ясмин...

Матіолу привезла з України і висіяла на балконі в ящики )))

• Подобається Подобається x 7
  11. Milongera

Milongera перехожий

хехе, згадалася цитата одної віртуальної знайомки:

"Єслі вам пересталі даріть цвєти, значіт вам уже нікуда нєубєжаць" :crazy: :give_rose: ехххх

12. Маланка

Маланка Well-Known Member

люблю хризантеми та айстри, особливо восени в селі перед ганком великі кущі, як зацвітуть.........такі барви що передати не можна:)

• Подобається Подобається x 6
  13. Из весенних цветов очень люблю мускари. Их много у нас на даче: зацветают рано-рано, красивые, нежные ммммм...

• Подобається Подобається x 6
  14. victorys

victorys позитивчик :)

Згадалося мені як десь років 4 назад мала зустрітися з подружкою,вона трішки спізнилась на зустріч і прийшла з трояндочкою :give_rose: Ну в мене відразу питання: "це від кого і кому?". Вона розповіла:
    Біжу я захекана на зустріч до тебе і тут по дорозі спиняє мене якийсь хлопець і дає квітку, я йому:
    - ти мене з кимось сплутав, ми з тобою не знайомі!
    А він:
    -та ні не сплутав, квітка для тебе :) просто у мене сьогодні дуже хороший настрій і хотілосяб ним з кимось поділитись ;) Посміхнись!
    Після чого хлопець відвернувся і пішов собі...

аж якось заздрістно стало, що це не я була на її місці:blush: А настрій в неї до кінця дня був відмінний!:preved::yahoo:

• Подобається Подобається x 10
  15. Iriska

Iriska Well-Known Member

Улюблені квіти

• Подобається Подобається x 10
  16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я люблю квіти і просто оберемком, і цікаво оформлені-головне щоб зі смаком та душею.
    Чоловік часто дарує великі та розкішні букети, а я додому приношу ті які бабці продають- сезонні, бо від них запах -аж голова паморочиться, і на душі стає тепло.

• Подобається Подобається x 11
  17. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Обожнюю тюльпани! А ше дуже люблю коли мені Коля дарує просто так весною підсніжнички - пару букетиків зв"язує в один, виходить такий грубезний красивий оберемок квітів!!!

18. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Ой, я закохалась в ті орхідеї :girl_in_dreams:
    Тільки мені ще їх ніколи не дарували:sad:

• Подобається Подобається x 2
  19. Alias

А мене чомусь орхідеї зовсім не чіпляють.А от тюльпани...я їх просто обожнюю, аже люблю лілії..білі

20. Summer

Summer Well-Known Member

я люблю підсніжники, фіалки, але коли їх не зривають, а просто в ліс милуватись ними....
    а ще нарцизи, мімоза, ромашки, маленькі гвоздички, одним словом гарні весняні та літні квіти :)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)