А мені найбільше запам'яталося, коли мій синочок зірвав десь на травичці якусь квіточку і каже "То мамі..." З того часу, він єдиний мужчина, який мені дарує квіти. Зате так приємно і зворушливо...
А мені мій коханий на перше побачення подарував 15 троянд мого зросту...мені це так запамяталося...а потім кожного місяця 20 числа(це дата коли ми почали зустрічатися) я отримувала у падарунок розкішні квіти....
Квіти... хто їх не любить... З букетів люблю лілії, але без усіляких цяцьок і кульочків... Але зрізані квіти в*януть, і тоді стає сумно... Тому я люблю живі квіти... А особливо орхідеї... от і отримала на Валентина нову жительку до свого орхідейного саду:
Мої раніше цвили разом, а тепер половина цвіте, коли відцвітають - друга половина... Тішить око круглий рік, от тільки Brassia нажаль по природі цвіте лише 3 тижні, але воно того варте. Зара цвітуть ще два фаленопсиси: Скоро зацвіте цимбідіум, мілтонія, врасіа і ще один фаленопсис. Дендробіуми відпочивають наразі.
А мені вже цього року дарували підсніжники... П.С. Но не сваріться, їх не рвали і їх знов засипало снігом... ще погріються до весни... може ніхто не зірве...
Я не люблю тільки штучних квітів. Всі решта - люблю. Але особливо люблю білі квіти. Конвалії.., білі тюльпани, ясмин... Матіолу привезла з України і висіяла на балконі в ящики )))
хехе, згадалася цитата одної віртуальної знайомки: "Єслі вам пересталі даріть цвєти, значіт вам уже нікуда нєубєжаць" ехххх
люблю хризантеми та айстри, особливо восени в селі перед ганком великі кущі, як зацвітуть.........такі барви що передати не можна
Из весенних цветов очень люблю мускари. Их много у нас на даче: зацветают рано-рано, красивые, нежные ммммм...
Згадалося мені як десь років 4 назад мала зустрітися з подружкою,вона трішки спізнилась на зустріч і прийшла з трояндочкою Ну в мене відразу питання: "це від кого і кому?". Вона розповіла: Біжу я захекана на зустріч до тебе і тут по дорозі спиняє мене якийсь хлопець і дає квітку, я йому: - ти мене з кимось сплутав, ми з тобою не знайомі! А він: -та ні не сплутав, квітка для тебе просто у мене сьогодні дуже хороший настрій і хотілосяб ним з кимось поділитись Посміхнись! Після чого хлопець відвернувся і пішов собі... аж якось заздрістно стало, що це не я була на її місці А настрій в неї до кінця дня був відмінний!
А я люблю квіти і просто оберемком, і цікаво оформлені-головне щоб зі смаком та душею. Чоловік часто дарує великі та розкішні букети, а я додому приношу ті які бабці продають- сезонні, бо від них запах -аж голова паморочиться, і на душі стає тепло.
Обожнюю тюльпани! А ше дуже люблю коли мені Коля дарує просто так весною підсніжнички - пару букетиків зв"язує в один, виходить такий грубезний красивий оберемок квітів!!!
я люблю підсніжники, фіалки, але коли їх не зривають, а просто в ліс милуватись ними.... а ще нарцизи, мімоза, ромашки, маленькі гвоздички, одним словом гарні весняні та літні квіти