Відповідь: КВІТИ... мені чоловік завжди квіти дарує без приводу. а якщо вже з приводом - то ду-у-уже багато. він взагалі джентельмен: дарує квіти жінкам просто так, наприклад коли йде в якусь установу. але жінки іноді бувають... не дуже розумні, м"яко кажучи. наприклад останнього разу, йшли ми в поліклініку. там попросили трохи погуляти, бо щось не так було з апаратом. ми пройшлися, купили пресу, заодно й квіти мені і ще тій дівчині з УЗД. Так вона, замість того, щоб обзаздритися, дивилась на мене як на нікчему, а на чоловіка мого як на трофей ось і роби після цього людям приємно... чому так буває? може то офтоп:shutup: , але все в житіт має чомусь наслідки, навіть безневинні, на перший погляд, речі
Відповідь: КВІТИ... А мені найбільше подобаються все ж таки троянди. Хоч може це вже і банально... Подобається дарувати їх. І хоч я розумію, що у кожного свої смаки, та все таки мені важко зрозуміти тих дівчат, які не люблять ці квіти. Не розумію ЯК їх можна не любити. :p
Відповідь: КВІТИ... Не те що дівчата не люблять троянди.. Я от люблю їх, але перевагу віддаю іншим квітам.. Бо троянди, як на мене, то банально. Хоча їх люблю, бо вони гарні і пахнуть
Відповідь: КВІТИ... Досить популярне і занадто стандартизоване пояснення щодо нелюбові до гвоздики,але дозвольте не погодитись з Вами, Alians.Бо гвоздики-мій вибір у цьому опитуванні і ось скажу чому. Улюблена квітка гвоздика -струнка і не має жодних колючок,якими може зранити;її стебло не гнеться додолу,а стоїть рівненько як в перший день,так і через тиждень,та й квітка теж не опускається з часом; і не опадають її пелюстки - такі тендітні і граційні,наче їх витинав вмілий майстер.Ці пелюстки хоч й неошатні дуже, проте зі своїм шармом, який відомо - в простоті!
Люблю орхидеи. У меня дома растёт одна - цветёт уже больше трёх месяцев! Кстати, её фотографии я уже выкладывала.
А ми бачили та я ж не проти.У кожного свій смак, свої уподобання.Я от тюльпани люблю, а коханий вже другий раз троянди дарує.А ще люблю лілії...
А я люблю усі квіти. Для мене кожна квітка - це щось особливе. Мені можна і подарунків не дарувати, кращим подарунком є квіти. І не важливо, чи це будуть троянди, чи тюльпани, чи польові... Шкода, що їх не часто дарують....
А я вже відвикла від такого почуття, як радість від отриманих квітів Хоча раніше в мене їх було аж забагато...і по причині і без....і яка квітка б це не була, вона була особливою...
Я вже колись написала тут про троянди... тоді такі дискусії розвернулись... то краще не уточнятиму. Скажу лиш, що дуже люблю квіти... Дівчата, а це вам :
А я навіть знаю,що скоро я подарую оце... і навіть знаю,кому... Ну не бачу жодної причини,чому б поважному львівському пану не подарувати оце чарівній жінці...
Любить мій чоловік квіти любить дарувати і на дн. і просто так, і на різні свята, і син такий, купив квіти дівчині і мені Всі квіти гарні, адже в кожній є своя неповторність. Ну, а ромашки люблю надзвичайно. Колись їздили з подружкою в поле: нарвемо ромашок, волошок або маків... Яка краса...
нещодавно, (зразу після Різдва) чоловік десь видряпав перші котики:girl_tender: тепер вони в мене на вікні - чекаю поки розквітнуть
А я не можу сказати, що я люблю квіти.Вони мені подобаються, я люблю їх фотографувати, але аж щоб так як тут пишуть..не відчуваю захоплення.пакру раз дарували мені червоні троянди та й то прихильники Аліас, так би мовити ,за компанію) Ірка, ти цього не читай)
Не люблю тільки гвоздик і гладіолусів.....а взагалі всі квіти хороші, особливо коли вони без отої шелестящої мішури і коли ли їх просто багато, цілий оберемок.... дивляться вони по інакшому )))
Я теж люблю без упаковки. але ж буває таке оформлення,то ціле мистецтво. Дуже не люблю коли квіти в вазу ставлять в тому шелестящому папері