КВІТИ...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем маюнка, 12 лют 2008.

?

які квіти найбільше любите Ви?

1. троянди

33,8%
  2. гвоздики

6,0%
  3. тюльпани

27,1%
  4. гладіолуси

7,5%
  5. гербери

5,3%
  6. лілеї

10,5%
  7. польові квіти

38,3%
  8. інші

27,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: КВІТИ...

мені чоловік завжди квіти дарує без приводу. а якщо вже з приводом - то ду-у-уже багато. :)
    він взагалі джентельмен: дарує квіти жінкам просто так, наприклад коли йде в якусь установу. але жінки іноді бувають... не дуже розумні, м"яко кажучи.
    наприклад останнього разу, йшли ми в поліклініку. там попросили трохи погуляти, бо щось не так було з апаратом. ми пройшлися, купили пресу, заодно й квіти мені і ще тій дівчині з УЗД. Так вона, замість того, щоб обзаздритися, дивилась на мене як на нікчему, а на чоловіка мого як на трофей:ireful1:
    ось і роби після цього людям приємно...
    чому так буває?
    може то офтоп:shutup: , але все в житіт має чомусь наслідки, навіть безневинні, на перший погляд, речі

• Подобається Подобається x 7
  2. Dendy

Dendy Active Member

А мені найбільше подобаються все ж таки троянди. Хоч може це вже і банально...
    Подобається дарувати їх. :) І хоч я розумію, що у кожного свої смаки, та все таки мені важко зрозуміти тих дівчат, які не люблять ці квіти. Не розумію ЯК їх можна не любити. :p

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не те що дівчата не люблять троянди.. Я от люблю їх, але перевагу віддаю іншим квітам.. Бо троянди, як на мене, то банально. Хоча їх люблю, бо вони гарні і пахнуть :)

• Подобається Подобається x 1
  4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Досить популярне і занадто стандартизоване пояснення щодо нелюбові до гвоздики,але дозвольте не погодитись з Вами, Alians.Бо гвоздики-мій вибір у цьому опитуванні і ось скажу чому. Улюблена квітка гвоздика -струнка і не має жодних колючок,якими може зранити;її стебло не гнеться додолу,а стоїть рівненько як в перший день,так і через тиждень,та й квітка теж не опускається з часом; і не опадають її пелюстки - такі тендітні і граційні,наче їх витинав вмілий майстер.Ці пелюстки хоч й неошатні дуже, проте зі своїм шармом, який відомо - в простоті!

• Подобається Подобається x 2
  5. Люблю орхидеи. У меня дома растёт одна - цветёт уже больше трёх месяцев! :good: Кстати, её фотографии я уже выкладывала.

Останнє редагування: 13 січ 2009
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ми бачили:)

та я ж не проти.:)У кожного свій смак, свої уподобання.Я от тюльпани люблю, а коханий вже другий раз троянди дарує:).А ще люблю лілії...

• Подобається Подобається x 5
  7. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А я люблю усі квіти. Для мене кожна квітка - це щось особливе. Мені можна і подарунків не дарувати, кращим подарунком є квіти. І не важливо, чи це будуть троянди, чи тюльпани, чи польові... Шкода, що їх не часто дарують....

• Подобається Подобається x 7
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я вже відвикла від такого почуття, як радість від отриманих квітів:sad:
    Хоча раніше в мене їх було аж забагато...і по причині і без....і яка квітка б це не була, вона була особливою...

• Подобається Подобається x 5
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І я:sad::sad::sad: ніхто квітів не дарує..вже багато років підряд...:sad::sad:

• Подобається Подобається x 4
  10. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

І я до Вас приєднуюсь...:sad:

• Подобається Подобається x 3
  11. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Я вже колись написала тут про троянди... тоді такі дискусії розвернулись... то краще не уточнятиму. Скажу лиш, що дуже люблю квіти...
    Дівчата, а це вам :

• Подобається Подобається x 10
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я навіть знаю,що скоро я подарую оце...:)

і навіть знаю,кому...:mocking:
    Ну не бачу жодної причини,чому б поважному львівському пану не подарувати оце чарівній жінці...:dntknw:

• Подобається Подобається x 11
  13. Daisy

Daisy Well-Known Member

Любить мій чоловік квіти любить дарувати і на дн. і просто так, і на різні свята, і син такий, купив квіти дівчині і мені:good:
    Всі квіти гарні, адже в кожній є своя неповторність. Ну, а ромашки люблю надзвичайно. Колись їздили з подружкою в поле: нарвемо ромашок, волошок або маків...
    Яка краса...:)

Останнє редагування: 14 січ 2009
  14. Agaton

Agaton Well-Known Member

s'il vous plait ... madames
    :give_rose: :give_rose: :give_rose:

:hi:

15. Ірена

Ірена Well-Known Member

нещодавно, (зразу після Різдва) чоловік десь видряпав перші котики:girl_tender:
    тепер вони в мене на вікні - чекаю поки розквітнуть

• Подобається Подобається x 9
  16. сестричка

сестричка Well-Known Member

А я не можу сказати, що я люблю квіти.Вони мені подобаються, я люблю їх фотографувати, але аж щоб так як тут пишуть..не відчуваю захоплення.пакру раз дарували мені червоні троянди та й то прихильники Аліас, так би мовити ,за компанію:))
    Ірка, ти цього не читай:))

• Подобається Подобається x 8
  17. Расскажите мне! Я - могила. :shutup:

• Подобається Подобається x 3
  18. Vetta

Vetta Well-Known Member

Не люблю тільки гвоздик і гладіолусів.....а взагалі всі квіти хороші, особливо коли вони без отої шелестящої мішури і коли ли їх просто багато, цілий оберемок.... дивляться вони по інакшому )))

19. Daisy

Daisy Well-Known Member

Я теж люблю квіти без "упаковки";)

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я теж люблю без упаковки. але ж буває таке оформлення,то ціле мистецтво.
    Дуже не люблю коли квіти в вазу ставлять в тому шелестящому папері:)

а де твій аватар? :)