Відповідь: КВІТИ... я думаю, що у Львові є кур’єрські пошти (або навіть квіткові магазини, що мають кур’єрів) ті ж магазини мають, певно, і рахунки свої безготівкові. ви перекинули гроші там - замовили квіти у Львові. квіти доставили. і усьо. в нас такі магазини є.
Відповідь: КВІТИ... Мені повезло.... моя дружина любить ромашки... недорогі, недефіцитні, літом - все є. Додано через 31 секунду троянди не любить, бо каже, що то горді дуже квіти...
Відповідь: КВІТИ... Там такі ціни!!!Вистачило б на квитки у Львів і назад . ще й на квіти майбутній свекрусі. Пошлю листівку....і привітаю по телефону )
Відповідь: КВІТИ... Я з вами згідна на всі 100.У мене абсолютно так само. А ще гвоздики завжди клали біля памятника Леніна.Якісь вони для мене штучні.А взагалі дуже-дуже люблю ромашки.
Відповідь: КВІТИ... А я недавно ходила до коліжанки на день народження і подарувала їй букетик, в який входили по одному з усіх кольорів і видів тюльпанів, які знайшла на ринку. Однотонних, двоколірних, з кучерявими кінчиками, з гострими кінчиками тощо. Вийшло дуже гарно!
Відповідь: КВІТИ... я такі тульпанчики теж на базарчику бачила. і вони мені дуже сподобались.. і ще я бачила такі що в горщиках ростуть.. подумую може собі такі додому купити..
Відповідь: КВІТИ... Мені гвоздики асоціюються з похороном, а люблю я квіти теж по сезону, найбільше люблю орхідеї, тюльпани, троянди і фрезії.
Відповідь: КВІТИ... Кактуси (не мусить цвісти) та іриси, або іриси та кактуси, не знаю яким віддати перевагу.., ще стреліція.