Доброго дня. Кого цікавить оренда у Львові- з хлопцем здаєм свої квартири- ціна від 150-250 Телефон 0961503365,0639313046 Соломія,0672845467- Тарас Наша група: vk.com/orenda_podobovo_lviv Будем раді вас прийняти
Подружня пара винайме мебльовану однокімнатну квартиру на 2 ночі (16 та 17 липня) коли буде гостювати в місті. До 12-00 18 липня ми виїдемо. Надсилайте ваші пропозиції в приват. Дякую!
Як зняти квартиру у Львові! Вітаю, брати-львів'яни! От хочемо поїхати з дружиною і сином до Львову у липні, днів так на 4-5. Шукаємо житло. Підкажіть, будь ласка, які ціни на аренду квартир щодобово у місті?
Вiтаю! Однокiмнатнi квартири майже в центрi - вiд 200 грн. Минулої суботи також шукала квартиру з 6 липня, то ледве втрапила на вiльну. Тому раджу продзвонювати десь за 1,5 - 2 тижднi до запланованого приїзду. www.doba.ua/ukr/cities/Lvov
Комфортне і не дороге проживання у Львові можна знайти на сайті: Хостел Львів | Оренда квартир у Львові | Randevu, StareMisto Тут є і хостели, і апартаменти.
Потрібна ваша допомога. З дівчиною збираємося в Одесу на пару днів. Хочемо просто погуляти і відпочити. Але в таких випадках завжди виникає проблема з житлом. У готелях дорогувато, та й ми вважаємо за краще знімати квартири подобово. Тут прикольний ресурс для бронювання житла в різних містах України. Хтось пробував користуватися цим або аналогічним? На сайті пишуть, що для бронювання необхідно зареєструватися і заповнити спеціальну форму, відносно якої підбере необхідні варіанти. Ще зазначено, що в разі скасування броні або незаїзду можуть повернути гроші і навіть дають гарантію. Звучить все пристойно і гідно, але як на практиці? Дуже цікавить думка людей, які користувалися даним сервісом.
Мої вітання. Зірвалась бронь квартири! Дуже терміново шукаю квартиру на 6-10 липня, 4ночі, порядна сім"я з дитиною 4рочки. Недорого, до 300грн. в центрі. Драматичність ситуаціїї -прибуваємо в 00,45 з 6 на 7 липня. Тому треба обовязково попередньо забронювати. Буду вдячний за допомогу.
Вот приезжали с мужем отдихать во Львов, цены конечно не приятно удивили просят от 600 грн за сутки за однушку без ремонта
Здравствуйте. Хотел бы всех предупредить. Снимали квартиру Двухъярусная 5-комнатная квартира в центре Львова, пр. Шевченко, 18 (Львов) во Львове. Нас было две пары. Имели неприятный опыт сотрудничать с брокером Оксаной, +38 (096) 35-45-338. В квартире очень сыро и воняет плесенью. Воняет буквально все, даже из шкафов пустых воняет. Грибок видно только в санузле немного. Думаю, его периодически счищают или закрашивают, но не избавляются от него до конца, скорее маскируют. Грибки очень опасны, особенно для тех, у кого проблемы с дыхательной системой. У моей девушки началась аллергия, она постоянно чихала и у нее слезились глаза пока мы оставались в квартире. На замечание хозяйка только посмеялась. Вот и мы теперь посмеемся, когда к ней никто не приедет жить!!!
Квартира – «конура». Наверное, во времена средневековья в таких кладовках жила прислуга или держали пленников. В квартире плохая шумоизоляция. Гряяяяязно, хостелы в Европе и то выглядят получше. Очень душно и влажно, если открыть окно - то шумно. Соседи полночи смотрят телевизор. Воняет канализация. Если хотите экстрима и почувствовать себя узником карцера тогда можете поселиться здесь Двухкомнатная квартира посуточно в Львове, Галицкий район, пр-т Свободы, 49. Цена: от 450 грн. [1260652295] |Doba.ua. Тина +38 (063) 367-45-45.
Знімала квартиру на добу, знайшла через сайт ОЛХ, була дуже не задоволена, коштувала місяць назад 400 грн, в квартирі дуже холодно, та ще цілий день чекала на хозяйку квартири. Краще мабуть в готелі.
Єдине що на олксі мені не дуже до вподоби – це занадто великий прошарок ріелторів, дуже тяжко знайти щось нормальне, інша справа – нові проекти, такі як kvartirkov.com Там поки що немає хайпу ріелторського і можна нормально з ними працювати.