Квартири подобово

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Ivan, 17 гру 2006.

1. balllerinka

balllerinka New Member

Заблукали)

Допоможіть розібратися! Забронювали квартиру на вул. Тершаковців, 2, але не можемо таку знайти на карті. Це від центру не дуже далеко?

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відповідь: Заблукали)

Синім обведено проспект Свободи, що біля оперного. Червоним хрестиком позначено будинок №2 на Тершаковців.

• Подобається Подобається x 6
  3. Капітан

Капітан Well-Known Member

Хвилин 10 топати пішки +/-.

• Подобається Подобається x 1
  4. balllerinka

balllerinka New Member

Дуже вам дякую!

Додано через 1 хвилину
    О, ну я думала, все набагато гірше)

5. Re:Story

Re:Story Well-Known Member

Я не со Львова, но все же. Когда я была там, мы остановились на квартире заранее забронировав ее. Сразу говорю, если останавливаться в центре, то нужно быть готовым к тому, что квартиры там старинные. И состояние некоторых из них желает лучшего. Зато остановившись подальше от центра есть новые дома, где квартиры довольно-таки уютные. Гулять по городу советую с экскурсоводом. Также знаю, что во Львове красивые замки, вернее, окол Львова. И еще одно. Во Львове ОЧЕНЬ красивый оперный. :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Little_LeXX

Little_LeXX Member

По какому номеру можно обратиться для аренды квартиры?

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сюди можете і за орендою звертатися...бажано 2 дні наперед..

8. Vetta

Vetta Well-Known Member

Все таки Львів супер))) на рахунок квартир то все залежить від ціни, і не треба десь в новобудовах....бо не за тим же ж їдете. І в центрі прокидатись куди зручніше ...бо тут він дух старого Львову )). А взагалі добре мати знайомих, щоб попасти до них на Різдво... а то й на святу вечерю, в коло сімї.

9. nikolai 1912

nikolai 1912 миється в бані

Квакртира на Новый год

Уважаемые господа!!!Может кто-то сдает квартиру на новый год,а то в агенствах цены не реальные.Заранее спасибо!!!

10. Alinakovali

Alinakovali New Member

Підкажіть, будьте ласкаві.
    Дуже хочему відзначити Новий рік у Львові, а хазяйка зброньованої квартири відмовила нам за сімейними обставинами, а за обїявами квартир вже нема, готелі забиті. :sad:((

Ми молода подружня пара киян, не дебошири, не жлоби. :)

Шукаємо симпатичне помешкання з двоспальним ліжком, телевізором та гарячою водою.

З 31го до 3го

Розглянемо будь-які пропозиціі.

Останнє редагування модератором: 27 гру 2008
  11. Полковник

Полковник миється в бані

ТАМ по-русски написано!!!!!!!
    Гидота страшенная!!!!!!!

12. Wolf

Wolf New Member

А Ви не пробували підібрати собі у Львові кватриру на декілька днів, а машину на стоянку - як на мене це безпечно і обійдеться дешевше аніж готель.

13. Taisiya

Taisiya New Member

Житло у Львові на 2, 3, 4 травня. Допоможіть!!!

Пані та панове, допоможіть знайти житло у Львові на 2,3,4 травня. Нас буде 4. Я мій чоловік та 2 сестри. Тобто 2 двоспальних місця. Або підкажіть до кого звернутися. Дякую за допомогу.

14. Pavlin

Pavlin Active Member

15. Faraosha

Faraosha Member

Питання до Львів'ян. Підкажіть будь ласка інформацію про сайти і агентсва в яких можна зняти квартири подобово. При цьому, що квартира відповідала ціна/якість. А саме головне, щоб вони були провіреними, що на нах можна надіятись.
    Якщо така інформація вже десь була то киньтесь в мене лінком плз. Буду дуже вдячний.

16. mer

mer New Member

Квартира у Львові

Вітання!

Маю велике бажання завітати до вашого міста:)

Прошу підказати де можна вдвох зупитися на тиждень (бажано квартира)

Щиро дякую:good:

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перегляньте, будь ласка, цю ж тему. В ній є багато порад і пропозицій на цю тему ;)

18. syavych

syavych копач

або ж просто http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=130&subrub=1

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Интересуют цены на жильё во Львове и Одессе с 17-18 сентября на 3-4 дня. Лишь бы уединение и не удаленность от центра. (2 чел.), спасибо, кто откликнется. Можно в ПП.

20. Bambook

Bambook Persona non grata

а де твій аватар? :)