Квартира в Житловому комплексі по вул.Демнянській - відгуки, обговорення

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем promisto, 19 сер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

Спершу говорили що на всіх будть чекати. Але думаю якщо лише декілька людей не підпише акти, то нам підуть на зустріч і будуть виробляти свідоцтва.

• Подобається Подобається x 1
  2. promisto

promisto Well-Known Member

Якщо є дефекти, то можна акт приймання можна (але не обов"язково) підписати, але ОБОВ"ЯЗКОВО у акті зазначити, що квартира приймається з недоліками

У мене дана акція відбудеться 18.03 в 11.00

3. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

який номер секції?

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Нам на понеділок, 6 секція

5. promisto

У мене теж 6-та

6. Марточка

Марточка Well-Known Member

Ви здається писали що вам трансформаторна будка мішає з вікон, це ж більше стосується 7 секції, оскільки вона навпроти неї. Не бачу проблеми в 6 секції. В вас нижні поверхи? (2,3?) і вона вам дійсно заваджає? Бо мене якось не так щоб аж дуже ( в мене 7 пов.)
    Бачу тут всі активні дописувачі зібралися з 6-ї секції, всі близькі сусіди)))
    Огляд квартири в нас аж в п"ятницю. І щось я не розумію як огляд однієї секції може займати 3 тижні, якщо 4 квартири в день, 9 поверхів, тобто 9 робочих днів, а це неповних 2 тижні. Тягнуть час.
    І ще з вчорашніх зборів я зрозуміла, що ключі ми ще не скоро побачимо, це розчаровує.
    Сергій Дацюк, я так розумію ви також з 6-ї секції.

7. promisto

Цікаво по якому принципу призначають день приймання - в мене у вівторок 8 пов.
    Хто в курсі - кого вибрали головою ОСББ?

8. Марточка

мені от також цікаво, вчора перед нами також сусіди з 6 секції сиділи. правда не знаю з якого поверха, то також казали що вони ще не приймали чи навіть ще не назначили, щось таке. Але я певно взагалі остання з 6 секції буду ))ги-ги-ги

9. denverod1

Не хочу вдаватися в полеміку, у вас по перше 7 поверх, окрім того має значення яка сторона ліва чи права, не знаю за 7 секцію але в 6 заважає , але ми себе тішимо тим що хоч з панельного будинку навпроти не будуть проглядатися вікна ..

10. promisto

В залежності від настрою у будь-чому можна знайти як негатив, так і позитив:good:

11. Марточка

бачите, вже є плюси :) Та і панельний будинок, мені здається, досить далеко від нашого. Там би ніц і не побачив :) В вас напевне 2 поверх, ми доречі думали якраз над ним, там де з кухні велике вікно, але нам здалося що він( 2 пов) якось занадто низько і передумали. Ну це якщо у вас там квартира.
    А і ще хотіла запитати вас, а як у вас вже дизайнерський проект є? Ви робили по кресленнях? Бо ми ніяк не можемо привести свого дизайнера на квартиру, поки ключів не маємо.

12. denverod1

Так саме 2 поверх, на вишчих поверхах чистіше повітря і краєвид а так якщо 2 то можна і без ліфтів жити , свої плюси .. Проета немаємо, але хотіли б , ціни за метр 15 уо то ж чимала сума вийде .. Підвали майже 10 тисяч .. Усе впирається в гроші .

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

Звичайно, от тіки прикро коли той негатив пов'язаний з новим житлом, була б то купівля порохотяга чи тв то забув і не думаєш про те :)

13. promisto

А ще простіше доставляти будматеріали на ремонт. Так як у мене восьмий поверх, а ліфт скоріш за все запустять після завершення більшості ремонтів, доставка будматеріалів проблематична - мабуть доведеться влаштовувати консольно балку з блоком для їх підйому - так що + у Вас додаються:)

14. denverod1

Головне аби гроші були на ті матеріали, знайти майстрів нормальних шоб після них не переробляти

15. Марточка

я підключуся до вашої балки якось :))), а то я також думаю як вирішити це питання.

я чомусь подумала що у вас по проекту тепер не сходиться із-за шахти в кухні, ви ж колись також казали що це дуже велика проблема для вас, що куток не влазиться чи щось таке, то можна шось інше придумати. Завжди можна щось змінити. Настроюйтесь на позитив, вам там жити.
    МИ ОТ ТАКОЖ ПІЗНО КИНУЛИСЬ КУПУВАТИ, КОЛИ ПОЛИШАЛИСЯ ЛИШЕ ВЕРХНІ ПОВЕРХИ, я дуже не хотіла, бо не привично, ніколи вище 3 поверха не жила, коли перший раз вийшла на балкон, то стало дуже страшно, незнаю як буде дальше з цим, надіюсь привикну якось , ну і + як ремонт робити, як матеріали носити, і не подобається місце для котла, хотілося б щоб все було з одного боку, бо планувала вже собі як кухню зроблю,також є мінуси, але що ж, треба якось з ними миритися.

А хтось щось в курсі про ту п.Марію?

Останнє редагування: 16 бер 2014
  16. promisto

Домовились: з мене балка - з Вас мотузка:)

За п.Марію не в курсі, а от за вроді п.Нестора, от того в якого дружина в серпні буде народжувати дитину, маю негативну інформацію від його безпосереднього керівника на роботі: гарні він байки про свої якості та можливості всім розповідав. Шкодую, що подзвонив розпитатись про нього уже після зборів.

17. Марточка

я от ще подумала про вагітних жінок і про сім"ї, які мають чи народять маленьких діток, як їм бути без ліфта, якщо вони живуть на верхніх поверхах.

:scratch_one-s_head: погано, що є така інформація звісно, але ж в можна переобирати членів ОСББ, якщо не будуть справлятися зі своєю роботою. Хтось там вчора про приєднання до Жеку питав ( здається якраз і п.Марія), то взагалі, старше покоління мене не дуже влаштовує в членах ОСББ

18. promisto

після от того приєднання і у нашому будинку буде так, як і в будинках цього ЖЕКу

19. Марточка

це навіть не обговорюється, який ЖЕК, не ті часи, просто старше покоління поняття не має що таке ОСББ, ну і питання оплати я думаю ще викличе багато непорозумінь. Чесно, для чого 5 людей в ОСББ-я не розумію, їм ж платити потрібно, як вони собі то уявляють? Чи може я чогось не розумію....

20. promisto

5 чоловік нехай буде для і до реєстрації ОСББ (для прискорення). А після, при розгляді та затверженні кошторису витрат ОСББ двох, у яких буде найменший рейтинг, виключити із складу правління

а де твій аватар? :)