Квартира в Житловому комплексі по вул.Демнянській - відгуки, обговорення

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем promisto, 19 сер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

Це ринкова економіка і бізнес. Ніхто просто так нічого не видає. Рахую що треба менше скептицизму.
    Ціни на житло адекватні, район затишний, дорогі дороблять, інфрастркутура хороша.
    По квартирі: двері по якості не погані, котел польський, батареї норм, розводка труб на опалення Rehau (німеччина), штукатурка затерта добре, по стяжці питань не виникло. Треба переміряти. Думаю відхилення будуть, але не значні (надіємось)...
    Тому в загальному ми задоволені.

2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ну та якщо врахувати ще ціну минулого року в 5700 то взагалі супер але коли б все відразу було чітко розписано і сказано а не після того як були підписані папери ..

На той момент то була одна з кращих пропозицій, зараз не знаю не моніторив але думаю ціни недалеко від еко дому або ті ж самі сусіди що поряд але там вже принаймі йде моноліт перекриття .

Ну в будь якому разі це кращий варіант з первинного житла замість приміром вторинноі панельки на сихові.

Будемо надіятися що зтим паркінгом вони не наламають ..

3. promisto

promisto Well-Known Member

До моменту передачі на баланс ОСББ забудовник

4. Марточка

Марточка Well-Known Member

А що з паркінгом?

5. denverod1

Наразі нічого, ще чекати цілий рік, а за рік багато чого може змінитись.
    З цією конторою можна чекати що завгодно.

6. zlatovlaska

zlatovlaska Active Member

а шо з тією конторою ставалося ?

7. denverod1

А ви з самого початку почитайте цю тему, бо виглядає так ніби ви представник тоі фірми :)

8. zlatovlaska

zlatovlaska Active Member

прочитала
    і з чого вам це виглядає? Я її десь рекламувала, прихвалювала?
    Ми також придбали там квартиру.
    До ЦЬОГО забудовника, наразі, претензій я не маю. До двох попередніх вірю що могли мати претензії люди, але я знову ж не маю :), оскільки ми купували, коли вже 9 поверх добудовувався.
    Судячи з виконаних робіт на даний момент, здача будинку таки буде в призначений термін.
    Якість виконання внутрішніх робіт досить не погана.
    Наразі я бачу лише +.
    А де Ви, denverod1, бачите мінуси? КОНКРЕТНО.
    Бо наразі лише бла-бла, наламають з паркінгом, бла-бла можна всього від ЦІЄЇ контори чекати.

9. denverod1

Купівля квартири це не є купівля холодильника, чи авто , це значно більше , назвемо це найважливіша купівля у вашому житті.

Ви приходите до фірми як пропонує вам продукт, річ , будь що, вам розповідають як все буде, як все добре, показують фото візуалізацію яким буде те за що ви плануєте віддати частину свого життя.

Ви довіряєте їм свої гроші і з надією чекаєте що все буде добре і через певний час ви отримуєте те за що заплатили.

І тут, настає момент коли ви дізнаєтес що :
    1. Має бути шахта на кухні яка мініє усе планування на яке розраховували під час підписання паперів, про яку ніде не йшлося мова і яка тільки у 2014 році буде позначена на кресленнях.
    2. Тільки у 2014 році ви дізнаєтеся що підвалів і комірок усім не вистачить, окрім того кожен метр отих комірок буде коштувати чималих коштів.
    3.електрощитова яка псує вам вигляд з вікна , про розташування якоі вам ніхто не сказав жодного слова, на кресленнях вона теж не позначена.
    4 оті зміни в плануванні в будинку , відхилення від проекту де не мало бути 10 поверху.
    5. Оті газові труби які розведені по всій кухні а все тільки тому що будинок не був запроектований під індивідуальне опалення і відповідно там не передбачено місце під котел і звідси відповідно саме таке планування яке можна глянути на початкових кресленнях.

Це основні пункти, тільки через перший пункт ми б ніколи не стали б співвласниками цього будівництва. Враховуючи оці всі огріхи, вони піднімали ціни щоквартально а в кінці і щомісячно, що на мою думку не дуже доречно.

Після всіх цих прихованих сюрпризів ми не можемо вірити жодному слову людям які ведуть це будівництво, нема ніякої конкретики, нічого не можуть чітко прописати, який ліфт, яке планування, де електрощитова, де дитячий майданчик, де паркінг, де комірки і так.д.

Враження що будують повні профани, які вибудувоють своі плани на тиждень вперед, не знають яким має бути кінцевий результат.

Ми слідкуємо за цим будівництвом від самого початку, ще коли стояла недобудова старого будинку яку розморозили і вже продовжили добудовувавати адамас і компанія. Ми бачили як кілька місяців вони не могли завершити останній поверх , а все через те що там вирішувалась доля отого 10 поверху.

Ми дуже щасливі і тішимося що все позаду і нас не кинули як буває в наш час з іншими фірмами забудовниками, та попри все ж осад залишився і повторюся це ще не кінець.

Питання комірок, паркінгу, дит майданчика, дороги залишається відкритими, тому в жодному разі якщо усе що вишче перелічене є для вас важливим не варто скидувати з рахунку, розчлаблятися і тішитися здачею будинку.

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

П.с ще на додачу, вишче ви мабуть вже бачили розмову де не зрозуміло про оті доплати за лишні метри, я вже мовчу про те що ми будемо приймати, будемо надіятися все буде добре.

---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ----------

І ще для тих, хто тільки планує придбати помешкання, бронюйте комірки, бо буде як в нас, перші хто купували а останні хто в черзі на комірку, якісь пріоритети у них по тому хто в списку а хто ні.

10. Сергій Дацюк

1. У нас шахта на балконі. У старих зразках новобудов зі стіни виходить патрубок і звідти випаровування сусіду у вікно валить. Рахую що це розумно зроблено. Хоча не цікавився раніше де вона взагалі має бути.

2.На рах підвалів зробили не правильно. Мали надати інфу по кількості ( в іделі мало вистачити всім) і по терміну коли можна було б зарезервувати. А цю інормацію вони не оприлюднюють і сьогодні, тільки в тел. режимі щось там говорять. З їхньої сторони включена нейтральність. Ніхто не думає в даному випадку про людей. Зате не забули зробити гаражі і комерц приміщення....
    На рах. договорів то тут не маніпулюйте і не спекулюйте. Це все від Кабміну залежало. До 20 березня не існувало типового договору на участь у ФФБ, тому цей договір писався на підставі закону. А вже пізніше уряд прийняв тип. договір з оцією поправко де можна вписати (м.кв.).

Кожен хто придбає житло через ФФБ йде на дуже великий ризик тим більше що це все відбувається в Україні.Звичайно краще придбати в зданій новобудові і спати спокійно. Але ціни на порядок вищі (хтось згадував екодім 2 кім. там куштує десь 65-70 тис. десь 1000 за кв.) Також радує те що будівництво завершилось і йде підготовка здачі.

11. denverod1

А у нас не на балконі так як кухня об'єднана

12. Сергій Дацюк

Коли приймаєш рішення придбати житло спочатку ти аналізуєш надійність забудовника, потім забудову на ознаки чому була заморожена, далі на рах. привабливості ціни і розміщення новобуду, термінів здачі, далі обераєш підїзд, поверх.
    Тоді настає найваще:
    береш толмуд паперів (договір, правила. свідоцтво про участь) і аналізуєш різні пункти і шукаєш якісь неприємні таємниці.
    Коли підписані доки, тоді в режимі очікуванні дзвониш, ходиш на будівництво переглядаючи хід будівництва.

Дивишся ніби збуовано все.
    І тепер начинаються нові виклики: Якість робіт і відповідність будови проекту.

Безкінечні виклики до яких треба бути готовим. А Захищати інтереси по майданчику і всьому решта треба всім.

13. denverod1

При чому тут кабмін коли вони навіть не спромоглися виправити креслення де зразу мав бути фактичний метраж і вже потім від того метражу робити плюси мінуси.

Люди, вживу в офісі домовляються про продаж квартири, їм ненадають повної інформації, а точніше яка суперечить тому що є, ми приймали рішення згідно того що нам показали на папері.

Ви купуєте автомобіль по каталозі, форд мондео, вам кажуть прийдіть заберіть форд фокус бо монедо нема вже, ви погоджуєтесь але уточнюєте щоб був двигун обємом 2 літри, потім вам кажуть що вийшла постанова кабміну і ми вам даємо двигун обємом 1.6. Гроші при цьому ви заплатили ті самі.

Ви захочете мати справу з таким дилером?

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

Так , правильно, але давайте також враховувати про різний рівень обізнанності людей, те що могли побачити ви не означає що це може побачити інший.

В нашому випадку ми хочемо те що було нам запропоновано на паперах, я розумію що в договорі все складено так де проста людина має мізерний шанс на суд на свою користь але зрештою давайте дотримуватись елементарних речей, мова не йде про колір дверей чи розміри вікон.

Я купую молоко в магазині, я купую молоко але звісно там може бути і вода.

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

Як можна обрати поверх коли тобі кажуть там буде дит майданчик а через рік там електрощитова.

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

Притензії від тих кого це зачепило, а тих кого минуло, тому все добре. Та все ж майте на увазі з ким маєте справу.

14. Сергій Дацюк

denverod1
    Ви маєте право згідно підписаного договору вийти з ФФБ. Якщо виходите за своїм бажанням треба платити комісію і втрачати кошти. Тому є право вийти з ФФБ згідно не виконань зобовязань забудовником перед довірителем.
    Вам мають повернути все до копійки...

15. denverod1

Ми це прекрасно розуміємо, так само і те що можемо зробити обмін на іншу квартиру у майбутніх секціях чи на квартиру меньшої площі, але в будь якому випадку ми втрачаємо на комісії чималі гроші , не кажучи вже про втрачений час, проценти які б були від депозитів, нервів ..

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Висновок один, люди які придбають житло сьогодні мають змогу врахувати усі ті недоліки які були допущені нами раніше, зараз на сайті вже є креслення, є готові секції де можна глянути кінцевий результат, подвір'я і так.д

16. promisto

Ви ще тут побийтесь:)))
    Правильно писали, що ми знаходимось в Україні - і цим все сказано (доречі бували випадки коли купивши квартиру її не отримав, бо там уже вселився хтось з суду чи прокуратури).
    Щодо трансформаторної для комплексу в дворі - не бачу в цьому проблеми: вона могла бути б вбудованою в будинок (недумаю що це був б + її сусідам) або під'єднали б до якоїсь старої підстанції і мали б проблеми з подачею електроенергії.
    Щодо димового каналу - це вимушене рішення, так як згідно "замороженого" проекту мала б бути дахова котельня: і як на мене за для можливості самому керувати температурним режимом в квартирі (як з боку економії так з боку комфортності) пожертвувати тими 0.2м2 (які не входять у площу квартири) - мені це не мішає, так як у мене ото на балконі.
    Щодо 10-го поверху - та на здоров'я, хоть 11 - лише б фундаменти витримували.
    Щодо того, що не так сталось як бажалось, то тут основне питання ціни - альтернатива в той час в тому районі була одна - Екодім на 200$/м2 дорожче.
    На даний час такі косяки є у всіх забудовників (глянули б Карпатбуд на ПідГолоском: така ж ціна, але один ліфт на сім квартир (а-ля гуртожиток), перегородки з пустотілої цегли на ребро (розетку не поставиш), ті самі димові канали, відкоси розвернуті в сторону вулиці)
    Щодо підвалів то це дійсно прокол - станом на сьогодні ясності нема, лише те, що підвали будуть площею до 4м2, а враховуючи площу підвалу, то знайти там для всіх можливість підвалу площею 2м2 при загальній площі підвалу 300м2 не проблема.

Щодо комірок між поверхами - та їх і так всім в будь-якому випадку не вистачить.

17. denverod1

Істину кажете, то україна і менталітет людей такий, моя хата скраю мене то не зачепило.

Мова про те що ті кого минули оті недоліки не розуміють того і вважають що чим цей забудовник поганий, краще так ніж ніяк, комусь може взагалі подарували і для когось це за щастя.

Я навів аргументи , наш випадок не є загальним але для тих хто планує купувати тут житло я навів приклади що не все гаразд у цієї фірми, нехай люди бачуть , чують правду, все так як є.

Трасформаторна могла бути де завгодно але відповідно людина знаючи де саме обрала б собі підїзд, поверх, ми знаємо де знаходиться сонце, де сонячна сторона але трансформаторна це загадка, це сюрприз.

Димовий канал це вимушене рішення? Може це ще бонус від пана юри? Я плачу гроші за квартиру де чітко вказано яке буде планування і у якій є наявне автономне опалення. Які 0.2 метри? 0.65 має шахта це раз, у вас вона на балконі а котел в кухні у мене балкон оєднаний і ота шахта випирає за вікна на 0.2 м так як глубина її 83 см, одне тішить що котел хоч в самому кутку на як у вас в кухні.

Альтернатива завжди є, тоді це була замануха, ніхто не міг зрозуміти чому така ціна, згодом ми зрозуміли.

Підвали для всіх під питанням, комірки мова не йде всі розібрали. Виділили площі під магазини, зробили гаражі, відповідно площа підвалів зменшилась, відповідно ставиться ціна шоб не всі купили але вистачило кому треба.

Ще раз повторюсь, у нас інше планування, у вас інший поверх чи інша сторона, вам можливо подарували цю квартиру і це подарунок для вас, але не треба шукати виправдовування там де його бути не може.

18. promisto

Та ні - нажаль мені не подарували. У мене 0,685х0.685=0.469м2 х коеф.0.3 (балкон) = 0.141м2. І до чого тут "хата скраю" та "виправдання". По Вашому ми повинні демонстрацію влаштувати бо Вам дещо не подобається?Чи за компанію з Вами писати "забудовник-козел"? Ну почнем хаяти його, і що: припустимо, що не буде продажу, то будемо мати в дворі на довгий час будівельний майданчик. Ті, хто планують купувати трансформаторну уже й так побачать (і вона не може бути де завгодно). Чому димовий канал вимушене - уже писав. Ви висловили свою думку, про те, що Вам не підходить, я висловив свою: для мене наведені Вами недоліки не суттєві - от і все. Вам не підходить, то продайте після здачі (думаю не втратите, а враховуючи курс ще виграєте).
    P.S. - не треба бути таким агресивним.

19. Сергій Дацюк

denverod1,
    Ви писали "При чому тут кабмін коли вони навіть не спромоглися виправити креслення де зразу мав бути фактичний метраж і вже потім від того метражу робити плюси мінуси"

Кабмін при тому! Читайте уважно свій договір, а не висловлюйте безглузді міркування стосовно адекватних креслень. У вас підписаний договір за яким передбачене повернення коштів у разі зменшення хоча б на 1 см.кв. площі від тої що оплачувалась. Тому не розумію в чому кіпіш і де вас надурили.

На рахунок електропідстанції ніхто ніде цього не декларував, де має бути її розміщення.

Вам надали такий документ, що з цього не виконано?

[FONT=&quot]у Фонді фінансування будівництва виду А [/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]житлового будинку № 6б, 6в, 24 а [/FONT]​
    [FONT=&quot] по вул. Демнянській у м. Львові[/FONT]​
    [FONT=&quot]ОПИС[/FONT]​
    [FONT=&quot]споживчих характеристик Об’єкта інвестування[/FONT]​
    [FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]№ п/п[/FONT]
    [FONT=&quot]Найменування робіт[/FONT]
    [FONT=&quot]Роботи, які виконуються[/FONT]
    [FONT=&quot]Виконавець[/FONT]
    [FONT=&quot]Загально-будівельні роботи[/FONT]
    [FONT=&quot]1[/FONT]​
    [FONT=&quot]Встановлення вікон[/FONT]
    [FONT=&quot]Білі металопластикові з провітрювачами[/FONT]
    [FONT=&quot]забудовник[/FONT]​
    [FONT=&quot]2[/FONT]​
    [FONT=&quot]Встановлення дверей[/FONT]
    [FONT=&quot]Зовнішні – металеві, антивандальні, [/FONT][FONT=&quot]протипожежні[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
    [FONT=&quot]3[/FONT]​
    [FONT=&quot]Висота стелі[/FONT]
    [FONT=&quot]1-го поверху – 3 м[/FONT]
    [FONT=&quot]2-го поверху – 2,7 м[/FONT]
    [FONT=&quot]Опорядження внутрішнє[/FONT]
    [FONT=&quot]4[/FONT]​
    [FONT=&quot]Влаштування підлог[/FONT]
    [FONT=&quot]Вирівнююча стяжка[/FONT]
    [FONT=&quot]5[/FONT]​
    [FONT=&quot]Сходові марші[/FONT]
    [FONT=&quot]Збірні з/б плити[/FONT]
    [FONT=&quot]6[/FONT]​
    [FONT=&quot]Балкон та лоджія[/FONT]
    [FONT=&quot]Вирівнююча стяжка[/FONT]
    [FONT=&quot]7[/FONT]​
    [FONT=&quot]Штукатурні роботи[/FONT]
    [FONT=&quot]По цеглі[/FONT]
    [FONT=&quot]8[/FONT]​
    [FONT=&quot]Міжповерхове перекриття[/FONT]
    [FONT=&quot]Збірні з/б плити та монолітні ділянки[/FONT]
    [FONT=&quot]9[/FONT]​
    [FONT=&quot]Внутрішні перегородки[/FONT]
    [FONT=&quot]Цегла керамічна пустотіла[/FONT]
    [FONT=&quot]Опорядження зовнішнє[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
    [FONT=&quot]10[/FONT]​
    [FONT=&quot]Утеплення стін[/FONT]
    [FONT=&quot]Пінополістирол[/FONT]
    [FONT=&quot]11[/FONT]​
    [FONT=&quot]Матеріал покрівлі (дажу)[/FONT]
    [FONT=&quot]Єврорубероїд[/FONT]
    [FONT=&quot]12[/FONT]​
    [FONT=&quot]Матеріал стін[/FONT]
    [FONT=&quot]Цегла[/FONT]
    [FONT=&quot]13[/FONT]​
    [FONT=&quot]Фасад[/FONT]
    [FONT=&quot]Тинкування фактурне[/FONT]
    [FONT=&quot]Цоколь – плитка керамічна[/FONT]
    [FONT=&quot]14[/FONT]​
    [FONT=&quot]Блискавкозахист [/FONT]
    [FONT=&quot]Згідно проекту[/FONT]
    [FONT=&quot]Внутрішні мережі[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
    [FONT=&quot]15[/FONT]​
    [FONT=&quot]Вентиляція [/FONT]
    [FONT=&quot]Природня[/FONT]
    [FONT=&quot]16[/FONT]​
    [FONT=&quot]Індивідуальне опалення, гаряче водопостачання[/FONT]
    [FONT=&quot]Розводка – труби металопластикові[/FONT]
    [FONT=&quot]Встановлення радіаторів[/FONT]
    [FONT=&quot]Двохфункційний котел[/FONT]
    [FONT=&quot]17[/FONT]​
    [FONT=&quot]Водопровід[/FONT]
    [FONT=&quot]Розводка – труби поліпропіленові до лічильника, встановлення лічильника[/FONT]
    [FONT=&quot]Забудовник[/FONT]​
    [FONT=&quot]18[/FONT]​
    [FONT=&quot]Каналізація [/FONT]
    [FONT=&quot]Труби поліпропіленові, стояк з трійником для підключення[/FONT]
    [FONT=&quot]19[/FONT]​
    [FONT=&quot]Дощова каналізація [/FONT]
    [FONT=&quot]Внутрішні водостічні труби ПВХ[/FONT]
    [FONT=&quot]20[/FONT]​
    [FONT=&quot]Газопостачання [/FONT]
    [FONT=&quot]Труби сталеві газопровідні[/FONT]
    [FONT=&quot]Встановлення газового лічильника[/FONT]
    [FONT=&quot]21[/FONT]​
    [FONT=&quot]Електропостачання[/FONT]
    [FONT=&quot]Влаштування електропроводки (з мідних проводів) до розподільчого щитка.[/FONT]
    [FONT=&quot]Встановлення електролічильника[/FONT]
    [FONT=&quot]Засоби зв’язку[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
    [FONT=&quot]22[/FONT]​
    [FONT=&quot]Телефонізація, інтернет[/FONT]
    [FONT=&quot]До загальної розподільчої коробки[/FONT]
    [FONT=&quot]Благоустрій[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
    [FONT=&quot]23[/FONT]​
    [FONT=&quot]Покриття доріг[/FONT]
    [FONT=&quot]Асфальт[/FONT]
    [FONT=&quot]24[/FONT]​
    [FONT=&quot]Покриття тротуарів [/FONT]
    [FONT=&quot]Бруківка [/FONT]
    [FONT=&quot]Наявність ліфтів[/FONT]
    [FONT=&quot]25[/FONT]​
    [FONT=&quot]Наявність ліфтів[/FONT]
    [FONT=&quot]Безшумний ліфт [/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]Управитель ФФБ /Зав’ялич Ю.С./[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]Довіритель /[/FONT][FONT=&quot]_____________[/FONT][FONT=&quot]/[/FONT]

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Чи ви орієнтуєтесь по картинках на сайті? Можливо маєте інші домовленості з забудовником?

І з краю ніхто не стоїть як висловлєтесь. Всі мають право на думку. Квартири мало кому дарують.Люди пашуть і заробляють на квартири роками. Тим кому дарують ті купують в зданій будові.
    Тому висловлюйтесь про речі а не про людей які мають право писати так само як і ви...

• Подобається Подобається x 1
  20. denverod1

Звичайно по картинках на яких зображений об'єкт і для якого закріпленний опис споживчих характеристик.

А ви мабуть обирали аби цегла була і агв?

Тобто з ваших слів креслення всі добрі, відсутність шахти на кресленнях це теж добре, я вас правильно зрозумів?

І це має тішити що ніде цього недекларовано? Невже перед будівництвом будинку вони не знали де буде щитлва? Невже якби ви знаючи де вона є обирали квартиру на перших поверхах у вікна яких виходить ця щитова?

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

Я навів аргументи, хто вміє читати зрозуміє і зробить висновки, для когось можливо це стане у нагоді, те про що ми тут тлумачимо.

Ваша позиція все добре, краще тише сидіти як білоруси і все буде добре? Хата з краю це коли люди наводять недоліки фірми яка продає ці квартири, а інші люди у яких ці недоліки відсутні, закривають на це очі і впридачу ще наводять аргументи що так, так мало бути все, і нема чого галасувати, шукати винних бо ще майданчика не зроблять.

Мною написане адресоване тим хто планує придбати, аби задумались, вас це не стосується, у вас все й так чудово.

Ви і демонстрація це несумісні речі, в хаті тепліше як не як.

а де твій аватар? :)