Квартира в Житловому комплексі по вул.Демнянській - відгуки, обговорення

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем promisto, 19 сер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

2700 за метр коштував! Ціна сьогодні потрібно дзвонити і уточнювати, на сайті є тел, у вас доречі ігор казав, ціна на підвали буде виходити з того яка пропонують інші забудовники, в екодомі здається взагалі по 5 тис , десь раніше була така інфа, здається на посиденьках , котли у вас також будуть як і у нас термет польські

• Подобається Подобається x 1
  2. promisto

promisto Well-Known Member

2700 за м2

---------- Додано в 07:27 ---------- Попередній допис був написаний в 07:25 ----------

У Галбуду на Жасминовій 1500 за м2

• Подобається Подобається x 2
  3. Grek

Grek Well-Known Member

Дизайнери Комфортбуду запропонували своє бачення вхідної групи комерційних приміщень та трансформаторної підстанції для житлового комплексу на вулиці Демнянській у Львові

• Подобається Подобається x 1
  4. Марточка

Марточка Well-Known Member

Мене цікавить яка ситуація з ліфтами в будинку? Казали до вересня не буде, а далі запустять, що зараз чувати?

5. denverod1

Вересня 2015 хіба, ремонти тіки почалися, газу нема, світло роблять, комунальні не платять :)

Вам на який поверх?

6. partner

partner Well-Known Member

Люди хто не чув - нагадую, що у мене, або у будці Романа можна взяти 2 примірники договору на світло, заповнити їх, додати ксерокопію паспорта, ідентифікаційного коду, свідоцтва і витягу про право власності на квартиру і повернути мені чи Романові.
    P.S. Така атракція діє до понеділка, всі решта ідуть самі в РЕМ:):):)

7. Марточка

denverod1, мені на 7 поверх, я бачу, що люди перестали ремонти робити ( зараз така ситуація в країні-розімую), то шо я маю без ліфта бути рік-два? В нас на поверсі троє роблять, вище знаю також роблять, на 6 роблять. Бачу треба з тими сусідами говорити, бо нижнім пофіг.

8. denverod1

Я особисто за, щоб всім було добре, але для того тре прийняти разом на зборах рішення по оплаті, бо нестор писав що ліфт тариф обслуговування 2 тис грн / 36 кватир , далі вже думати як платити решті і чи користуватись ліфтом для перевезення був матеріалів, іт.п.

Як тільки газ, світло підключать зберемося всі разом обговоримо тарифи і так.д , ще трохи тре потерпіти

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

прикольно, побільше б нам таких "кольорових" будинків, щоб менше депресувати сірою осінню і зимою

10. Марточка

Ну контролювати це буде важко, хто що буде возити. Звісно,я проти того, тому що ми всі свої матеріали носили на 7 поверх пішки, а багато хто я думаю так і чекає на ліфт і тому не починає ремонти. Або домовлятися, що злапали на виносці ліфтом матеріалів важких-штраф.
    Так, після підключення ( правда коли то буде таке щастя-невідомо) потрібно збиратися мешканцям принаймні нашої секції і думати, що робити.

11. zlatovlaska

zlatovlaska Active Member

я поки ремонт не роблю, але якщо я зараз буду платити за ліфт і не буду ним користуватися, то коли почну робити ремонт, я , звичайно, що буду возити буд матеріали ним. Ліфт розрахований на 500 кг, а це 15-20 мішків ( наприклад шпаклівки), а стільки за 1 раз туди важко впихнути. Але після перевезення матеріалів за собою потрібно прибрати, в іншому випадку-штраф.

12. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

перезалийте фото бо ті що є зіпсовані - з артефактами, розпалися на артефакти як коли старий ПК не стягує фільм

13. promisto

А у нас в квартирі газ :tongue:

• Подобається Подобається x 2
  14. partner

partner Well-Known Member

ПУСК ГАЗУ у 5 секції відбудеться у вівторок о 11 год.Нагадую про вчасність, беріть з собою ксерокопії документів (паспорт, індетифікаційний, свідоцтво на квартиру та витяг), беріть із собою синю ручку.Пуск буде на увесь підїзд. ще раз усіх вітаю із закінченям цієї епопеї.

15. OKus

OKus Well-Known Member

А як відбувається пуск газу? За один раз запускають і перевіряють? Чи то декілька етапів? Якщо буде десь пропускати

16. denverod1

Пускають і відразу перевіряють і укладають договір

17. OKus

OKus Well-Known Member

В добрій оселі казали що газовики приходять декілька разів для перевірки, до 5 разів :). Вони тестують і перевіряють чи не пропускає, ремонтують якщо десь проблеми, тому мені цікаво як то реально відбувається. Чи пускали вже газ в ваш будинок раніше? Чи то перший раз вони приходять і за один день все роблять?

18. promisto

То вже четвертий раз

19. denverod1

Зробили все за один раз, прийшли , пройшлися по цілому стояку, запустили, перевірили а далі документ на руки, перед тим було кілька разів що приходили перевіряли сам будинок, наступного разу ставили пломби, ще наступного дивилися чи усюди вставленні вент решітки, які мав би ставити забудовник, далі складали список порушників які робили зміни на кухні і мусили все виправляти, далі давали точніше робили посвідчення про проходження техніки безпеки так як інд.оп ну а потім отой останній раз .. Але загалом, мали б ще чекати на газ але спільними зусиллями трохи натиснули на одних ті на других, і до похолодань таки підключили ..

20. promisto

Ходять слухи, що забудовник вирішив продати кімнати консьєржів в двох під'їздах, а лишити тільки в одному. Тобто якщо в планах мешканців під'їзду в перпективі найняти консьєжа, то сидіти йому не буде де. Міжповерхові продали, тепер до кімнат консьєржів приступили - може пора припиняти продаж місць загального користування???

а де твій аватар? :)