Квартира в Житловому комплексі по вул.Демнянській - відгуки, обговорення

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем promisto, 19 сер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. promisto

promisto Well-Known Member

законодавство змінилось 26.04.2014р. - сумніваюсь що до цього часу ніхто ще не уклав договору

2. partner

partner Well-Known Member

Можливо і так - але я не займаюсь укладанням угод з водоканалом чи РЕМ. Мушу взнавати інформацію, вчитись...

3. zlatovlaska

zlatovlaska Active Member

Щодо решітки-якщо в мене ще не робився ремонт і є стандартний отвір, мені що його треба прикрити куском сітки щоб газовики прийняли???

4. partner

Це стосується всіх (робився чи ні ремонт) закрити цю дірку вентиляційною решіткою 15на25 см. найдешевшою

5. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

п. Нестор прошу вас включити у 2 х інщих підїздах світло, а то виходить що у вашому є світло а всі решта ходять у ввечері підсвічуючи фанариком.
    Дякую!

6. Всім привіт!
    Можу запропонувати хороший і якісний ремонт підлоги! Відвідайте мій сайт або зателефонуйте! В нас якраз зараз період акційних комплексів
    ))

7. promisto

тут її спочатку зробити з нуля треба, а не ремонтувати

8. partner

Без проблем. сьогодні увечері я це зроблю.
    Пропрацював питання прописки: першим кроком потрібно придбати домову книгу і зареєструвати її в БТІ.
    2) Виписуємось
    3) Після цього маючи свідоцтво та ще довідку від ОСББ 4) подаємо документи в паспортний стіл сихівського району (Зелена не доїзджаючи до переїзду з правої сторони)

• Подобається Подобається x 1
  9. zlatovlaska

сьогодні вдень піднімались до себе і на кожному поверсі включались лампочки датчиками руху, їх треба підрегулювати так, щоб вони лише в темну пору доби спрацьовували, або тоді на день виключати щоб даром світло не горіло.

10. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

Дякую за світло у підїзді.

11. partner

Немає за що! Доречі про воду у підвалі, учора заглянув і помацав за трубу біля тої калюжі: то виявляється, якесь Г ..взяло і її розбило ... і тому та калюжа ( Роман казав, що це якісь роботи проводились...) попробую за 100 мл... вирішити....А про світло воно або горить завжди або ні...кожен день я не бігатиму включати...- виключати..так .є!!!!

12. zlatovlaska

Спробую ще раз пояснити для людей які з технікою не дружать !!!!!
    Його і не треба кожен день включати, кожен з датчиків руху можна налаштувати так, щоб він автоматично включався лише в темну пору доби, а вдень не включався. Для цього на датчику є регулятор освітленості при якій він має включатися. Це зекономить кошти на непотрібне освітлення вдень.

13. promisto

Датчик руху і сутінковий датчик - то різні речі і не факт що власне сутінковий датчик в тих світильниках присутній

14. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Треба при можливості глянути чи ті датчики регулюються, економія світла річ дуже потрібна, ну і логічно думати що він присутній, бо для чого вдень світло :dntknw:

15. promisto

Тут є один нюанс - будинок не передано на баланс ОСББ - і відповідно наше ОСББ керує чужим майном

16. denverod1

Тоді це відразу потрібно оговорювати і поставити то питання у чергу після прийняття будинку ..

17. promisto

не після, а перед - бо опісля уже шашкою не махают :pardon:

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

хоча зараз розкажуть, що того проектом того не передбачено, тактично промовчавши про терміни передачі будинку (3 місяці уже минуло)

а ми всі від того тільки тішимось - бо ж квартплати не треба платити

і по-барабану на то все всім, бо окрім голови ОСББ найближчим часом заселятись ніхто не спішить

18. denverod1

Якщо є якісь пропозиції чи зауваження потрібно їх вносити чи розглядати , от пролунала ініціатива про лампочки, економію, вже вклад у спільну справу

19. Марточка

Марточка Well-Known Member

В нас на 7 поверсі світло не включається, принаймні сьогодні в обід точно. То виявляється ще і не на всіх поверхах працює

20. zlatovlaska

сьогодні вдень чоловік підрегулював датчики 6-ту секцію, правда не всю. але так як регулювання було зроблене вдень треба подивитися як світло буде включатися ввечері.
    І ще одне до голови ОСББ-не працює датчик руху зразу при вході 6-ї секції ( в тамбурі між дверима), лампочка весь час горить. Та не горить лампочка справа на 1-му поверсі. Нехай тоді Адамас підремонтує.

а де твій аватар? :)