Квартира в Житловому комплексі по вул.Демнянській - відгуки, обговорення

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем promisto, 19 сер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. partner

partner Well-Known Member

Доречі - так. Від забудовника прийшов членам правління протокол нашої зустрічі з п.А.Гаврилівом. (який, чомусь Інеса чи Андрій???) не виставили повністю.
    В даному протоколі вказано, що вода буде до 09.05 - так, але продовження ...якщо осбб запломбує вхідний та квартирні лічильники. Ми усі невзахваті, щоб за воду мешканціі платити осбб, а воно Водоканалу. Можливо promisto підскаже нам - чи є інший вихід з ситуації, що сталась. Але - однозначно, що води 09.05. немає. Тому мною і було запропоновано провести загальні збори (де питань, окрім цього є ~~~~~~ тобто багато.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І їх потрібно вирішувати, а не ховати у довгу шуфляду
    З повагою Нестор - член правління

2. Марточка

Марточка Well-Known Member

Однозначно треба робити збори і щось вирішувати спільними зусиллями. Думаю знайдуться ще люди, які мали вже зв"язок з новобудовами.

3. denverod1

denverod1 Well-Known Member

О, ну вже хоч будемо знати що ви є одним з членів правління, до вас можна буде тут звернутись, дякую що проінформували

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Пане Несторе а не чути нічого за підвали(ключі) і водостоки , вода затікає чи шось з тим забудовник зробить?

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

От доречі нагадування про список членів правління:

Галайцьо Нестор Михайлович
    Кундис Марія Теодорівна
    Кльоба Тарас Львович
    Корабель Андрій Васильович
    Шемелинець Інеса Лук’янівна

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

А також

Повідомляємо, що на засіданні членів правління ОСББ «Демнянська – 26» обрано Голову правління - Корабель Марію Петрівну, а також Заступника Голови правління - Галайцьо Нестора Михайловича.

Контактні дані:
    Корабель Марія Петрівна – (067)672 48 84
    Галайцьо Нестор Михайлович – (050)430 49 09.

4. Марточка

Щось всі дуже радили на зборах обирати п.Марію і шо?Є з неї толк?

5. denverod1

Мабуть час покаже, в наш час все дуже швидко, всі хочуть бути вкурсі подій, а старше покоління можливо міркує по іншому

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

А пан Нестор то часом ви не той чоловік що казав хоче чим швидше заселетися бо має сім'ю? Бо я так по пам'яті намагаюся згадати хто є хто, від 7 секції чи 5 якась молода жінка була .. Просто згадав як то кажуть

6. pravlinnya

pravlinnya New Member

Повідомляємо, що посвідчення про навчання користування газовими приладами можна отримати за адресою: вул. Золота, 42. При собі необхідно мати: паспорт, свідоцтво на право власності або договір із забудовником. Про це мав би повідомити довірителів забудовник.
    Подачу води та електроенергії в будинок повинен здійснити забудовник. ОСББ не має юридичних підстав надавати дані комунальні послуги та проводити збір коштів за них, так як на даний час немає можливості укладати будь-які угоди з мешканцями до отримання ними права власності на квартиру.

З повагою Корабель Андрій.

• Подобається Подобається x 1
  7. Марточка

той самий
    а де і скільки взагалі потрібно на навчання ходити?)))

8. denverod1

А можете ще пояснити бо я шось геть заплутався, Корабель Андрій то член правління а дружина голова? Бо я думав обрали пані Марію але хата на чоловіка а тепер ...

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

Як то кажуть своє село треба кожного знати, до одної церкви ходити будемо :)

9. promisto

promisto Well-Known Member

ЗАКОН УКРАЇНИ
    Про житлово-комунальні послуги
    Стаття 29. Особливості укладання договорів у багатоквартирному будинку

1. Договір на надання житлово-комунальних послуг (крім послуг з централізованого опалення, послуг з централізованого постачання холодної води, послуг з централізованого постачання гарячої води, послуг з водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) у багатоквартирному будинку укладається між власником квартири, орендарем чи квартиронаймачем та балансоутримувачем або уповноваженою ним особою.

{Частина перша статті 29 із змінами, внесеними згідно із Законом № 1198-VII від 10.04.2014}

2. У разі якщо балансоутримувач не є виконавцем, він укладає договори на надання житлово-комунальних послуг (крім послуг з централізованого опалення, послуг з централізованого постачання холодної води, послуг з централізованого постачання гарячої води, послуг з водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) з іншим виконавцем.

{Частина друга статті 29 із змінами, внесеними згідно із Законом № 1198-VII від 10.04.2014}

3. Договір на надання послуг з централізованого опалення, послуг з централізованого постачання холодної води, послуг з централізованого постачання гарячої води, послуг з водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) у багатоквартирному будинку укладається між власником квартири, орендарем чи квартиронаймачем та виконавцями цих послуг.

{Статтю 29 доповнено новою частиною згідно із Законом № 1198-VII від 10.04.2014}

4. Процедура погодження умов договору відбувається протягом одного місяця з дня внесення проекту договору однією із сторін.

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

А навіщо Вам ключ, як там дверей нема?

10. denverod1

Так двері мають ставити, чи дверей не буде і ключів не треба?

11. Марточка

щось на то схоже:)))

12. denverod1

Сміх та й годі .. Ми наприклад з підвалу будемо починати, хочемо там стелажі зробити , у квартиру потрапити я можу а у підвал наразі ні, тому і питаю

13. partner

Так я Нестор Галайцьо той самий молодий чоловік, який говорив на зборах, що у вересні його дружина має народжувати і до цього часу хочу заселитись.
    Так це я і можливо, через те, що усіх підганяю вони придумують плітки про домовленості з забудовником, ПРОСТО ЯКЩО ГОВОРИШ ЩО ХОЧЕШ ПРАЦЮВАТИ ТО ПРАЦЮЙ а не кажи, що за тебе це має хтось зробити.

А про пані Марію, про яку говорили на зборах, то про іншого члена правління - це не Марія Корабель.

Доречі про ту довідку по газу, Христина з Адамасу казала, що можна звертатись до них в офіс( якщо нічого не змінилось). Якщо ж ні, то потрібно проходити навчання у Львівгазі.

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

У кладовках буде тільки електрична розводка і стіни не поштукатурені. Двері, замки, лічильник електричний - її власник повинен встановити самостійно.

З повагою Нестор Галайцьо

14. denverod1

Тут на форумі відписував Андрій Корабель, він член правління, на сайті адамасу пише шо Марія Корабель голова, чи це тому що на неї записана хата? Я так зрозумів пані Марія то пані старшого віку За яку всі проголосували і про яку тут неодноразово згадували, чи то інша ..

А лічильники треба ставити всім і навіть тим хто має комірки між поверхами чи тільки тим у кого підвал?

15. promisto

Та сама пані Марія
    Лічильники і тим і іншим - але там, за логікою, мабуть оплата за електроенергію в ОСББ

16. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

а як в підїзді світло буде горіти на загальних підставах то нехай і підвали будуть на тих самих підставах. Не розумію для чого лічильник у підвалі.

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

З свідоцтвами туго справи йдуть. Обіцяють і обіцяють.

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ----------

Ще хочу уточнити на рахунок подальших дій зі сторони довірителів які отримують свідоцтва.
    Дайте коментар хто в цьому розуміється.

Наприклад отрмав свідоцтво. Далі договір можу сам укласти про надання комунальних послуг? Чи це має бути ОСББ?

17. abcent

abcent Member

Добро вечора всім форумчанам!!!Скажіть чи тут хтось з сьомої секції??Хто вже отримав ключі?:ThankYou:

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

а також цікавить інформації більш детальніше на рах. цієї "газової довідки".Що то ще за курси???????Бо на адмас не дозвонишся.Дякую

18. partner

19. promisto

А в гаражах також на загальних підставах?
    А в міжковерхових комірках також на загальних підставах?

---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

тобто прослухав лекцію тривалістю 0.5 год. максимум

20. abcent

abcent Member

а де твій аватар? :)