Квартира в Житловому комплексі по вул.Демнянській - відгуки, обговорення

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем promisto, 19 сер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. partner

partner Well-Known Member

Інеса людей потрібно інформувати, скільки їм необхідно чекати на поселення (дай Боже у жовтні), а приховувати інформацію це принаймі не чесно.

2. promisto

promisto Well-Known Member

Значить тут у нас два члена правління - ну що ж, просимо просимо - проінформуйте громадскість про здобутки

3. partner

Пропозиція була скликати всіх членів ОСББ 17 чи 24 травня і обговорити усі проблемні питання (включно з мережами) напрацювати можливі шляхи вирішення та розпочати хоч якусь роботу. Але, нажаль, загальні збори чомусь панам не вигідні (ЧОМУ???)
    Казали будемо писати листи і чекати на них відповіді:)):):):))

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Наприклад, по газу необхідно пройти навчання. не пройшовши навчання не буде підключення до квартири...стояка ...будинку. а відповідь була...чому це ми повинні інформувати людей - нехай Адамас це зробить...ага ...членів осбб вибирали для чого.
    Пане promisto -Володимире ви чудово самі знаєте, як спеціаліст, що без співпраці осбб з забудовником діла не буде. а осбб хоче зайнятись цим після 1 липня. навіщо спішити....давай почекаємо...адже осбб вже зареєстроване
    Цікаво чи усі жильці з цим погоджуються і хочуть чекати вересня-жовтня на поселення

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

У мене після останніх дописів склалось враження що то тут якісь закулісні розборки прям як як в депутатів, з'явились нові дописувачі, хто тут член правління? Які ще вересні жовтні? Гроші сплачено в лютому, шо взагалі відбувається?

5. promisto

Це зовсім не складно - офіційно до місяця часу (це не треба сидіти на уроках кожен день зранку до вечора) - до речі маю знайомого, який буде скоро звільнятись з місця праці - у нього є посвідчення відповідального за газове господарство та за електрогосподарство

6. amazja

amazja New Member

Добрий вечір, чи хтось із Вас купляв міжповерхову кладовку?
    Яка там процедура? Які видають документи? Чи варто купляти?

7. zlatovlaska

zlatovlaska Active Member

їх в наявності вже немає

8. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

Шановні члени правління! (поки що без матів)

Якщо виникають якісь питання чи труднощі не потрібно їх збирати у довгий ящик. Не можете самі вирішити, давайте зберемося і вирішемо.

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:38 ----------

З мережами не треба затягувати, треба все вирішувати вчасно. Якщо будете з липня починати вирішувати то думаю що будуть всі проти. Не тяніть. І так вже чекаємо хто знає скільки. Ви ж самі подали свої кандидатури, а вас вибрали. Тому дійте. Не будете діяти переоберем.

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ----------

За зарплату думаю всі ми домовимся і компенсуємо старання ОСББ.

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ----------

в 6 секції багато квартир роблять ремонт (квартир 15), з кожним днем число збільшується. Ті що починають швидше ремонт розраховують на заселення в найблищі 2 місяця. Тому супротив і тиск на вас буде шалений. Я особисто буду доставати кожного з вас.

---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:45 ----------

Якщо ОСББ теоретично прийме будинок в червні. З огляду на усунення всіх зауважень зі сторони ОСББ. То питання чому з липня будете займатись газом?

9. natalochkaa

natalochkaa New Member

Несторе, або ви маєте якій закулісні домовленості із забудовником, або зумисне вводите людей в оману. Члени правління щотижня зустрічаються для прискорення заселення мешканцями своїх квартир, про що ви добре знаєте. Ціллю членів правління (крім вас) є найшвидше отримання інвесторами права власності на житло від забудовника. Невже Ви за те, щоби прийняти будинок з усіма недоліками та зауваженнями, щоби надалі усі ці недоробки виправляти коштом мешканців ОСББ? Для чого Вам це? Члени правління доручили вести письмову переписку із забудовником Голові ОСББ. На наше звернення забудовник повідомив наступне:
    -Кінцевий термін отримання всіма довірителями свідоцтв про право власності – 30 червня 2014 року.

-Термін підключення до будинку води – до 09.05.14, електроенергії – до 15.05.14.
    Проте договора мешканці зможуть заключити лише після отримання свідоцтва про право власності. Тобто не раніше 1 липня.

До моменту оформлення кожною людиною свого окремого договору про постачання е/енергії та після підключення е/енергії до будинку, для тих квартир у яких мешканці виконують ремонтні роботи, забудовник встановлює відшкодування у розмірі 50 грн/міс. за користування е/енергією.
    На даний час правління клопоче перед забудовником про подачу водопостачання для тих квартир у яких мешканці виконують ремонтні роботи, до моменту отримання свідоцтв на право власності.
    Так що шановний, заселятися ви можете хоч завтра, але всі угоди на постачання комунальних послуг , в т.ч. і газу ви зможете заключити після того, як з інвестора станете власником своєї квартири.

З будь-якими питаннями можна звертатися до Голови ОСББ за телефоном 0676724884.

10. denverod1

Якщо тут є члени правління то хоч би представилися шоб знати до кого звертатися, не зрозуміло хто тут члени наталочки, інеси, нестори .. Дєтскій сад ..

11. natalochkaa

natalochkaa New Member

denverod1- ХТО? Є номер телефону, звертайтеся. Андрій

12. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

Дякуємо пане голово за інформування та внесення ясності серед довірителів.

13. partner

Останнє редагування: 11 тра 2014
  14. promisto

Однозначно, що зараз - до речі та людина, крім того, має ще посвідчення відповідального за ліфтове господарство

15. partner

Однозначно, потрібно інформувати людей. Обдзвонювати людей не хочуть, ЗАПРОПОНОВАНІ ЗБОРИ ЇМ не вигідні, на яких можна обговорити багато питань.
    Доречі, критика починає діяти, інформацію про світло і воду, яку надав забудовник ще у вівторок чи в середу Наталочка (Інеса чи Андрій?) викладуємо тільки зараз.
    Чудово, якщо це працює - потрібно продовжувати.

16. Марточка

Марточка Well-Known Member

Схоже пора збирати нові збори і обговорити всі питання, тим більше назріло їх вже багато.

17. denverod1

Ви Андрій? Ви хто і який і чий телефон? І хто тут решта з членів? Я тут нікого не знаю, тому будь ласка розясніть хто є хто. Наперед дякую

18. zlatovlaska

zlatovlaska Active Member

це я так розумію, що електроенергія буде в мене в квартирі на щитку, а вода в трубах?
    І куди йти щоб пройти навчання по користуванню газом?
    Я б хотіла зв"язатися з мешканцями квартири 64 ( наша 68) якщо вони будуть робити туалет з кладовки біля ванни щоб ми разом поміняли каналізаційну трубу. Це буде менше з"єднань та простіше.

19. Марточка

Марточка Well-Known Member

так 9 число ж вже пройшло і шо? де вода?
    15 травня також на носі- а нема нічого.

20. denverod1

Вода буде у 956 серії :) Санта Барбара

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)