Квартира в Житловому комплексі по вул.Демнянській - відгуки, обговорення

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем promisto, 19 сер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Везе вам:) ми ще не скоро

2. Марточка

Марточка Well-Known Member

denverod1, ще не везе, то тільки плани, а чи так буде.

3. promisto

promisto Well-Known Member

Здайте в оренду

4. denverod1

Ага, хіба будівельникам шоб там інструменти тримали :)

5. promisto

А що - в рахунок оренди нехай ремонт починають

6. denverod1

Знайомі теж над таким думали, теж мають новобуд і 4 роки не можуть вселитися, ремонти .. Навіть гіпотетично якби зараз була ситуація коли долар по 8 то хто захоче вам робити сантехніку електрику перегородки і так .д настил на підлогу? Десяток американських уо як мінімум треба вкласти, легше вїхати в готове приміщення, що зараз доречі поширено в нас так як і за кордоном, жити сьогоденням а не збирати на коробку все життя, ну але то вже інша тема.. Одним словом вам кажуть зробіть ремонт за 10 уо будете там жити 120 тисяч ділимо на 2000 = 5 років, а потім виселяйтеся я буду там собі ремонт робити?

Якби то була вторична нерухомість то можна поміняти кран, трубу, розетку, побілити і там порахувати 10 тис грн а тут тіки 50 точок треба під розетки , плитки паркети ....

7. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

promisto[​IMG]
    Яка ситуація з прийманням ОСББ будинку на баланс?
    Вода і газ коли планується запуск якщо в курсі?

8. promisto

Вторинка за 500$ квадрат буде руїною.
    Ще всі роботи не завершено - до червня можуть передати
    За газ і воду не знаю, але й там все впираться в свідоцтва права власності

9. partner

partner Well-Known Member

Оце точно ситуація з осбб не зрозуміла!!!! чому на зборах не обрали голову?? Вибирали в правління Корабля Андрія - а потім чомусь директором стає його жінка ???? для чого це робиться??? мені не зрозуміло. якісь ігри підкилимні. а нам потім розгрібати. ходив сьогодні на будову і почув, що члени осбб планують зайнятись підключенням комунікацій аж десь у липні!!!!!!!:ireful1::ireful1::ireful1::ireful1::ireful1: а всім решта що робити.:diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo:

10. promisto

Бо фактичним власником квартири є його жінка - вона видала йому доручення.
    А Ви не є членом ОСББ?
    Правління ОСББ, так як і інші члени ОСББ, не можуть займатись підключенням мереж - це справа забудовника, а укласти договір на постачання комунальних послуг для ОСББ (площі загального користування), так як і інші члени ОСББ для своїх квартир, після отримання права власності - от і все впирається у папери

11. partner

12. denverod1

Цікаво те що сьогодні вже 9 травня а кінця тому не видно .. Ніяких новин, члени осбб взагалі хоч би раз від часу зборів дали хоч якусь інформацію .. Тобто логічно мали б вказати здача будинку липень - серпень, люди мали б більше часу на розтермінування платежів а так березень і ще пів року чекайте коли вода буде ..

13. promisto

діяти від її імені - і до речі він хоть щось робить

14. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

Вже ніби закінчили все але дивлюсь ще кучу недоробленого. Кладуть плитку, фарбують, парапети кладуть. Аде раніше були? Зі сторони адамасу взагалі ігнор повний. Навіть не беруть телефон. За пятим разом піднімають. Інформації вони не знають, стрілки один на одного перекидують. З документами також тормозять, кажуть що десять перших подали, а всіх решта коли? До нового року? Коли вже мережі довбані будуть?

---------- Додано в 06:15 ---------- Попередній допис був написаний в 06:13 ----------

Та доведіть до кінця справу та й мирно розійдемося...

15. partner

:haha::haha::haha::haha::haha::haha: ага. щось мені ця ситуація нагадує жек(де дорочі він був керівником) ця тягнучка вже виводить з себе. на зборах люди, доречі, коли почули про його минули навіть в правлінні його не хотіли бачити.

РОЗВЯЗКА БЛИЗЬКО...................

16. denverod1

Треба визначити терміни доки чекати людям а далі брати кожен по шині і під офіс, нехай компенсують грошима час і документи на стіл кладуть

17. natalochkaa

natalochkaa New Member

partner
    , Нестор, невже Ви знову за своє? :uaflag::uaflag::uaflag:

18. promisto

Я пишу про те, що знаю - хоча у нас 5 членів правління: хтось задовільняє? напишіть хто з них і що саме зробив

19. partner

20. zlatovlaska

zlatovlaska Active Member

Взагалі то б було дуже добре якби раз в тиждень, чи 10 днів тут (бо іншої сторінки я не знаю, якщо є то підкажіть) члени правління коротко описували, що вони зробили за цей час, хоча б одним реченням. А то вибрати вибрали а далі ПОВНА ТИША!

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

можна і дзвонити до голови, але якщо кожен подзвонить хоча б раз в тиждень то це займе більше часу ніж один раз написати тут

а де твій аватар? :)