Квартира в Житловому комплексі по вул.Демнянській - відгуки, обговорення

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем promisto, 19 сер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. mikeng

mikeng Well-Known Member

таки є така ціна - дзвонив сьогодні, на останньому поверсі так і є
    на більш цивільних поверхах 7100грн - питав за 2-к квартиру

Може хтось може узагальнити, все перечитав але від себе - є сенс звязуватись з забудовником, те що вже зроблено як по якості?

п.с. пробував ще дзвонити в "Ювелірний", тут легендарний Ігор сказав про екв 900дол, а те що в рекламі - ціна житл приміщень і схема там як на мене якась мутна...

2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

По якості усюди плюс мінус, все впирається в суму за метр яку ви готові викласти або площу меньше але дорожчу, місцерозташування, на демнянській одна з найдешевших пропозицій була і мабуть далі є, порахуйте що ви зможете узяти в інших будовах, подивітся район і так.д

Для порівняння на червоній калині новобуд від екодому гляньте ціна більша а сам будинок довіри не викликає, балкони фасад кольори якесь вчорашній день ..

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Фірма все за свій рахунок, окрім того вони орендували зал де всіх збирали по створенню осбб, все розтлумачували, є сайт де постійні новини фото звіти, загалом стараються

• Подобається Подобається x 1
  3. yurchi

yurchi New Member

Хто купував квартиру, підкажіть будь-ласка чи Ви також підписували два договори і платіж ділився на дві частини - 70% на ФФБ в Банку Львів і 30% за консультацію в ПроКредит Банк ?

4. promisto

promisto Well-Known Member

Один

5. denverod1

У нас один і вся сума в банк львів але то було рік тому

6. promisto

ОСББ уже оформлено, нема ще рахунку в банку. До кінця квітня будинок прийме ОСББ. Треба думати про охорону - не думаю, що закриті двері під'їзду будуть достатньою перепоною для бажаючих поживитись чи вандалів

7. denverod1

а за підвали коли платити не казали?

а які варіанти є для охорони?

8. Green belt

Green belt Well-Known Member

Цікавий момент. навіщо послуги консультації виносити окремо? і ще цей договір про консультацію не дуже прив*язаний до загального договору про купівлю квартири. В договорі купівлі буде прописана загальна сума 30+70 чи лише 70%?

9. yurchi

yurchi New Member

Рознесли в два договори, щоб розділити кошти на два рахунки і мати можливість використовувати частину коштів окремо для потреб будівництва. В договорі про консультації є пункт, що у випадку припинення дії договору про купівлю нерухомості, кошти виплачені по даному договору будуть повернуті (-5% - податок). В договорі купівлі вказується повна площа квартири але 70% суми - при розірванні є пункт про повернення мін 95%

Цікаво чи то всім в 4 секції таку схему пропонують?

10. denverod1

і без того в договорі було про форс мажор так тепер ще на два договори .. то певно вже до юристів чи нотаріуса аби дали консультацію, ризики можливо мінімальні бо перші секції здані, але все ж чим було викликано оте нове нововведення, як вони то аргументують ..

11. promisto

То ще не дуже нагла схема (цільове використання коштів ффб контролюється, а гроші потрібні на різні потреби) - минулого року умови були гірші і у дуже багатьох забудовників така схема прийнята, навіть були випадки 50/50. При теперішніх умовах не бачу особливих ризиків, тим більше що коробка будинку вже готова.

Варіанти для охорони:
    1. наймати свою (дорого)
    2. доплачувати охороні забудовника (ціна не відома)
    3. закрити двері в під'їзд (дешево і не надійно)

12. denverod1

щодо охорони, ті що будуть робити ремнот в охороні потреби не матимуть, ті що ремонти відкладуть на потім теж так як красти не буде чого, хіба котел, але тут сумніви чи хтось піде на такий злочин заради наживи кількох сотень долярів.

мені здається оптимальним варіантом це був би відеонагляд, можливо не самий надійний варіант але принаймі шанс побачити обличчя великий, друга причина що рано чи пізно все рівно потрібно буде його впроваджувати чи то задля спостереження за роверами возиками чи за автівками, ну і головний по грошах оптимально, один раз купити сервер чи там nas , пієднати одну-дві-три камери, думаю 500-1000 уо можна було б вкластись, наступні питання що не всі матимуть бажання тим користуватись, тоді відповідно той хто склав гроші матиме доступ до записів ... але то як варіант ..

13. Марточка

Марточка Well-Known Member

я за варіант 2. доплачувати охороні забудовника (ціна не відома)- охорона там ж буде полюбе, доплачувати ще і за наші секції, щоб дивився, або як варіант окремий охоронець там де консьєрж.
    Я взагалі за охорону в будинку на постійній основі, ну в нашій секції-інші мене не цікавлять.
    promisto, ви ще будете бачити Голову ОСББ? То поговоріть з ним на цю тему.

Останнє редагування: 9 кві 2014
  14. denverod1

а окремий охоронець де консьерж як ви уявляєте це? 30 днів по 24 години?

15. Марточка

Марточка Well-Known Member

:))) да, шось я протупила, значить кілька треба, як мінімум 3, якщо з\п 1500 наприклад *3/36 квартир, то виходить 125 грн з квартири, але питання знов чи всі захочуть, думаю що ні.

16. denverod1

ну от власне, я вже тут писав, на сихові приміром є приблизно 1000 підїздів, із них тільки в 3 є консьєржи і при тому що оті 3 будинки це є 15 поверхові де один підїзд на 84 квартири. Тобто це навіть відсотка від загальної кількості немає. А от пару випадків знаю що є звичайні підїзди на домофон де на дверях є наклейка яка інформує що у цьому будинку ведеться відеоспостереження і фірма така то .. обслуговує, вразі чого приїжає наряд.

Тому домовлятися з охороною яка зараз там сидить але знову ж таки, хто захоче нести відповідальність за вашу квартиру? може ви там ноутбук лишили завтра його не стане, хто винний охоронець? У нього своїх обов'язків вистачатиме, слідкуватиме або з новоі секції нічого не винесли.

Тому, логічно що кожен буде робити поступово ремонти, як усюди, а з часом підніметься питання хто за відеонагляд чи замовлення фірми яка займається охороною, ставлять вам датчики в квартирі, з пару хвилин вже будуть з автоматами чекати під дверима і дивитись чи ваш ТВ ніхто не виніс :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

Доброго вечора!

З приводу охорони. Для чого охороняти пустий будинок? Щоб не розбили вікна? Я думаю що і при охороні це можна буде зробити.
    Питання охорони має вирішуватися після фактичного поселення більшості власників квартир. Це питання потребує обговорення з півмешканцями, а зібрати зараз всіх не реально.

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Мав можливість багато разів відвідувати свіжо збудовані новобудови, практично в більшості з них на початках охорона як така відсутня. Звичайно якщо це новобудова на погулянці тоді це інша справа...

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Після поселення можна обладнати сигналізацією саму квартиру, чи то консьєрж, чи то охорона. Але це вже по ходу буде вирішуватись.

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

Там відбувається будівництво - тому мало хто туди полізе.

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

promisto[​IMG]
    проясніть ситуацію з мережами? ОСББ буде цим займатись після прийому будинку на баланс? За вашими оцінками ОСББ прийме до кінця місяця. То це травень буде? Щоб орієнтуватись.

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

То ремонти аби з травня можливість була робити

18. promisto

Сьогодні бачились - опрацьовують варіант 2. Комісією прийнято дах, під"їзди секцій 5 та 6, підвальні приміщення секції 6: із зауваженнями звичайно, але їх не багато і за день-два можна усунути. Далі буде. Доволі гостре питання входів в підвал 5 та 6 секцій, де немає відводу дощової води чи накриття від її потрапляння (низ стіни уже не раз замокав і відшаровується її оздоблення) - забудовник каже, що по проекту нічого не передбачено (слабо віриться, хоча баранів-проектантів багато є)

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

Але там живуть люди, а у нас ще не скоро це буде (якщо б було заселено 30%, то питання б не стояло)

19. denverod1

Мали б передбачити водостоки бо окрім підвалів там ще й гаражі, спуск , нахил, аби за свій кошт не прийшлося доробляти накриття

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

А в підвалах передбачена якась штукатурка, чи гола цегла, світло буде розведене по підвалах?

20. promisto

Сигналізація на пульт винесе 8000 монтаж та 300 щомісяця - а без охорони виб"ють вікно на першому повесі і роби що хочеш і ту камеру відеоспостеження поцуплять (навіть по обличчю на відео по місту його шукати?). І з будівництва крадуть.
    Дехто ремонт вже робить.
    Завтра пробний пуск води.
    Газовики 6-ту перевірили, зараз здається в 5-ій. А мережі (зовнішні) в робочому стані.
    А які підстави зараз маємо всі ми на те, щоб укласти договір про постачання комунальних послуг? Може маємо свідоцтва про право власності?
    З 1-го травня перестають охороняти.

а де твій аватар? :)