Квартира в Житловому комплексі по вул.Демнянській - відгуки, обговорення

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем promisto, 19 сер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Щойно прочитав свій договір про участь у ФФБ (інший будинок) і договір від Демнянської.
    Демнянська:
    "Сума коштів, що підлягає поверненню довірителю у разі відмови від участі у фонді, визначається управителем виходячи з кількості закріплених за довірителем вимірних одиниць об’єкта інвестування, поточної ціни вимірної одиниці такого об’єкта на день передачі коштів в управління управителю за вирахуванням винагороди, належної управителю відповідно до умов цього договору."
    Я розумію, що "день передачі коштів в управління" - це день, коли ви вступили у ФФБ.

Інший будинок:
    "управитель повертає останньому (довірителю) суму коштів, яка визначається виходячи з кількості закріплених за Довірителем вимірних одиниць об’єкта інвестування із врахуванням їх вартості на день здійснення розрахунків"

Я так розумію, що "день здійснення розрахунків" в другому випадку - це день розривання договору?

Хто роз’яснить?

пасує чи не пасує, але всі прив’язані до долара - це факт і цього ніде і ніколи не оминете. при участі у ФФБ буде або додаткова угода про прив’язку, або зміна "вартості вимірної одиниці", або ще щось.

Останнє редагування: 3 кві 2014
  2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ну якщо брати до уваги що долар у банку продають по 11.70 то можна вже казати шо 50% , порівнюючи з 8.02

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Цікаво чи є якісь прогнози щодо долара, одні кажуть до 15 будуть опускати, інші що після першого траншу опуститься до 9-10, як взагалі мають люди жити на ті зарплати якщо проїзди дорожчають, бензин дорожчає, продукти, техніка, одяг ..

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, долар не буде 15 грн. Він повернеться до 10 грн, коли Україна нарешті отримає чергові кредити.

4. promisto

promisto Well-Known Member

Я вів мову про озвучену ціну за підвальні приміщення 2700 грн. за м2

В різних випадках по різному
    6.2. Сума, що підлягає поверненню Довірителю у випадку її повернення на підставі заяви Довірителя, та зменшення обсягу підтвердженого замовлення на будівництво визначається виходячи з кількості закріплених за Довірителем вимірних одиниць Об’єкта інвестування та поточної ціни вимірної одиниці цього Об’єкта інвестування на день передачі коштів в управління.
    6.5. У зв’язку із смертю Довірителя — фізичної особи або ліквідації Довірителя — юридичної особи Управитель ФФБ повертає грошові кошти із ФФБ відповідно спадкоємцеві(-ям) або правонаступнику у розмірі, що визначається виходячи з кількості закріплених за Довірителем вимірних одиниць Об’єкта інвестування та поточної ціни вимірної одиниці цього Об’єкту інвестування на день подання заяви про вихід із ФФБ
    6.6. Сума грошових коштів, що підлягає виплаті Довірителю, визначається виходячи з кількості закріплених за Довірителем вимірних одиниць Об’єкта інвестування та поточної ціни вимірної одиниці цього Об’єкту інвестування на день подання заяви Довірителя про вихід з ФФБ.

5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Щойно розмовляв з своїм забудовником про гіпотетичний вихід з ФФБ. Каже, що гроші поверне таки в $, але ціну, яку платив на момент інвестування.
    Мінуси: коли інвестував, м2 коштував дещо дешевше
    Плюси: не втрачу на курсі

6. denverod1

А по якому курсу вони будуть рахувати доляр і чому долар якщо платили в гривнях?

7. promisto

Я так зрозумів, що тут мають (мали) місце готівкові розрахунки в іноземній валюті - не вівся я б на такий варіант розрахунків з забудовником при ще не збудованому об'єкті

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

По актуальному

9. denverod1

Я думав ви з демнянської, тоді ясно .. Там інша історія

10. Марточка

Марточка Well-Known Member

Мене цікавить оцей пункт
    паркінг на 54 місця, що охороняється
    Хтось щось про це чув? Де він буде і чи буде взагалі і коли? Місця треба вже бронювати, як комірки, бо знову нічого не лишиться?

11. denverod1

Я вже здається писав тут , тоді повторюсь, паркінг буде кінець 2014 року коли буде готова 4 секція, далі вони перенесуть ту огорожу для наступних 3 секцій, де вона точно буде ще не хнають , наразі головний архітектор не може узгодити проект, бронювання теж вкірці 2014 року, охорона то вже під питанням, можливо тимчасово поставлять шлагбаум, орієнтовно за електростанцією і вздовж тоі стіни де зараз склад а як воно буде ..

• Подобається Подобається x 1
  12. svirchuk

svirchuk New Member

Привіт дописувачам.! Просимо ваших порад) Ми з чоловіком теж плануємо купити квартиру в 4 секції. На що звертати увагу, які мінуси, які плюси):uaflag: Ми цікавились , ще на Кг Ольги. але ціна там просто захмарна , квартира в середньому 2-ох кімнвтна більше 620 тис грн:facepalm:

13. denverod1

я би радив якщо маєте долари міняти на гривні по 11.7 і купувати 4 секцію по 6850 грн за метр (вийде 585 уо метр)

14. novoselik

novoselik Well-Known Member

900 у.о по 12 грн майже... така ціна виходить

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

ціна в гривні і все ще 6850? не вірю.

15. denverod1

Ну та прив'язки не було до додара в перших секціях, на сайті пише ціна на нові чекції, для впевненості можна подзвонити ..

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

сумнівно, що є такий альтруїстичний демпінг ринку новобудов, але взнайте хтось і відпишіть! цікаво [​IMG]

17. svirchuk

svirchuk New Member

Дякую за поради. Ціна не змінилась і відповідає тому, що є на сайті. Скажіть хто купив 2-ох кімнатну, чи пробували переробити її на трьох кімнатну, ьо там площі дозволяють!

18. promisto

Площі то може й дозволяють, а Вас влаштує одна з отриманих в результаті поділу кімната без вікна?

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

Завтра забудовник розпочинає здачу будинку керівництву майбутнього ФФБ

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

До речі, а що у вас з оформленням документів після здачі частини секцій будинку в експлуатацію? Хто їх має оформлювати (забудовник чи мешканець?), чи це платно і тд?

20. promisto

[/COLOR]Завтра забудовник розпочинає здачу будинку керівництву майбутнього ФФБ - звиняйте ОСББ (змахали уже мене ті ФФБ:facepalm:)

Документи щодо квартир зобов'язаний і буде робити за свій кошт забудовник - такі правила для ФФБ

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)