Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. djyha

djyha Well-Known Member

Це вам де таку суму озвучили?

2. Apolon

Apolon Well-Known Member

дзвонили в офіс питали

3. djyha

djyha Well-Known Member

Капєць. Ми теж на кладовку розраховували, тепер прийдеться думати. Як на мене кладовка це необхідність щоб барахло всяке було де складати але ж не за таку ціну...

4. alessia

alessia Member

Ми купили за 14000 в секції В4,ще 2000 заплатили в нотаріуса...не дешево,але річ корисна...

5. andriyz

andriyz Member

точно 14к? Бо я платив 14840 за фінансовий інструмент і 7700 за комірку, разом під 22.5к грн.+нотаріус.

6. Apolon

Apolon Well-Known Member

14000 за 1м2---?

7. ymyk

ymyk Active Member

Сьогодні дзвонив в ДО, то назвали мені троха інші цифри на кладові. Попередньо кажуть по $600. І то наголосили що це не остаточна інфа. Тому думаю поки варто почекати з срачем =)
    А от що не сподобалось, так це те що підїзди г2 і г3 об'єднують в одну адресу... 100И

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. undefined

undefined Active Member

"И"! С*ка, як же я сподівався, що це буде не мій під"їзд :sad:

9. alessia

alessia Member

Вибачайте,ввела Вас в оману,там дійсно два платежі,перепитала в чоловіка,тому виходить десь 22600

10. liebvit

liebvit New Member

Сьогодні в ДО підтвердити що ціна м2 за комірку 600 дол і вже можна її придбати.

11. MIra

MIra Well-Known Member

то що получається що за ту комору треба 1400уо? підвали в інших забудовників коштують по 3000 грн/кв м. Вже не знає ДО як нажертися, то на площі крадуть свідомо, то тут бреше.
    Щось чути за газ і ліфти? коли то буде?

12. djyha

djyha Well-Known Member

Десь 1500-1600 у.е. буде комора коштувати. Зажерлась ДО вже в край. Газ казали після В2 підключать. Ліфт в кінці жовтня-початок листопада. Хоча це все дуже вилами по воді писано бо вже і газ до жовтня мали включити і ліфт запустити відразу після здачі.
    І ще таке, шановні сусіди. Пильнуйте трошки своїх майстрів. Бо ще місяць-два і підїзду не буде бо знищать його а кінець. Стіни вже обтерті, обмазані, плитка місцями відбита, поручні подерті.
    З верхніх поверхів зносили буд. сміття якісь пацики років 18 з якоїсь квартири і бачив як те все робиться - несуть мішок з цеглою оббитою, і зі всього розмаху кидають на плитку, або по поручнях спускають, паралельно все обдираючи. Зробив зауваження, помичали щось незрозуміле у відповідь і пішли собі.

13. MIra

MIra Well-Known Member

А Ви в Г1(100 з ) ? за ліфт нам казали , що десь в середині жовтня. А газ напевно запустять, тоді коли вже Г2 та Г3 здаватимуть.
    Брешуть і правди не кажуть
    Думаю багато хто відмовиться від тих "дешевих" комор, бо то майже ціна за 1кв м житлової площі, а тут ...комора майже золота.
    А отаких майстрів потрібно добряче сварити, бо поламають, а ти плати. от би штраф ОСББ на таких спеців склала.

а що з будівництвом церкви? щось всі стишились і трохи лякає

14. djyha

djyha Well-Known Member

Так, з Г1. За ліфт все списують на компанію, яка підключає їх. Документи готують, чи ще якась біда. Впринципі вже середина жовтня, а про ліфт мовчать як риби. Газ думаю швидше запустять ніж Г2 і Г3 здадуть, бо в них я так зрозуміфв черговість підключення є. Після В2 йде Г1. А от після Г1 думаю буде В1 а не Г секції.
    Так, мені в самій ДО казали що мабуть частина відмовиться, бо ціна виросла так конкретно. Але думаю всеодно все розуплять. Я от особисто теж думав над тим щоб відмовитись, але виходу нема. В квартирі кладовки нема, а шафами заставляти хату теж не хочеться.
    Я підозрюю що тих пацанів набрали для того щоб буд. матеріал тягати, бо щось малуваті вони як на досвідченних майстрів. Але факт лишається фактом - "нє майо, нє жалко".

15. MIra

MIra Well-Known Member

А як Ви ховатимете газову трубу? Бо в мене щось ідеї відсутні

16. djyha

djyha Well-Known Member

Ну частина кухнею зашиється,а те що видно буде то або в короб і там якусь лед підсвітку зашаманити або полички відкриті,які будуть як частина кухні йти а труба буде всередині них,або над ними

17. Tatulka

Tatulka Member

Сусіди з Г2 і інших секцій привіт! Сьогодні зателефонували, повідомили площу квартири. І вона на 93 см.кв. менша ніж очікувалось. А отже повернення коштів немає, оскільки 93 см.кв. < 1 м.кв. Чи хтось перемірював? Чи планує якось апелювати? Пропоную об"єднати зусилля. Бо то практично 700 баксів в подарунок ДО. І не пишіть чи я читала договір. Я читала. Але такої різниці на площі, явно не очікувала. P.S. Від ціни на кладову теж м"яко кажучи - офігіла. Срівробітниця купувала у іншого забудовника, то їй повернули вартість різниці в площі і кладову в підвалі взагалі дали в подарунок.

18. MIra

MIra Well-Known Member

ДО робить техпаспорт у приватної фірми. візьміть ключі і спершу переміряйте самі, а тоді домовтеся з БТІ , щоб Вам переміряли. В нас різниця була десь на 86 см. (Вимірювали самі) В БТІ мені розказали, що місце де стоятимуть двері, в площу заг. не враховують! Там є безліч нюансів.
    Від кладовки ми відмовилися, ще трохи докласти і можна гараж в Ластівці придбати...а не конуру

19. Onls

Onls Well-Known Member

Капець! Але хтось ж то купує за такі гроші, якщо продуають). Лохи якісь.

20. MIra

MIra Well-Known Member

Була сьогодні у Г1, то ппц... так засрати щойно збудований і зданий під'їзд то ще треба вміти, стіни в крові чи то якась фарба вишнева,перила поцарапані, біля ліфту кути оббиті ,підвіконня біля вхідних дверей погнуте! Народ, Ви що таке бидло? Та дивіться вже за своїми горе-майстрами! Мішки з будівельним сміттям стоять біля підїзду хтозна скільки часу...

І ще одне. Чи вимірювали ви висоту стін? В нас в одній кімнаті одна сторона стіни вища від протилежної на 5,5 см! Як так?о_О

До речі, висить оголошення, що запустять ліфт після того як вивезуть буд. сміття!

а де твій аватар? :)