Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. GreKri

GreKri Well-Known Member

Ми з сусідом готові підписати заяву!

2. mtc

mtc Well-Known Member

ок, можливо тоді можна зробити лист (схожий до того як на показник води), де буде номерація квартир, і розмістити його внизу у кожному підїзді, щоб мешканці могли ставити підпис біля своєї квартири якщо не згідні з будовою нової церкви (в висотою в 21м) ? не факт щоб на збори усі прийдуть... ? по квартирах ходити - не факт що усі двері будуть відкривати... В кого які варіанти?

ще потрібно правильно сформулювати цей лист, щоб у грубій формі не виглядав.. і толково для всіх мешканців..

• Подобається Подобається x 1
  3. MIra

MIra Well-Known Member

слід взяти до уваги і те що, не всі там живуть.от до прикладу секція 100г, тільки здається.

4. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Цей лист зірвуть в перший же ж день. Я, звичайно, теж дуже проти високої церкви, але маю песимістичні настрої щодо цього будівництва.
    Зважаючи на те, що Добра Оселя віддає церкві територію, на якій "планувала" будувати садок - то там уже все погоджено. Окрім того, враховуючи релігійні погляди нашого мера - то скоріше знесуть наші секції, ніж зачеплять церкву.
    Також в секції "Е" живе чи просто володіє квартирою головний архітектор міста (принаймні я бачив його кілька разів на балконі і біля під'їзду), тому, якби була політична воля і бажання дотримуватись норм, то план нової церкви давно би уже переглянули.

5. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Також врахуйте демографію віруючих людей в інших секціях (не Е,Є,Ж), вони будуть дуже навіть "ЗА" будівництво храму і їм буде плювати на те, що декілька людей з нижніх поверхів кількох секцій не бачать сонця.

Останнє редагування: 29 вер 2016
  6. Anelya

Anelya New Member

До кого потрібно звертатись щоб додати підпис за встановлення ?

7. GreKri

GreKri Well-Known Member

Згідно будівельних норм мінімальна відстань між багатоповерховими будинками допускається не менше 20 метрів і враховуючи що від церкви підвищенний рівень шуму буде за що зачепитись для захисту наших прав навіть в суді.

8. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

До ОСББ

9. Santi

Santi Member

Я живу в 100ї, але теж не хочу церкви під вікнами - готова підписатися. В першому етапі не купили саме через те, що вікна виходили на церкву. А мені на днях двірник сказав, що там біля смітників буде садок - А я наївна повірила :-(

10. MIra

MIra Well-Known Member

вони всі там брешуть, бо не вигідно сказати правду, що вам вікна заступить церква, і садочку не буде...

11. MishaKytnuk

MishaKytnuk New Member

Ви в двірника питаєте? Ще би до гадалки сходили. Можливо краще задавати питання правильним людям, щоб вам не "брехали". Я живу теж в 100Ї, але я не ставлюсь до цього так категорично. Хотів би я побачити лице священника і парафіян як ви будете говорити, що ви не хочете щоб тут була церква. Думаю вас зразу "канонізують".

12. Apolon

Apolon Well-Known Member

Для власників секції Г1. Чи хтось звертав увагу, що двері які ведуть на балкони (лоджії) фірми Stejko. Лише тупо можуть закриватись, а мікровентиляції взагалі немає (нахил верхньої частини на 10-15 градусів) Чи це має так бути, чи це галімий дешевий профіль, який цього просто непередбачає

13. GreKri

GreKri Well-Known Member

Ну тут ви не праві. Особисто я нічого проти будівництва церкви не маю, але ж не під вікнами багатоквартирного будинку з грубим порушенням будівельних норм!

• Подобається Подобається x 1
  14. Santi

Santi Member

Ви знаєте, мене якось зовсім не хвилює вираз обличчя парафіян, але хвилює власний комфорт ( думаю за такі гроші я би могла на нього розраховувати :))) Ви не проти церкви - ок- просто не підписуйте скаргу і все - і можливо отримаєте якість преференції у священника і парафіян ;-)

15. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Мені цілком вистачає тієї каплички що є зараз, і те що вона на весь район не крутить службу теж цілком влаштовує. Теоретичну можливість такого будівництва розглядав одразу тому секції 2 і 3 брати не хотілось. Але цілком розумію власників і підтримаю збір підписів проти будівництва величезної церкви.

16. Sky girl

Sky girl New Member

З першого етапу. Теж готова підписати заяву. ;)

17. S l a v i k

S l a v i k Member

100ї +1, є група в ФБ, так простіше контактувати?

18. Karma

Karma Member

ми хоч і з 100в, але якшо будуть збирати підписи проти будівництва церкви, підпишемо з чоловіком.

19. GreKri

GreKri Well-Known Member

Як би нам організувати збір підписів, в підїзді 100 Ж наклеєне звернення, але чи його ніхто не бачить чи що... щось ніхто не підписує

20. GreKri

GreKri Well-Known Member

Скиньне будь-ласка посилання на ФБ

а де твій аватар? :)