Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. djyha

djyha Well-Known Member

Дороге задоволленя цей склохолст?

2. MIra

MIra Well-Known Member

там вже роблять ремонт, на 3-му поверсі вже мішки стоять з буд. мусором))) Ми хочемо робити.
    підкажіть про які фільтри на воду говорила панєнка з осбб? якісь крани на воду треба поміняти...

До речі, щодо тої газової труби від лічильника до котла... її можна підняти, але то мають робити газовики, і слід заплатити якийсь чи то штраф чи платіж десь 700 грн.

3. djyha

djyha Well-Known Member

Мабуть про ті крани,що при лічильнику стоять.там дійсно нікудишні вони.фільтр для води мабуть десь теж там біля кранів.трубу я так розумію можна разом з лічильником переносити?і цей перенос потрібно робити до підключення газу чи після?

Останнє редагування: 24 вер 2016
  4. MIra

MIra Well-Known Member

фільтра на воду я там не знайшла!, в нас взагалі в туалеті діра до сусіда, можна руку протягнути і до їхнього лічильника добратися ))))
    щодо газу...не знаю чи газовики захочуть переносити лічильник, бо там є якісь тех.вимоги.(метр від котла чи якось так) я б її хоч трошки перенесла, щоб потім в якусь шафку запхати, а то...

5. alessia

alessia Member

Скажіть,будь ласка,чи "сльозяться"вікна,особливо ті що в лоджіях?

6. GreKri

GreKri Well-Known Member

І все таки будівництво церкви розпочинається. Машини на стоянці вже з п"ятниці просили не залишати.

7. alessia

alessia Member

У квітні.на початку травня осбб на гвалт вимагало довідку для підключення газу...а підключили кінець липня або початок серпня,точно не пригадаю,і то за другим разом,бо десь витік газу був.але ремонти сусіди закінчили ще до підключки газу

8. MIra

MIra Well-Known Member

м да. чую скоро мешканці підписи проти цього будівництва будуть збирати

9. Onls

Onls Well-Known Member

краще б за будівництво школи чи світлофор зібрали

10. Кася

Кася Well-Known Member

11. mtc

mtc Well-Known Member

церква буде в висотою в 21 метр (враховуючи купола) - це висота з домом від доброї оселі. та 15 метрів від дому (по ширині всієї ділянки що в нього є). Крім того ззаді церкви після огорожі - буде ще один будинок від церкви (наразі там поскладане обладнання доброї оселі (крани і т.д.). Думаю в висотою 3 поверх дім..
    Пан отець мабуть думає, що чим вища церква у висоту - тимбільш людей він запхає у церкву. Проект в нього затверджений 2014 року (коли тільки ішло ранішнє будівництво доброї оселі). І як на мою думку - цей проект повинен бути переглянутий. Перші 3 поверха доброї оселі - взагалі майже ніколи не зможуть побачити освітлення в квартирі. Далі буде іти дах який буде закінчуватись на висоті біля 15 метрів... Далі купола які будуть починатись на висоті 15метрів.. і закінчуватись на відстані 21 метра. Тобто 10 поверх буде бачити у своєму вікні хрест ...

Хто за те щоб збирати підписи проти цього будівництва?

В нього є чіткі креслення на фоні нашого дому.
    Але думаю крім того що церква багато кому закриє вікна - то пан отець захоче винести акустику на вулицю, і щоб усі слухали службу зранку. І буде постійно ранішній шум від вулиці.

Останнє редагування: 28 вер 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Dariy

Dariy Member

а де саме має бути розміщена цервка? там вже ж ніби є одна

13. mtc

mtc Well-Known Member

буде відбуватись демонтаж тієї церкви що там є... А нова церква буде розміщена по всій ділянці (включаючи те місце де наразі був паркинг для авто), тобто задній двір теперішньої церкви. Одним словом це буде велика забудова від 15 метрів Доброї Оселі

14. mtc

mtc Well-Known Member

наразі все що вдалось вияснити від міської ради, та інспекції державного архітектурно-будівельного контролю - те що ця будова повинна бути переглянута. І потрібні підписи від мешканців дому Доброї Оселі. Заяву треба написати для начальника інспекції д.а.буд. контролю.. і після поступлення заяви до нього - на протязі 5 днів вона буде розглянута, а також їхні люди протягом 5 днів повинні приїхати та переглянути на скільки зараз законно починати будівництво нової церкви від 15 метрів Доброї Оселі.
    Тому хто за - можна все організувати в найближчий час. Чим більше підписів - тим краще.

15. undefined

undefined Active Member

Особливо якщо взяти до уваги, що територія за парканом церкви, на якій обіцяли раніше садок, згідно Плану зонування Франківського району міста Львова має призначення Г-3-1 (зона дитячих дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл) і нічого іншого там будувати не можна. План зонування

16. undefined

undefined Active Member

А план зонування в 2011. Але коли я писав в Управління Архітектури ЛМР, вони мені відповіли що "жк добра оселя отримала дозвіл на будівництво ще до закону про регулювання містобудівної діяльності, а відтак ще до розроблення зонінгу".
    Але якщо раз цю територію забудовує не Добра Оселя, а церква, і дозвіл на це вона отримала якимсь чином після того як затвердили план зонування, значить тут має місце порушення плану.
    ...хоча отримання дозволу на будівництво і затвердження проекту прицерковного будинку могли відбутись і в різний час.

17. mtc

mtc Well-Known Member

дит садка там не буде. Зі слів отця я зрозумів що ця тереторія є його... В нього вже є план будинку на цю землю (ззаді церкви) Наразі вона загороджена.. Якщо не кожен розуміє де це - то біля цього паркану наразі ще стоять смітники..
    Сьогодні я мав змогу переглянути усі креслення. Набільш вражають розміри церкви на фоні дому.. Він ще каже що вона маленька.. а дах і купол то не в рахунок. І розказує мені як дурному, де вікна будуть закінчуватись.. Та це зрозуміло що стіни будуть зведені десь до рівня 3-4 поверху, надалі дах до рівня 5-6 поверху... і надалі купола.. Набільший з них до рівня 9-10 поверху... Тому мешканці перших поверхів будуть мати квартири з мінімальний освітленням... 15 метрів - це як з підїзду до паркингу... Але наш паркинг у дворі є низьким, і візуально нікому не заважає із вікна.. Я вважаю що з цим треба щось робити. Як мінімум він би мав змінити свій план будови..

18. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Ми підписи збирали на встановлення світлофору - він теж вкрай необхідний, а результату нема(((

19. MIra

MIra Well-Known Member

якщо потрібні підписи, підпишусь і там і там(пишіть у пп,зідвонимось)
    Щодо будівництва церкви,гадаю слід піти в осбб і попросити номери тел. власників квартир і обдзвонювати, бо то не жарти втюхати мільйони гривень і проживаючи там,милуватися габаритами храму і куполами.

• Подобається Подобається x 1
  20. GreKri

GreKri Well-Known Member

Із цим свавіллям треба боротись, все в наших руках. Але враховуючи що будівництво буде за сприяння ТКС нашого дрогоцінного забудовника ОСББ може відмовитись нам допомагати, хоча треба пробувати всі методи. Можна ще розклеїти оголошення в під'їздах і провести збори мешканців будинку.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)