Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. djyha

djyha Well-Known Member

Та от говорю з ними практично кожного тижня, і кожного тижня нові відмазки. То БТІ заміри проводять, то документи оформляють, то ше якась мара. Тепер вже заміри провели (доречі можна взнати в них вже площу реальну квартири) і ДО має ще сама перевірити ту площу, погодити розміри з дирекцією і ше якісь документи затвердити. Потім будуть вертати гроші (в нас доречі більше ніж на 1 м2 зменшилась квартира), потім оформлення в юристів, і вже аж тоді в квартиру запустять. Словом, ще не 1 місяць будемо чекати...
    Замість того, щоб вчасно все зробити з секцією Г1 , дата здачі в якої була 2й кв. 2016 року, вони таке враження всі сили кинули на В секції, хоча у В1-В2 термін здачі був 3й квартал. (В2 вже змінили на 2й квартал). Я розумію, що у В секціях вони можуть собі рубанути більше бабла, оскільки частково продаватимуть в тих секціях вже готові квартири, які однозначно дорожчі, ніж ті, в які інвестують, але й совість теж мати потрібно і відповідальність перед тими, з ким заключали угоду. Бабло наше всьо...

• Подобається Подобається x 1
  2. andriyz

andriyz Member

Може бути навпаки, я спершу ходив оглядати квартиру чи нема ніяких явних косяків і вже тоді до нотаріуса.

3. djyha

djyha Well-Known Member

Мається на увазі початок повноцінного ремонту в квартирі.

4. rostykk

rostykk Member

Секція В2 тепер доступна для огляду. Вчора заходив в свою квартиру. Виглядає не погано. Єдина річ, яка дуже "здивувала" це газова труба, яка йде через всю кухню і пів вітальні! Не знаю, як я буду у вітальні цю трубу ховати...

5. Mishu

Mishu Member

Доброго времени суток, нужен совет по отделке потолков в секции В2
    Кто штукатурил потолок в уже сданных секциях (В3-В4)? Возникали ли потом трещины?
    Стою перед выбором между подвесным потолком или штукатуркой.

6. Onls

Onls Well-Known Member

я з Б3. Зробили ремонт в березні, штукатурили стелю. Тріщин поки нема.

7. Mishu

Mishu Member

Спасибо за совет, можно в личку номер тел штукатуров на всякий случай.

8. liebvit

liebvit New Member

Запитання власникам квартир у секції В2. Хто вже був і бачив, скажіть, будь ласка, у вас стоять вікна з дво- чи однокамерним склопакетом у вітальні (спальні), де є вихід на балкон (лоджію)?

9. andriyz

andriyz Member

в В4 стоять однокамерні склопакети. Мабуть зумовлено тим, що на балконі також є вікна (такі ж однокамерні склопакети).

10. liebvit

liebvit New Member

Дякую за відповідь! У секції В2 також: вихід з кімнати на балкон і панорамні вікна - з однокамерними склопакетами (очікували на двокамерні з енергозбереженням), ну а в іншій кімнаті - з двокамерним.

11. Apolon

Apolon Well-Known Member

Для всіх власників секції Г1. Нарешті потрапив у свою квартиру (видають ключі), правда лише в ті квартири де були майстри і відрегулювали вікна. Тому дзвоніть та уточнюйте.

12. MIra

MIra Well-Known Member

ми були на вихідних. але ніяк не могли знайти каналізаційних зливів у ванні та туалеті. У Вас були? Ключі Ви назад повертали?

13. OlegKhromov

OlegKhromov Member

Як Вам перше враження? :)

14. MIra

MIra Well-Known Member

по-дурному розмішені котел і лічильник =( газова труба через усю кімнату! Всі так посилаються на норми, що не можна ставити поруч, але ж у хрущовках якось по все ближче розміщено..., а тут котел в одній стороні, а лічильник у другій. ідіотизм...навіть не знаю як сховати ту трубу...

15. djyha

djyha Well-Known Member

Те дурне розміщення газової труби ще з першого етапу є. Як показували нам ті квартири, то там таке ж було. Бачив гарну ідею, як то заховати можна - короб, і в тому ж коробі лед підсвітку зробити. Ніхто й не догадається що там труба.
    Сьогодні теж йду дивитись з майстром на квартиру, надіюсь явних косяків не буде...

16. OlegKhromov

OlegKhromov Member

Потім розкажете :) А коли право власності буде? Не запитували?

17. Mishu

Mishu Member

Есть у Вас фото данного короба? Просто та же проблема с трубой

18. MIra

MIra Well-Known Member

А хтось перемірював площу? Як ви міряли ? Бо міряли сама, то уся площа з дверними пройомами,і всякими такими штуками як "готові ніші в стіні" то виходить 65,07м кв, а коли без того всього то 63,4, а по договору 64,88. то як має бути насправді?

19. Apolon

Apolon Well-Known Member

Уважно подивіться, злив є в кутку у туалеті. З ванни прийдеться довбати в землі канаву і через стінку і цілий туалет заводити в розєм.
    Ключі назад звичайно повернув. Витяжка в кухні просто в ужасному місці. Треба гофро трубу хрен знає звідки тягнути

20. Apolon

Apolon Well-Known Member

колись ходив дивитись на квартиру в секції на першому етапі то мені здалось що там було все у кращому варіанті. Зрештою СЕМ ОСЕМ, в ріеловскіх та екодомівських будинках все значно гірше

а де твій аватар? :)