Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Rainbowww

Rainbowww Member

Як вам під'їзд в Г1? Розумію, що ще роблять, але плитка... Судячи з того що повісили світильник підвисної стелі небуде...

2. Stepko

Stepko Member

Я ні, але колєга чекає, коли здадуть Г1

3. OliaM

OliaM Member

Всім привіт. Друзі, підкажіть, будь-ласка, чи є тут хтось хто вже купив квартиру в ЖК Місто Трав чи в ЖК Грінвіль Хауз? Хочу купити квартиру в одному з цих ЖК, але ніде не можу знайти відгуків. Можли хтось з вас щось чув та може розповісти? Мешканці Доброї Оселі, ви задоволені своїм житлом та забудовником?

4. Karma

Karma Member

Все як і всюди. Стіни тонкі - на верхньому поверсі закривають двері, а таке враження, шо гупає в нас у квартирі. Ну і криві страшенно, пройоми під двері теж, зокрема вхідні у нас закрити не на ключ, а просто нереально - через кривий отвір вони відкриваються самі. Стіни, які прилягають до сусідньої секції, мають колони-виступи - це вони так основу секції робили, і єдиний спосіб вирівняти їх - зашивати то всьо гіпоскартоном і врізувати площу кімнати. Не знаю, як там буде, але якщо братимете квартиру не всередині секції, уточнюйте, вам того не скажуть самі. ОСББ поки шо працює норм, реагують на звернення, хоча якшо якась лажа з електрикою, люблять пальцем в інших тицьнути.

5. tatya

tatya Member

Привет! Живу в ДО уже больше года, очень довольна, хороший подьезд, шикарный двор, очень маленькие КП, в ОСББ работают вежливые сотрудники. Из минусов могу только отметить, что очень мало места для парковки, но эта проблема всех жк; пошли небольшие трещины на стенах из-за усадки дома. Наблюдаю за строительством соседних секций и нового жк, строят действительно очень быстро, на мой взгляд, Гринвилль является одним из лучших застройщиков по Львову на данный момент. Но! Если нет всей суммы, то рассрочку дают на небольшой срок, да и площади нового жк Гринвиль Хаус, большеваты. Дело в том, что планировала вложить деньги еще в одну новостройку, рассматривала также Мисто трав, Гринвилль Хаус и жк Америка от Риела (нравится локация около спорт кортов и частных коттеджей), так вот, именно из-за короткой рассрочки все же вложилась в Риел. Хотя, мне было бы спокойней если б это был Гринвилль, очень мне нравится моя квартирка в ДО...

6. Alinkafedka

Alinkafedka Member

Хто справді хоче, той шукає можливість. Там на Л3 рострочку пропонують на 15 внесків по 6%. То можна до жовтня 2017 року платити. Сумніваюся, що буде ще довше. Та й перший внесок всього 10 відсотків. Та й не знаю, як там Америка, але Ренуар від Ріелу то капздець. Новітня технологія стіни - цегла на ребро.

7. tatya

tatya Member

Простите, не поняла, что такое Л3. Узнавала конкретно о Гринвилль Хаус, рассрочка на 3 мес. В Риеле взяла до окт 2017 года, с привязкой к курсу дол, беспроцентную ( мне это подходит, тк зп в дол). Насчет Ренуара - это более дешевый проект Риела, ЖК Америка сравнивала больше с ЖК Велика Британия, примерно одинаковые цены и класс комфорт. Но еще раз повторюсь, что Гринвилль вызывает больше доверия, это правда. Своей квартирой в ДО очень довольна!

• Подобається Подобається x 1
  8. Alinkafedka

Alinkafedka Member

Л3 - то секція в Greenville house. Не уявляю про що Ви там дізнавалися, але там тих секцій до вибору до кольору і різної поверховості і різного розтермінування. Не розбираюся в Ріелівських проектах, але Америка при всій повазі таки дорожча. Це як купляти Nike за бренд. Ціну накручують за то, що то РІЕЛ, а люди плюються на форумах.

9. tatya

tatya Member

Возможно, что они стали сдавать больше секций в Гринвилль Хаус. Я узнавала около месяца назад, мне дали план первой секции, двухкомнатные квартиры все большей прощади, что мне подходят и рассрочка 3 мес. Поэтому, а также изза локации около спорт комплекса, и выбрала ЖК Америка. В любом случае, Гринвилль Хаус, как по мне, находится слишком близко от высоковольтных линий, хотя сам проект выглядит очень даже! Жаль только, что закроет еще больше наш вид с балкона...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. sokeel

sokeel Member

Доброго вечора. А яких інтернет-провайдерів порадите (ЖК "Добра Оселя")?

11. Karma

Karma Member

у нас Вега, працює ок, швидкість ок.

• Тупо Тупо x 1
  12. sokeel

sokeel Member

А чи є якісь інші провайдери: мене цікавить лише кабельний інтернет...

13. Volodja

Volodja Well-Known Member

Київстар! Не жаліюся. По кабелі витягує: ~85-90 Mbit/s в обидві сторони.

14. sokeel

sokeel Member

Дякую!

15. djyha

djyha Well-Known Member

Комусь з Г1 вже за право власності дзвонили?

16. OliaM

OliaM Member

Дякую, що поділилися своїм досвідом!

17. OliaM

OliaM Member

Дякую за відгук :) По Місту Трав у них досить хороше розтермінування і без прив'язки до курсу, там в кожному місяці на 200 грн більше придеться платити при розтермінуванні. В Грінвіль Хауз також є розтермінування бельше ніж на рік, все залежить від секції.

18. Apolon

Apolon Well-Known Member

Власникам секції Г1
    Вам не надоїло що дівчатка "щебечать" і несуть повну АХУНЕЮ, щодо видачі ключів щоб глянути на квартиру. То в них срачка, то понос, то осбб не встигає від будівельників прийняти ключі. Було б добре на них подати у суд (умови договіру то вони не виконують)

• Подобається Подобається x 1
  19. tatya

tatya Member

Пожалуйста, рада помочь. Как я уже писала, остановилась на ЖК Америка из-за небольшой площади двухкомнатной квартиры с хорошей планировкой и удобной рассрочки (мне больше подходмт в уе и без подорожания). А подошла я в отдел продаж Гринвилль сразу, как только разместили рекламу на щите около ДО, ещё даже не было проекта Гринвилль Хаус в интернете. Так вот, на тот момент мне сказали, что рассрочку дают лишь на 3 месяца... Возможно, не судьба...

20. andriyz

andriyz Member

Ну все, епопея закінчилась. Нагадаю, що 18го квітня був телефонний дзвінок терміново виготовити посвідку, бо на днях прийдуть запускати газ. Йшли довго, і навіть не через Левандівку.....дійшли аж сьогодні. В ріелторів нарешті забрав ключі. Навіть подарували брелок з логотипом. :rock:

Після цього зайшов в ОСББ, підписав в них акт прийому-передачі, дали датчик газу і ще мали дати якісь ключі від щитової, але вже закінчились, казали що дороблять.

З приємного: вже запустили ліфт. Разом з ключами мені видали папочку зі всіма паспортами з лічильників, котла, схеми розводки води і електрики.
    З неприємного: стяжка на підлозі потріскалась, також на стелі в плиті помітив мікротріщину чи то слід від форми якою заливають перегородки. Я так розумію будинок ще потрохи осідає. Ну і всі ущільнювачі у вікнах WDS треба буде промити або відрегулювати.
    В загальному залишився задоволений.
    Попереду ремонт :suicide:

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)