Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Shuvana

Shuvana Member

Доброго дня всім майбутнім мешканцям!!!Так подобається мені ця "добра оселя",так район підходить і планування квартири!Та так страшно зараз вкладати гроші в те чого ше немає,та ще й при теперішній ситуації.Зацікавила 4 секція,бо в третій вже немає 2-х кім.,щоб підходили по поверху(залишилися 1,2 та 7 з виглядом на церкву)Чи є хтось що вже ризикнув,та вклав гроші в 4 секцію???І взагалі було б добре почути вашу думку,якісь прогнози чи варто вкладати?

2. OKus

OKus Well-Known Member

Важко щось радити кожен сам собі вирішує беручи до уваги важливі собі фактори. Я вирішив не чекати так довго до здачі, але не через те що я боявся що не здадуть, просто була можливість отримати житло швидше і яке мені підходило. У вас можуть бути інші вимоги. Тому важко щось радити.

3. amin

amin Member

Не понимаю почему в Украине, где зарплаты в гривнах, а продают в долларах или по курсу доллара. Хотел бы купить квартиру, но привязка к доллару меня пугает. Думаю, чтобы в Доброй осели успешно шли продажи, нужно закрепить цену в гривнях или ввести фиксированный курс доллара.

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Авто теж в доларах і техніка до долара прив'язана, чим більш дорогий товар тим більше ризик а звідси і прив'язка до стабільної валюти

5. OKus

OKus Well-Known Member

Другу секцію зараз Добра оселя продає з фіксованим курсом 10,50.

А ті секції що тільки будуються то вони себе страхують що якщо долар завтра 20, відповідно і матеріали підростуть і кінцева вартість виросте. Але якщо не розбивати платежі то платите по курсу на даний момент в гривні і потім вже не переживаєте про зміну.

6. avatarwin

Ось яку інформацію знайшла.

Пайовик • 9 днів томуТо аферисти. Мала "щастя" бути пайовиком у Трускавці. Будинок був зданий на 70%.Люди в квартирах все самі доробляли, щоб зробити щось у під"їзді, мешканці скидалися. Ліфт до цих пір (то вже 5 років) не працює. ТКС загубило документи на нього. Люди, не купуйте у них квартир!
    Переглянути більше

0 △▽Voting has changed. Дізнатися більше •
    <Відповісти•
    ⥅Поділитися ›
    TwitterFacebookПосилання− +
    ⚑Степан Зіновійович • 14 днів томуЗначить скоро будем мати черговий недобуд, на Княгині Ольги де він будує під торговою маркою "Добра Оселя" хоча ітак кажуть що вони не здали ще жоден будинок, тому треба чекати срочні знижки для лохів!!!

7. Ruta

Ruta Well-Known Member

А мені подобається як вони будують. Одну секцію вже здали, до речі там дуже гарний під'їзд.
    Ви часом не від конкурентів? Перестаньте вже людей лякати.

Останнє редагування: 30 кві 2014
  8. amin

amin Member

Доллар за последнее время вырос более чем на 50%. А материалы остались еще по старой цене и если и выростут, то явно не на столько, как доллар. Зарплаты рабочих уж точно остаются на прежнем уровне и врядли выростут. Поэтому сегодняшний кризис в стране выгоден фирме. Она получает большую прибыль, а все риски ложатся на плечи инвесторов. Еще, на сколько я знаю, в договоре написано, что платить надо в гривнах, но по курсу продажи доллара на межбанке. Сегодня он составлял 11.8, а еще не давно доходило и до 13 гр. Поэтому я и говорю, что нужно или зафиксировать цену кв.м. в гривнах или ввести фиксированный курс доллара. Думаю, если фирма хочет, чтобы шли продажи она к этому прийдет.

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

9. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Ні. Наскільки я знаю, це був тимчасовий курс до середини квітня. Маю надію, що вони продовжать дію тої акції, бо по курсу міжбанку зараз платити не всі зможуть. Крім того ціна на квартиру вже не виглядатиме такою привабливою, на фоні цін конкурентів, які зафіксовані в гривні.

10. amin

amin Member

Вот и я о томже. 870дол. за м.кв. по курсу продажи межбанка 11.7 гр. выходит более 10 тыс. гр. за кв. м. В Киеве сейчас кв.м. стоит дешевле. Там можно купить за 8-9тыс. за м.кв. Я уже не говорю о Львове.

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

В Києві багато недобудів, довгобудів і заморожених будов. Тому таких цін багато.

12. amin

amin Member

Например в компании ЄКО-ДІМ нет долгобудов. недобудов и заморожених будов и цену зафиксировала в гривнах. И цена может только в зависимости от стадии строительства объекта. Ближе к завершению она выше.
    "В своїй діяльності компанія ЕКО-ДІМ завжди дотримується принципів максимальної відкритості, прозорості та відповідальності. Відтак всі наші пропозиції завжди є актуальні, доступні та продиктовані бажанням повноцінно інформувати клієнтів компанії про діючі пропозиції квартир. Однією з перших наша компанія заявила про те, що ціни на квартири є зафіксованими в гривнях. І сьогодні ми продовжуємо задекларовану політику прив’язки ціни на квартири виключно до гривні."

13. OKus

OKus Well-Known Member

На кожен товар є свій покупець. Раз не фіксують в гривні і дальше продають значить все їм підходить і людям теж.
    Тому, поки на законодавчому рівні не змусять забудовників тримати фіксовано в гривні, доти будуть всякі різні договори з пропискою міжбанку.

Мені наприклад ЕКО-ДІМ не підійшов розташуванням їх будинків, а там де сподобалось то і ціни в гривні не маленькі.

14. Ruta

Ruta Well-Known Member

Недавно спілкувалась із працівником церкви, яка стоїть поряд. І все-таки кажуть, що церкву будувати планують навпроти будинку 2-ї секції, причому високу і не маленьку. В них вже є проект. Ну хіба це законно будувати церкву впритул до вікон житлового будинку? Треба цьому якось протидіяти.:sad:

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Церква - це ж добре. З крану тектиме свячена вода.

16. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Будемо страйкувати!:uaflag:

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Звичайно, що добре, але, на жаль, релігія перетворилася на бізнес. В нашому районі багато церков.

17. Ruta

Ruta Well-Known Member

Як на мене, різниця між 3-ю і 4-ю секціями невелика, бо розпочали їх будівництво майже одночасно, тому відповідно ризики тут однакові.

18. Volodja

Volodja Well-Known Member

Мені цікаво, а чи всі погоджувалися відразу на той попередній договір від доброї оселі? Чи є хтось, що пропонував змінити якісь пункти?
    Бо я так бачу, шо в цьому договорі Сторона 1 (кантора) себе прекрасно захистила на будь-який випадок, а Сторона 2 (клієнт) виглядає в цьому договорі фінансовим рабом, який платить за ВСЕ що тільки може і не може статися.

19. Shuvana

Shuvana Member

Може й так,але обіцяють 3 секцію здати на пів року швидше.Та й навідувалась туди сьогодні то будіведьників бачила тільки на 3.Там вже 4 поверхи є,було б так з 4 секцією-швидше наважились б вкладати туди кошти.А так поки ще вагаємось.

20. OKus

OKus Well-Known Member

Зі всіх договорів що я дивився коли шукав в новобудовах то в Добрій оселі був один з найкращих. Змінити звичайно що можна але залежить що і з ким ви про це будете говорити. Там в їхньому офісі з продавцями навіть не варто таку розмову починати :) хоча можете спробувати. А якщо маєте вихід вище то я думаю цілком розумні зміни погодять.

а де твій аватар? :)