Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Onls

Onls Well-Known Member

може це про місто трав було. Стосовно подорожчання - цікаво, побачимо)

2. Viktorif

Viktorif Member

Будівництво таки починають...як згадаю перший план доброї оселі на декілька під'їздів то вже не смішно зовсім. Цікаво коли вони нарешті наїдяться.
    Вони за рік ще і гаражі таким макаром забудують
    ЖК Грінвіль Хаус - Новобудови Львів — Novobudovy.com

• Подобається Подобається x 1
  3. Viktorif

Viktorif Member

4. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Швидше за все вже нічого не зробите. На зонування, яке розроблено на основі генплану, наплювати і владі, яка я підозрюю "вирішує" питання за хабарі, а забудовникам тим-більше, їх мета - чистий прибуток.
    Можна спробувати писати колективну скаргу в ЛМР від мешканців ДО, але юрособа в цій черзі вже інша, не даром був ребрендінг на Грінвілль :).
    Схожа ситуація є з ставком на Стрийській-Науковій, там хочуть будувати готель, ресторан, конгрес-центр в зоні, яка є зоною озеленених територій загального користування. Це могло б бути місцем відпочинку для всього району, загалом майже 10 га!
    От там також по документах "вилазить" теж Грінвілль.
    Тому в їх наміри по готелю не вірю, думаю знову коробок наставлять, і знову зроблять ребрендінг ...

Останнє редагування: 29 чер 2016
  5. Vaskivvv

Vaskivvv Member

І що дальше, ну не вони так хтось інший збудує, на ринку близько 50 компаній які стрімко збільшуються з кожним днем.

• Подобається Подобається x 2
  6. Alinkafedka

Alinkafedka Member

Жесть, зареєструвалась щоб спитати поради, почала читати і в шоці, а тут викриття "законспірованих ботів", всякі "випадково" натрапляють на ген план генеральної забудови міста, явно "випадкові конкуренти", яким ДО на больний мозоль наступила, і які вже не знають з якої сторони нагадити, а є хтось з РЕАЛЬНИХ мешканців?
    Мене цікавить наступне, я хочу купити квартиру в В1, мені обіцяють здачу 3 кв. цього року, наскільки реально отримати ключі до нового року, бо мене висиляють з квартири?
    ВСЯКИМ "ЗАЦІКАВЛЕНИМ" ФІГНІ ПРОХАННЯ НЕ ПИСАТИ!

7. Кася

Кася Well-Known Member

Я нагадаю: Dobra Oselia Info - Головна - форум створений мешканцями для мешканців. Ботів від ДО там не бачили ще.

8. Alinkafedka

Alinkafedka Member

Дякую, йду до Вас

9. Antoniy

Мені теж всеодно, хто саме буде забудовувати. Суть в тому, що порушують генплан і його зонування, а влада цьому сприяє.
    З вашим підходом можна і парк Горіховий гай забудувати, який близько до ДО, "навіга" нам у Львові зелені зони, а в випадку з ДО дитячі садочки.

10. Antoniy

Не стримався, "всякі" мають прохання.
    Заберіть, ще з собою Vanka Mokryy та IvankaIvanka :)

11. Onls

Onls Well-Known Member

я реальний покупець, живу в Б3). Шкода, що будуть, краще б там парк посадили) але то мрії.
    А якщо не мріяти - то краще будинок ніж торгівельний центр і супермаркет, краще хай ДО там будує, бо інфраструктуру таки вони роблять одну з найкращих. Ну і якщо вже зовсім обєктивно - як би там не було, але ДО таки має одну з найкращих, якщо не найкращу якість будівництва (то навіть мої ремайстри підтвердили).

12. Кася

Кася Well-Known Member

ні, нам таких там не треба.

13. Кася

Кася Well-Known Member

Ви хоч знаєте що таке інфраструктура? Це дороги, заклади освіти (садочки, школи), ті ж ТЦ, пошта, ринки і т.д. А вони тільки будуть будинки на вже існуючій інфраструктурі.

14. Кася

Кася Well-Known Member

І поки про якість будівництва я чула схвальні відгуки лише про будинки біля іподрому. А от про вмуровану раму вікна по самісіньке скло - читала, тут до речі. Про те як дах потік в першій черзі в одному з будинків - читала і навіть фото були.
    Хоча звісно не такий кошмар як тут Я твой дом, труба шатал і Мой дом — моя крепость. Ага…

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Vaskivvv

Vaskivvv Member

Мабуть ви не аналізували ринок перед купівлею квартири. і дійсно поняття не маєте, як будють будинки. Подивитись на ситуацію зі здачею в яку мало не всі забудовники не вписуються як мінімум на рік, так потім люди ще за свій кошт доробляють підїзди в яких лиш стіну поштукатурили, або взагалі змінюють проект будинку з 12 на 15 пов.
    Дивно що Ви придбали кватири в ДО з таким поглядом, притому що він наближений до центральної частини міста, якщо Вам так подобаються будинки біля іподрому....тоді чому там не придбати квартиру з чудовою якістю, та локацією, і інфаструкторою........

16. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Ну, що-що, а якість будівництва у ДО цілком нормальна. Так, звичайно буває і краща, але є значно-значно гірша.
    Відвідайте хоча б кілька новобудов від Карпатбуд чи деякі новобудови від Екодім (дешевші) - совок-совком.
    Зайдіть гляньте на Ренуар чи Княжий від "Ріел" - там повна дупа (підїзди загажені, всюди болото, в "Ренуарі" перила балконів - це просто пісня...).

П.С. в Ренуар заходьте обережно, нас там покусала собака =)

17. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Нам ключі дали через три місяці після здачі - тоді, коли підключили всі комунікації.
    Але навіть якщо Вам дадуть після третього кварталу (десь у жовтні), подумайте, чи встигнете з ремонтом до нового року.

Щодо генплану - то тут якраз Ви поводитесь, як "зацікавлена" особа.
    Всім адекватним людям цікаво, як забудовник виконує свої обіцянки.
    Крім того, тут справа не тільки в обіцянках, а і в тому, що по генплану там має бути "Дитяча дошкільна установа".
    Наразі ДО каже, що по численних "просьбам трудящіхся" ми вам замість дитсадка за 10 мільйонів збудуєм спортивний майданчик за 50000 (цифри зі стелі).

18. Кася

Кася Well-Known Member

ну, спорт майданчик вони обіцяли вже тоді коли й обіцяли і садок

19. Кася

Кася Well-Known Member

середньо-непогана.

20. undefined

undefined Active Member

Не варто переходити на особистості. А якщо вам неприємна моя компанія то на інші форуми щодо ДО не ходіть, бо я там теж зареєстрований :) На генплан натрапив в блозі Чи є альтернатива стіні?, автор якого багато цікавого пише про інфраструктуру Львова.
    Я не маю претензій до якості будинків чи дворів та і розміщення близько центру мені подобається, так що за відсутності аналогів по ціні і якості не планую перепродувати куплену квартиру.
    Як власник одної з квартир ДО я цікавлюсь цією темою оскільки вклав в будову більше 1млн гривень і мені неприємно бачити, як мене і інших інвесторів (мабуть не найтупіших у місті людей, раз назбирали таку суму) перегинають через коліно і відверто брешуть про те, за що ми платили гроші. Коли ми з дружиною вибирали де купити квартиру, то хотіли мати поближче дитсадок щоб можна було перед роботою швиденько завезти туди дитину і в той час брошурки від ДО з садком і супермаркетом були вагомим аргументом в іх користь. На даний момент я не можу зареєструвати дитину в найближчий садок біля озера в горіховому гаю, бо місць там нема як мінімум до 2019 року (далі навіть не дивився).
    А коли на форумах хтось починає питати в ДО "ну як же так?", то замість адекватної відповіді вони реєструють кілька ботів, які починають наїжджати фразами типу "невже ви коли вибилали квартиру, то першим ділом думали про садок? Мені от розміщення і вид з вікна подобаються", "а нащо нам садок взагалі? мені от треба майданчик замість цього, бо в мене дитина доросла, а садок шумний", "а ти напевно бот конкурентів, раз недовольний ситуацією!!!", "що ж ви такі тупі, що ведетесь на рендер в брошурці і не провірили в якихось структурах чи входить цей садок в обов"язки забудовника?". А чого я не повинен вірити рендеру, який мені показує офіційний представник забудовника? Я ж приніс їм мільйон гривень, не з цигинами ж домовляюсь, а з серйозною компанією як не як. Так, ця гівняна ситуація відбувається, як я тепер розумію, по всій країні, але чи повинен я сприймати це як належне?
    Я знайшов генплан з дитсадком в блозі; зацікавився; поліз на офіційний сайт Львівської міської ради; знайшов там повний генплан міста; почитав трохи про обов"язки забудовника в документі, який знайшов там же; в тому ж документі знайшов структуру ЛМР, яка повинна слідкувати за такими речами; написав їм (мали б відписати продягом доби, але від суботи мені ніхто досі не відповів); написав тут на форумі щоб привернути увагу співмешканців з надією, що тут є хтось юридично підкований щоб почався якийсь рух... В Добрій Оселі півтори тисячі (чи скільки там?) квартир, я думаю серед них є і юристи, або люди, в яких є юристи. Це поки все, що я можу зробити, бо ніколи подібними речами не займався. Це небагато, але що Ви зробили щоб хоч якось вплинути на цей бардак?

• Подобається Подобається x 10
а де твій аватар? :)