Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Velykyy

Velykyy Member

Тер
    Ще зовсім недавно термін здачі секції В4, на сайті ДО був І квартал 2016 року. Пізніше дивним чином його змінили на ІІ квартал 2016 року. Гарно відзвітувалися, про вчасну здачу та видачу права власності ще 24.03.2016 року, ключі не віддають, як почати робити ремонт, щоб заселилися?

2. djyha

djyha Well-Known Member

А, ну тоді ДО трошки підофігівати собі починає...

3. Velykyy

Velykyy Member

Та не те слово, а В3 напевне чекає така сама доля, на наступний тиждень роблять право власності, а за ключі мовчать- ось така в нас хороша 'добра оселя'

4. tatka tatka

tatka tatka New Member

Так в В4 ,вже роблять ремонт.

5. Velykyy

Velykyy Member

Скажіть, а коли у В4 видали ключі? То газ і воду вже підключили?

6. Onls

Onls Well-Known Member

в Б3 була та сама історія - термін здачі був вересень. Довго голову морочили, в результаті ключі ми отримали аж в лютому. Коли дзвонили в офіс відділу продаж шалено хамили. Прикро, але якщо порівнювати із іншими забудовниками - то ДО ще не найгірший варіант, але й вартість квартир у них одна з найвищих.

7. djyha

djyha Well-Known Member

Ну я наскільки розумію, то заминка при видачі ключів через те що місто довго підключає до газу?

8. Velykyy

Velykyy Member

Ключі не давали, а чи можна було якось домовитись щоб робити ремонт у квартирі? І причина того що не давали ключі-також газ?

9. tatka tatka

tatka tatka New Member

На рахунок ключів не можу сказати нічого,я не з В4, дуже часто там буваю и бачила що вже на 3 поверсі роблять ремонт.

10. padanko

padanko Member

Я забрав в 20 числах травня, бо подзвонив і вияснив, коли видають на руки.
    Ну те що газ підключать в кінці червня мені не заважає робити ремонт. Головне не зашивати газову трубу і ноу проблемс.

• Подобається Подобається x 1
  11. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Люди, спробуйте спочатку подзвонити, все вияснити, а потім вже писати на форумах. Бачу, що той хто хотів, вже ремонт почав робити.
    Сподіваюсь, що зі здачею в В3 все буде гладко. :)

• Подобається Подобається x 3
  12. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Підтримую, гвалт підняти на пустому місці!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Velykyy

Velykyy Member

Ну якщо вони позволяють робити ремонт без підключеного газу, то звичайно, нема жодних проблем, дякуємо за відгуки.

14. Onls

Onls Well-Known Member

так

15. Onls

Onls Well-Known Member

коли здавали нашу секцію - ключі віддали тільки після того як підключили газ

16. Onls

Onls Well-Known Member

слухайте , вас давно вже впізнали, як і Vanka Mokryy) тому, не будьте кумедними

• Подобається Подобається x 2
  17. Velykyy

Velykyy Member

Не дуже то і гладко зі здачею у В3, ключі віддадуть не швидше 30.07. А як було у В4, вже всім ключі віддали?

18. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

А який зв'язок між НК і 3-ю чергою ДО біля ЛЕП?

19. undefined

undefined Active Member

Сьогодні випадково натрапив на планування зон забудови Львова і помітив, що територія, на якій нам обіцяли побудувати садок, має призначення забудови Г-3-1 (дошкільні навчальні заклади). Тобто по правилах там нічого крім садка побудувати і не можна і картинки з рендерами дитсадка, які нам показували при купівлі квартир, були не просто фантазіями. Хтось знає чи можна якось вплинути на ДО щоб все ж забудувати територію за призначенням? Чи ці офіційні планування не мають ніякої цінності?

20. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Шановне товариство, нагадую, що користувачі Vanka Mokryy та IvankaIvanka являються законспірованими ботами (співробітниками) Доброї Оселі. Не берусь оцінювати такі дії ДО, але, принаймні, можна досить ясно оцінити їхні наміри із постів цих двох людей.

Якщо вони в лютому пишуть у формі діалогу:

- ...мені обмовилися, що скоро якийсь новий проект буде...
    - Казали щось дуже сучасне та цікаве, двір без машин, великий підземний паркінг. І ніби найближчим часом почнуть продавати.

це означає, що ДО має намір забудувати останній клапоть землі багатоповерхівками замість обіцяного ТРЦ.

І знову новий "діалог":

- Прочитала на сайті, що буде встановлена якась класна система безпеки в комплексі. Я так розумію вона також буде входити в
    - в 1,87 та нє, то не реально, думаю пару копійок накинуть.

З цього випливає, що нас скоро чекає подорожчання.
    Я тільки за те, щоб всановити нормальну систему безпеки і посадити охоронця/ців, який слідкуватиме за камерами. Я не проти платити за це додаткові кошти. Але для чого цей дитячий садок із "рольовими іграми" на форумі?

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)