Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. tasha

tasha New Member

Добрий день, хто володіє інформацією щодо приватного садка, який збирались відкрити на території ДО, але не склалось з орендою приміщення.
    Коли вибирали житло, то мало вірила у те що збудують садочок, але те що вліплять Етап №3 на 10 під"їздів, це вже занадто.

• Подобається Подобається x 1
  2. Toriia

Toriia Member

Згідна на 100%

3. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Так на етап 3 жодні вікна не виходять. Кинули тряпку на вітер, ууууу, будують ще будинки, добре що не заправка, чи завод якийсь. А що по інфраструктурі не так, ще всьо будується, повідкривають потім купу магазинів, будьте реалістами, пуста територія б довго б не простояла.

4. Vanka Mokryy

Шановні сусіди, недавно дивився в фейсбуці сторінку До, побачив пост про контейнер для збору речей. Дуже хороша справа, давайте всі долучимось є багато людей, які потребують нашої допомоги!

• Подобається Подобається x 4
  5. Chuvachokk

Chuvachokk New Member

Жителі ДО, скажіть:
    1) яка у вас вартість квартплати за м2?
    2) яка вартість плати за обслуговування підвалів і кладовок на поверхах?

6. padanko

padanko Member

В квартплату входить всьо і оплата 1.87 грн. за м2

7. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Прочитала на сайті, що буде встановлена якась класна система безпеки в комплексі.
    Безпека ЖК "Добра Оселя"
    Я так розумію вона також буде входити в вартість квартплати 1,87.

8. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Мда...

etap3_1.png
    etap3_2.png

9. Serhiy

Serhiy Well-Known Member

Теж регулярно питаю за велопарковку, але наразі тільки обіцяють. Як би то їх пришвидшити? Завтра планую знову зателефонувати, напишу тут відповідь.

10. Vanka Mokryy

Я бачив вже почали проводити, бруківку місцями знімали, кидають кабеля, в 1,87 та нє, то не реально, думаю пару копійок накинуть.

11. Chuvachokk

Chuvachokk New Member

Мені просто цікаво, чи вам за підвали і комірки щось нараховують, чи ні. Просто спортивний інтерес...

12. Serhiy

Serhiy Well-Known Member

Телефонував питав за велопарковку, сказали зараз проводять відеоспостереження, далі на черзі велопарковка. Тільки не ясно, чи збираються робити щось нормальне, чи просто виділять місце і поставлять пару рамок під веліки. Хотілося б, звісно, закритий простір і систему перепусток. В ідеалі ще й камеру поруч :)

13. taraskundyk

taraskundyk New Member

14. putnik

putnik Member

В будівництві 3-го етапу є свій плюс - будинки закриють собою залізницю і ЛЕП. Але хотілось би якусь зелену зону поруч - не на паркінгу, а справжню, на землі...

15. Onls

Onls Well-Known Member

парк зелений гай - поруч. Недавно там гуляла - супер!

16. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Ви вірно написали, але я не заздрю тим, хто відважиться купити житло саме в 3-й черзі. Там жити, це буде реальний "піпєц" - ЛЕП+колія... Цікаво, як отримали дозволи, є ж якісь санітарні норми, жити біля ЛЕП це не жарти, а загроза серйозних проблем з здоров'ям.

• Подобається Подобається x 2
  17. Onls

Onls Well-Known Member

горіховий гай тобто

18. Ytja

Ytja Member

а я "щасливим" власникам Набережного кварталу дивуюсь :)

19. andriyz

andriyz Member

До речі, вже 2 міс. не віддають ключі власникам В4, все ніяк не можуть підключити газ.

20. djyha

djyha Well-Known Member

Ну так в В4 термін здачі 2 квартал 16 року.як вони могли вам ключі дати 2 місяці тому якщо здати мають в кінці червня?

а де твій аватар? :)