Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Rainbowww

Rainbowww Member

Чому Гетто? Таке враження, що ви хотіли б жити в будинку з двох підїздів серед поля? Принаймні я коли купляв тут квартиру розумів, що це квартал і будинків буде багато, і це нормально. У Львові мало де найдеш такий район, щоб було тільки пару будинків, та й думаю ви не живете в такому))) З парковкою дійсно ж..па, але це Львів ))) Думаю, вам в такому випадку краще розглядати будинок за містом...

2. Onls

Onls Well-Known Member

а ви де паркуватися плануєте?

3. ymyk

ymyk Active Member

Проблема в тому що обіцяли / декларувале одне (садок, ТРЦ, і кількість обіцяних секцій), за одну ціну, а виявилось інше. Житло, не дешеве, хоч і вчасно здають. Але я обирав їх не через квадратні метри але і за інфраструктуру. А виявилось, що гребти бабло лопатою важливіше ніж обіцянки. І не треба мене переконувати що це нормально, Rainbowww і Stepko.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Rainbowww

Rainbowww Member

У підземному паркінгу. Зараз живу в 5 поверховому будинку і повірте з парковкою така ж лажа. Тому придбав і дивно чути про якісь невдоволення. А ви як уявляли собі парковку в багатоквартирному будинку у місті де кожний третій має авто?

5. Onls

Onls Well-Known Member

а якщо б не встигли купити місце в паркінгу?

• Подобається Подобається x 1
  6. Rainbowww

Rainbowww Member

ymyk, це бізнес і це нормально. Проблема не в тому, що обіцяли, а в тому, що ви повелись. Якщо для вас так була важлива інфраструктура, треба було затребувати/поцікавитись декларацією на будівництво даних споруд, а так вибачте це маркетинг (не дуже добросовісний, але маркетинг). Знаю забудовників на Шевченка, що штучно змінювали номери квартир і поверха у вже куплених квартирах, оце не нормально, а так друзі будьмо тверезими реалістами.

7. Rainbowww

Rainbowww Member

Можливо б розглядав купівлю в іншого забудовника чи поцікавився парковкою під мостом біля Цуму, для мене це не було так принципово, думаю десь би та й втиснувся. Дивує інше, люди беруть квартири в багатоквартирних будинках, а потім думають де паркуватись, вірять малюнкам на сайті, а не документам, а потім питаються, а де ж дітей водити у садок. Для мене важливе було планування, якість будівництва, вид з вікна та вчасність здачі. Все провірив, купив і не шкодую.

8. Vaskivvv

Vaskivvv Member

Реально, твераза думка) погоджуюсь) :drinks:

9. Кася

Кася Well-Known Member

Планування важливе, так. Але важливою є і інфраструктура житлового комплексу. Якщо опустити те, що загалом у радянської забудови взагалі не думали про парковку і планування квартир так собі, але які двори робилися. Скільки простору, сад робився, майданчики дитячі. А зараз? Якомога більшу к-ть будинків втулити на якомога меншій території. Якщо забудовник робить дитячий майданчик, то це взагалі капець яке щастя.
    І якщо Rainbowww зараз не сильно хвилює питання парковки, бо він собі купив паркомісце, то я його послухаю коли в нього з"явиться дитина садочкового віку. Будуючи такий комплекс на таку велику к-ть народу, колапс із такими речима як школа, садок, поліклініки буде однозначно.
    Новий простір для життя. Українські реалії та іноземний досвід

Останнє редагування: 25 тра 2016
  10. Stepko

Stepko Member

Капіталізм бере своє, тому садочки будуватимуть лише тоді, коли це стане модно і вигідно для кожного забудовника. Можливо в нових секціях ДО для того щось і зроблять. А поки що я проти запуску дит. садочку на територї кварталу, поки найближчі 2 роки ще вестимуть будівельні роботи на об`єктах. Щодо шкіл і ТРЦ то як я перед тим писав їх тут і багато і знаходяться вони не далеко.

11. Кася

Кася Well-Known Member

враховуючи що загалом в дитсадках групи повні, і записуватися треба ледь не з народження дитини і навіть приватні садки - теж забиті - це загалом вигідно. Тому чому забудовник на це забиває - я знаю. Бо на тій площі що садок займе, можна вбухати 10поверхівку, яка принесе значно більше бабла. Але користі суспільству - 0. Хоча й у випадку садка теж би був прибуток, тільки не такий як з висоткою.
    Шкіл так, достатньо в районі, хоча класи теж тріщать, але не така катастрофа як з садками.

12. Rainbowww

Rainbowww Member

Кася, я всього лиш хочу сказати, що ретельніше потрібно підходити до свого вибору. Ви коли купляли тут квартиру мабуть думали, що побудують зразу школу, садочок, поліклініку, ТРЦ та ще й купу місця для стоянки залишать, так?
    Не знаю, може з тими дитсадами щось не так, але здається не так мало їх:
    Дитячі садки Франківського району, Львов

13. Кася

Кася Well-Known Member

коли ми купувати квартиру, я не розраховувала що буде садок, трц і так далі. Щодо цього я трохи реаліст. Просто проект заявлено було на два етапи. А тут хоп, і втулили 3й на 10 під"їздів. Я ж кажу, з такою к-тю народу концентрацію рагулів і придурків зростає. Вже бачу по відгуках мешканців в цій темі, що вони є. А це ще не всі заселилися.

14. Rainbowww

Rainbowww Member

А де їх нема? Сподіваюсь, що всіх не заселять саме у ваш під'їзд... ))) Думаю рагуль з 3 етапу, через 5-6 підїздів не дуже вплине на ваш комфорт.

15. Кася

Кася Well-Known Member

ну, може бути такий кадр що впливає на всіх. Наприклад вирвав тую з загальної клумби, щоб посадити її в себе на дачі, чи запаркував виїзд з гаражу. Можуть бути такі, що люблять сміття в коридор викласти.

16. Rainbowww

Rainbowww Member

Я чув, що має бути 40 камер. В ОСББ не цікавились? Пропоную кучкуватись і робити темну для таких удодів. Для такої справи можу виділити кладовку )))

Останнє редагування: 25 тра 2016
  17. djyha

djyha Well-Known Member

Отаке щастя вліплять на місці ТРЦ.
    Весело, правда?

18. Apolon

Apolon Well-Known Member

ТВАРІ НЕНАСИТНІ. БАБЛООООООООООООООООООООООО ПОБІЛЬШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Б

• Подобається Подобається x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
  19. Vaskivvv

Vaskivvv Member

Хто там писав про рагулів, з посту вище, вже один заміченийdiablo:))))

20. Toriia

Toriia Member

Нам теж сподобалась обіцяна на початку інфраструктура. Якби знали, що так надурять, то, не купували б тут квартиру. Напевно, як і багато хто. І про який краєвид з вікна вони розповідають?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)