Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

У моїй кухні запахи куховарення сусідів. Може це проблеми з вентиляцією?

• Подобається Подобається x 1
  2. Prometeus

Prometeus Just a God

Чи хтось знає чи питав за потьоки на секції В2, чи це такого кольору цегла ???

Помітні якісь розводи з 10 по 5ий поверхи, сторона яка виходить у двір.
    Навіть на фото з офіційного сайту видно:

Останнє редагування: 10 кві 2016
  3. Volodja

Volodja Well-Known Member

Надіюся господиня смачно готує і ніколи нічого не підгоряє на плиті :)

4. someone else

someone else New Member

Чув, шо ніби церкву збираються будувати ближче до секції Г. Ніби має зайняти територію між секцією Г1, Б1 і парковки від церкви. Хтось шось знає більше про це?

5. padanko

padanko Member

Сторінок 5 тому про то говорили. Здається з того часу нічого не змінилося. І як мінімум всьо шо огороджене то територія Доброї оселі, а не парафії

6. padanko

padanko Member

А хтось може сказати чи в тому підземному паркінгу що вони рекламують є ще місця чи то вже треба чекати на наступні стоянки?
    View: https://www.youtube.com/watch?v=w_n24EwOaYA

7. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

А куди, якщо не секрет, ви його хотіли перенести? В кладовку?
    Ми перенесли на суміжну стіну, при цьому використали той самий димохід. До меблів додався один маленький елемент (не дуже естетичний), який закриває трубу від котла.

8. igor v

igor v Member

То така вентиляція. Ходив я в осбб говорити з ними за вентиляцію. Там мені сказали що жителі не мають права ставити витяжки на кухню. Та вентиляція розрахована лише щоб працювати в пасивному режимі, без будь яких додатково встановлених вентиляторів.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Apolon

Apolon Well-Known Member

Доброго дня. При здачі житла потрібно нібито перезаключити договір. Вартість нотаріуса 1500грн (їхнього підкормленого). Чи потрбно взагалі перезаключати договір? якщо так, то чи можна десь дешевше це зробити? Хто вже це робив, порадьте будь-ласка.

10. padanko

padanko Member

Ніякий договір не перезаключається, це брєд якийсь. Ви просто набуваєте право власності. Я б не вигадував ровер і не парив собі мозок, щоб з економити пару гривень

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Onls

Onls Well-Known Member

То точно. Вся процедура в "підкормленого" (не знаю чого він вам таким здався) нотаріуса займає 15 хв. Нащо щось придумувати і чого ви про такі речі на форумі питаєте, сходіть до юриста.

• Подобається Подобається x 2
  12. Apolon

Apolon Well-Known Member

Тут питання стоїть у мене 1)чи взагалі потрібно перезаключати договір? (чи просто цього вимагає ДО)
    2) навіщо платити 1500грн в їхніх нотаріусів якщо ця процедура вартує 500-600грн

13. Apolon

Apolon Well-Known Member

Якщо цього не вимагає ДО, то право власності можна виробити на сихові в новому консультаційному центрі. Мому брату місяць назад ця процедура обійшлась в 130+30грн. (правда він купував квартиру в іншого забдовника)

ONLS----------- питаю ці речі на форумі бо немаю бажання за послуги в 15хв переплачувати 1400грн

14. Onls

Onls Well-Known Member

ага) бо тут всі юристи)

15. rostykk

rostykk Member

хто підкаже скільки часу проходить від оформлення права власності до фактичного отримання ключів і можливості почати ремонт?
    можливо почати ремонт одразу після оформлення власності?

16. Toriia

Toriia Member

Право власності отримали на початку жовтня, а ремонт почали в середині грудня. Причина в тому, що газ не був підключений і через це не давали ключі

17. andriyz

andriyz Member

Прийшла сьогодні СМС'ка 'ви дочекались! стартував продаж наступного етапу будівництва'. Мабуть біля залізниці будуть 3ій етап робити буквою П, на сайті ще нічого немає.

18. ymyk

ymyk Active Member

Дочекались, ага. Ще 10 нових підїздів. з поверховістю 15-16. Не впевнений чи я б купив квартиру в ДО, що якби мене попередили про це гетто відразу. Класіка жанра. Хочете садок, ТРЦ? Хер вам - тримайте +10 підїздів

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  19. Stepko

Stepko Member

Як не ДО то хтось інший би там збудував. А ТРЦ в тому районі досить з головою. От вже висять борди про відкриття Сільпо у Вікторіа Гарденс. + Ашан, ЦУМ. Може то я бачу квартиру як місце, де можна прийти, виспатися і свалити на роботу чи гуляти.

20. Кася

Кася Well-Known Member

ну, садок там би точно не завадив, якийсь культурний сквер-сад абощо. Просто з такою забудовою будуть проблеми з парковкою однозначно, і з такою к-тю народу вибачте, але рагулів і придурків теж більше.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)