Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Volodja

Volodja Well-Known Member

Всім особам, котрі переймаються перевезенням роверів в ліфті і всякого роду "вимазуванням" і "цАрапанням" я рекомендую слідкувати за СВОЄЮ культурою і чистотою перед посадкою в ліфт! В такому випадку все буде просто ідеально. І не важливо, чи ти їдеш в ліфті з ровером чи без.

2. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Ми повністю слідкуємо за СВОЄЮ культурою! Може і ви - сумлінний і акуратний велосипедист. Я не сперечаюся. Але наш під,їзд вже дуже знищений - і не лише велосипедами, але й халатними майстрами, великими собаками і самими людьми, особливо чхати хотіли на порядок ті, хто знімає квартири в ДО, а таких - дуже багато.

3. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Підкажіть будь ласка, який у нас поштовий індекс, 79057 чи 79060?

4. TommyAngelo

Щодо поїзда, воно то може і по нормах, але на верхніх поверхах, там де земляний вал не буде захищати від шуму, люди вставатимуть щоночі, щоб порахувати вагони. Я це говорю із власного досвіду - жив якийсь час в гуртожитку на Лазаренка (біля карпатбуду). Влітку, коли вікна відкриті, я прокидався від кожного товарняка і рахував вагони =(.

• Смішно Смішно x 1
  5. TommyAngelo

Ще питання до Vanka Mokryy та до IvankaIvanka: для чого всі ці ігри? Всім зрозуміло, що ви є працівниками ДО. Могли би просто, як офіційні представники, постити тут новини, а не ховатись за ніками псевдопокупців і не сперечатись із усіма, чия думка йде врозріз із "лінією партії".

6. Onls

Onls Well-Known Member

ага, точно!

7. Onls

Onls Well-Known Member

до речі, як розсекреченим працівника ДО - повідомляю - фігня з каналізацією в Б3. При спусканні вони - шанелий свист) забіжу до вас на днях, попитаю, як то ви виправляти збираєтеся

8. Onls

Onls Well-Known Member

а! і ще занесу штучку, не знаю як вона називається правильно, бо не сантехнік - штучку на лічильнику, яка була не якісна і яка тріснула. Наслідок - потоп у ванній!

9. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

79053

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Apolon

Apolon Well-Known Member

Хто підкаже чи потрібно буде після здачі додотково оплачувати 1% в пенсійний фонд та 1% податок державі. Яка вартість нотаріуса щоб оформити право власності. У мене брат оформляв свідоцтво в центрі послуг на сихові за 140грн

11. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Наскільки памятаю, я платив тих 2 %+1600грн., і ще 100 грн згода жінки. Нотаріус приватний на вітовського. Але то ще було перед новим роком, ліпше передзвонити до них, не гарантую, що зараз так само.

12. Stepko

Stepko Member

Як думаєте довго це чудо простоїть? Ставлю парі що не більше року

Вкладення:

13. Mawa

Mawa Active Member

а де то поставили? Не знаю скільки простоїть, але дотримувтись сумніваюсь, що будуть

• Подобається Подобається x 1
  14. Stepko

Stepko Member

На куті секцій Б біля ОСББ. Я поки не бачив багатьох людей, що вигулюють собак. Якщо вони показуватимуть правильний приклад, то решта в майбутньому теж юудуть дотримуватися

15. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

А місто трав будує той самий забудовник що і Добру Оселю?

16. padanko

padanko Member

Так. Про Добру Оселю вони вже навіть відеоблог завели, може й до Міста трав скоро доберуться
    View: https://www.youtube.com/watch?v=F7qFGONmusI

17. Nyashka

Nyashka Active Member

а понахвалювали себе в відео осбб!
    ми цілий тиждень дзвонили, ходили, хотіли дізнатися чи можна перенести котел (то в архітектора, то в газовщика, то у директора вони дізнавалися). В результаті, як відмашка: так, можна, в нас переносять. Від цього залежав подальший дизайн квартири. Як зараз вияснилося, котли переносити в нас не можна, бо там якийсь крутий димохід "гільзований". Це вже нам сказав чоловік з сертифікованої львівгазом компанії, які мають право переносити, та прораб ремонтної бригади, які вже не першу квартиру в ДО роблять.
    Як результат - маємо гарну картинку кухні-мрії за 500 баксів. І все. По тому дизайну нічого зробити не можемо.

18. Stepko

Stepko Member

Нормальний дизайнер кухонь знає наперед що можна переносити і виправляти, а тут напевно вас розвели. Дизайнери інтерєру точно то знають, бо коли робили в себе, то наш сказав, що ми можемо зашити його шафкою але то не по нормах безпеки. А кожен півень свій курятник хвалить, так що нічого дивного

19. Nyashka

Nyashka Active Member

хочете сказати, що котли в принципі не переносять? Ваш дизайнер вас розвів ))) ну або просто зекономив вам гроші на переносі.
    Відкрию Вам таємницю, багато залежить від типу димоходу. І саме осбб (або вони, або ті, до кого вони мали б скерувати), мали б або сказати - "ні не можна, бо..." або хоча б дати нормальні схеми димоходу (що ми і просили).

а Ви з осбб?

20. Stepko

Stepko Member

Ні, мені б для такої роботи терпіння не вистачило б

а де твій аватар? :)