Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Apolon

Apolon Well-Known Member

Кому цікаво то будь-ласка приділіть увагу цоьму відео 5хв. Тоді питання нарахунок шкідливості ЛЕП одразу відпадуть

View: https://www.youtube.com/watch?v=dka_O7PqKaU

• Не подобається Не подобається x 1
  2. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Ой на рахунок Бельгійського, не віриться мені в то взагалі, в мене там знайомі купили, казали що тою стіною там і не пахне. А поїзд біля ДО йде в земляному рові, який являє собою природній звуковий барьєр. Там по нормам все ок, перед тим як купити все взнавав. А взагалі, повторюся, тема вже заїжджена, і це кожного справа, не подобається не купуйте.

3. Stepko

Stepko Member

Ахахах дякую Аpolon. Підняв настрій з ранку. Набійльше сподобалося, коли 10 бабульок скандують "Далой ЛЕП із молодого села". Не в образу бабулькам, але я б теж не проти стати зіркою місцевого телебачення, щоб все село побачило. Шкода, що вони ще на зміну магнітного поля Землі не поскаржилися.

• Подобається Подобається x 1
  4. GreKri

GreKri Well-Known Member

І знову щодо будівництва церкви. Кажуть, що стоянка напевно буде через 2 місяці закриватись. От я і переживаю що будівництво все-таки буде, але питання чи це буде церква чи щось інше... От ви ставите там машину, поцікавтесь в сторожа, може він вам як клієнту прояснить цю ситуацію.

5. Vaskivvv

Vaskivvv Member

Пробував випитати в сторожа, ще швидше.....каже що нічо незнає, йдіть до священника питайтесь=)) такщо думаю що ближчим часом нічо там не буде. Хороша стоянка, і під боком, за машину спокійний всетаки в церкву скло бити в машині, не кожен наважиться :good:

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, в батюшки є пістолет?

7. Vaskivvv

Vaskivvv Member

кадило

8. Vaskivvv

Vaskivvv Member

До речі, ходив в ОСББ перепитував за велопарковку, все таки обіцяють зробити, кажуть що буде навіть крита, якщо є однодумці, тоді заходьте цікавтесь ....думаю це вплине на швидкість встановлення. Бо мені велік на балконі трошки зайвий.

9. Vaskivvv

Vaskivvv Member

До речі, ходив в ОСББ перепитував за велопарковку, все таки обіцяють зробити, кажуть що буде навіть крита, якщо є однодумці, тоді заходьте цікавтесь ....думаю це вплине на швидкість встановлення. Бо мені велік на балконі трошки зайвий.

10. Mawa

Mawa Active Member

Привіт. Хто знає, чи буде в ДО ще дитячий майданчик. Чи це єдиний на весь комплекс буде? Що буде будуватись між будинками Г, Б, В?

11. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Можливо буде ще. Але поки що цей єдиний не тільки на ДО
    є але й на пів району. Бо нікому нема діла, як великі діти розкидують декоративне каміння і топчуть клумби - нищать майданчик.

12. Mawa

Mawa Active Member

це точно. Мене аже підкидає, як бачу як діти 11 років бігають по споруді, а по майданчику розкидають каміння. Двонила я в ДО, то сказали. що в кожній секції буде майданчик. дуже на це надіюсь

13. Stepko

Stepko Member

Виглядає так ніби між Б і В вже роблять майданчик. Цікаво чи це буде футбольне поле як на цьому відео
    View: https://www.youtube.com/watch?v=TcjqV_PSa2M
    чи щось інше...

Вкладення:

• DSC_0153.JPG
      DSC_0153.JPG
      Розмір файлу:
      233,4 КБ
      Переглядів:
      35
  14. Vanka Mokryy

Те що на фото, це підземна паровка, їх має бути 2, між б і г та б і в. На фото між Б і Г (доречі). Зверху так як в першому етапі, над підземною парковкою буде відпочинкова зона, дитячих майданчиків ще казали має бути 2. Якісь альтанки та спорт майданчик. Так як вони тепер Грінвіль то насадять дерев і трави напевно.

15. Vanka Mokryy

Питав за велопарковку, сусіди, скоро зможем порадуватись, в ОСББ сказали що то зараз першочергове завдання з благоустрою, так як була зима, трохи затянулось, але до літа точно буде. Такщо наші ходіння діють!

16. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Нарешті! Не будете своїми велосипедами дряпати стіни і мазати ліфт!

17. Mawa

Mawa Active Member

а де саме буде велопарковка? Буде біля них якесь відеомпостереження?

18. Onls

Onls Well-Known Member

А ви скиньтесь на гараж) вас багато, поставте там собі камери і буде всім радість. Я теж з та, щоб ліфти роверами не мазати і стіни не царапати!

19. Vanka Mokryy

За спостереження не питав, та і місце не столь важно, головне щоб була і бажано крита.

20. andriyz

andriyz Member

Чи хтось проживає в квартирах під додатковим розширеним балконом дворівневих квартир, цікавить чи не буде занадто темно в них?
    558.jpg

а де твій аватар? :)