Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Nyashka

Nyashka Active Member

Ой не пощастить моїм сусідам, які будуть терпіти мій візочок дитячий))) а що, осбб дозволяє відділити коридор ? Бо я б від сусідів відділилася ))

А ровери - ну хай ставлять. Ви що, сходами ходите і рахуєте скільки роверів в під'їзді? (Ще й на прольоті, а не під дверима) Ви ще посварить когось, як квіточку поставлять там.

От з сміттям і курінням треба боротися.

• Подобається Подобається x 4
    • Не подобається Не подобається x 1
  2. Onls

Onls Well-Known Member

О! То я там мішок картоплі поставлю.

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Думаю, даремно ви до міста переїхали з такими поглядами на життя :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Nyashka

Nyashka Active Member

Так вся проблема в тому, що в вас нема ровера, але є мішок картоплі, який нема куди приткнути?

5. Nyashka

Nyashka Active Member

Зараз у будинку де ми живемо, на зиму люди на підвіконня в під'їзді повиносили квіти, які влітку на балконі ростуть. А внизу біля поштових скриньок - о ужас! - лишають візочки, дитячі велосипеди і ті пластикові машинки дитячі. Це, мабуть, свідчить про їх невихованість, а не про те, що в нашому дворі це є безпечним.

Най лишають на прольотах, а не під дверима квартир.

6. Onls

Onls Well-Known Member

Нема. Але обовязково придбаю. Картоплю

7. Onls

Onls Well-Known Member

Так ви не поставите квіти. Там буде ровер. А може й не один. Хай паркують ровер на спеціальній парковці, для того їх і придумали, потім тягнуть його собі в хату. Возики і машинки залишайте внизу біля ліфта тимчасово, а потім знову ж таки, тягніть собі до дому. Ну що це за звичка завалювати загальні підїзди особистим хламом. Хіба це естетично - гарне панорамне вікно з приліпленим ровером.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Nyashka

Nyashka Active Member

Ви з якої секції?

А є в нас парковка для роверів??

9. Onls

Onls Well-Known Member

Так організуйте

10. Nyashka

Nyashka Active Member

@Onls так з якої ви секції? А то раптом сусіди

11. Onls

Onls Well-Known Member

Якщо це ваш ровер, то так, ми сусіди)

12. zapadenets

zapadenets New Member

Плануємо купляти в В2 . скажіть а ви в якій секції і скльки кв.м , скільки послуги обходяться особливо в зимовий час

13. milkao

milkao New Member

dobrogo dnja chy e htos z 100 ж??????

14. milkao

milkao New Member

terminovo potribno meshkanciv z 100 ж??????

15. GreKri

GreKri Well-Known Member

Я із 100 Ж

16. GreKri

GreKri Well-Known Member

Чи відома комусь інформація щодо будівництва церкви під вікнами будинку 100 Ж на території теперішньої автостоянки? Просто представники церкви кажуть що її будівництво планується на кінець весни. Судячи з затвердженого проекту її будівництва, який в мене була нагода побачити рік тому, вона буде дуже велика і так виглядає, що відстань її від нашого будинку планується менше ніж 20 метрів, як це вимагається законодавством. Дуже мені не подобаються перспективи 30-метрових стін впритул до наших вікон, які затулятимуть сонце. Треба якось цьому протидіяти, принаймі нехай погоджують проект з мешканцями.

17. mtc

mtc Well-Known Member

у вас який поверх? яка висота церкви планується?

18. prius

prius Well-Known Member

Яка б небула,але постійно дзвони в вікна ,то можна звар'ювати

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

А ще в львівських Церквах , що я бачив , ввійшло в звичку виставляти динаміки на вулицю.І Відправу чує вся вулиця і навколишні будинки.
    При всій повазі до віруючих в такому випадку будучи вдома не знаєш що робити.Чи молитися ? ...чи проігнурувати і робити своє...але потім буде угризіння совісті.

20. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Та будівництво церкви то вже давно не нова інформація, я вже за це чую як мінімум 2 роки, і щось вони ніяк не почнуть, і взагалі не факт, що почнуть...Там церква зробила собі платну парковку, напевно гроші на будову збирають:)

а де твій аватар? :)