Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

А Ви з якої секції, ліфти різні залежно віл підїзду?

• Креативно Креативно x 1
  2. Vanka Mokryy

Ціною не цікавився, а якістю задоволений, можу радити.

3. Nyashka

Nyashka Active Member

я з Б4. А про різні ліфти то ствердження чи питання?

4. igor v

igor v Member

А ви як думаєте що з опаленням ?
    Газовий котел не працює без світла.
    А потім і вода пропала. Коли звернулись в ОСББ за роз'ясненнями то там відповіли: "самі винні, ви опалення не включали от вода і замерзла".
    А те що опалення не працювало якраз через відсутність світла вони і слухати не хочуть.

5. igor v

igor v Member

Ще кілька гарних слів про ОСББ і ДО.
    Заходив до них в п'ятницю. В Б2 (а може в інших секціях теж) тепер взагалі світло не вмикатимуть протягом дня, як мінімум два тижні. Тому що, цитую: "Люди почали ремонти робити." Ось світло і пропадає. А щоб воно не пропадало вони його повністю виключили. Мені здається це вже вершина маразму. Відповіли щоб я ще радів що вони вночі світло включають. Порадили робив ремонти вночі.

• Подобається Подобається x 1
  6. rostykk

rostykk Member

В ДО проблеми з трансформатором. Не вистачає потужності. Тому мабуть і вимикають. В офісі казали, що це будуть вирішувати.

7. igor v

igor v Member

Вирішувати ???
    Відключення тривають ще від грудня, а зараз вже лютий.
    Це напевне і було їхнє вирішення проблеми: повністю вимкнути людям світло.
    І ще спочатку вони нагло брехали людям що це не через них проблема а світло вимикає Львівобленерго (на попередній сторінці описано ситуацію)

• Подобається Подобається x 2
  8. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Мене запевнили, що проблеми зі світлом будуть вирішені. Але для цього необхідно десь два тижні. Тому так розумію, що будуть щось відключати, щоб всі необхідні роботи провести. Ну подивимось, в нас вибору не має. Сподіваюсь все вирішать.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Vaskivvv

Vaskivvv Member

Побачим, але думаю, що вирішуть питання ближчим часом . ДО в порівнянні з іншими забуд. вчасно здають будинки, і це факт

10. Onls

Onls Well-Known Member

Сусіди паркуються. Як вам таке?

Вкладення:

Останнє редагування модератором: 11 лют 2016
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Таких сусідів треба виховувати - звернути увагу. Ми всі маємо рівні умови і права у під,їзді. Але на жаль, деякі мешканці вважають, що заїжджати з брудними колесами велосипеда чи коляски, розкидаючи болото, виставляти сміття за двері або курити на сходовій клітці - це норма. Такі речі треба присікти в корені! Тому я противниця спільного коридору з сусідами, бо не хочу чужого хламу, велосипедів і колясок під своїми дверима.

• Подобається Подобається x 3
  12. zapadenets

zapadenets New Member

всім доброго вечора , хто може поділитись інформацією про двохрівневі квартири в ДО бо думаю чи варто купляти

13. Vanka Mokryy

Я жалію що в свій час не купив двох рівневу, і по ціні було вигідніше, і планування цікавіші. ніхто тобі по голові не скаче...

14. Vaskivvv

Vaskivvv Member

Живу в двохрівневій, задоволений, а Ви в якій секції розлядаєте купівлю?

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

нормально паркуються, може приїхав до когось в гості наприклад.
    але якщо це мешканець і тримає так ровер постійно, то ризикує позбутися його, їх з таких парковок якраз дуже часто крадуть
    ровер треба тримати в хаті, це єдина гарантія від крадіжки

16. Dariy

Dariy Member

тоді навіщо домофони ставити?)

17. MARTINI

ну хоча б для того шоб не гадили в під"їзді і наркомани всякі не тусувались
    а професіоналам домофон не завада

18. prius

prius Well-Known Member

так вони і не за ровером прийдуть

19. MARTINI

За ровером дуже навіть прийдуть. Ровер ціною 500 доларів, що стоїть на сходовій клітці - легка здобич

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Onls

Onls Well-Known Member

Для мене це не є нормально. Для паркування ровера повинно бути спеціалне відведене місце, а не ліпити їх на панорамні вікна сходової клітки.

а де твій аватар? :)