Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. OKus

OKus Well-Known Member

Ніхто не знає нічого на рахунок чуток що там одна секція буде гуртожитком?

Можливо представник Доброї оселі тут щось підкаже :dntknw:

2. kycheriava

kycheriava New Member

була в офісі доброї оселі в середу, щодо церкви сказали, що там будівництво неможливе :)

3. Ruta

Ruta Well-Known Member

А що вони ще можуть сказати... Це треба з'ясовувати в представників церкви.

4. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Я не представник, але з 99% ймовірністю скажу Вам, що це брехня.

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

Я теж заходив в офіс. Вони не були настільки категоричні. Сказали, що теоретично там велику церкву будувати не можна. Ще сказали, що вони до церкви відношення не мають і конкретною інформацією не володіють.
    Потім я ще поговорив з якоюсь жіночкою, яка, очевидно, має відношення до церкви. Вона сказала, що церкву хочуть будувати, але наразі не можуть отримати дозволи через те, що площа ділянки замала.

5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Сумніваюсь, що буде церква. По санітарним нормам по рівню звуку не дозволять будувати

6. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Я вас прошу, зараз такі відкати, священники кожен рік машини міняють то на опелі потім нову тойоту з салону, якщо людний район батюшка місце виб'є собі, поставлять колонки зменьшать шум

7. Ruta

Ruta Well-Known Member

Влаштуєм акцію протесту:uanew:

8. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  9. avatarwin

будьте дуже обережні що до аферистів забудовників ДОБРОЇ ОСЕЛІ

10. Volodja

Volodja Well-Known Member

Тобто аферистів? Відомі якісь дивні аферистські їхні діла?

11. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ого, елітне житло і аферисти о_О

12. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Не могли б Ви пояснити, що означає Ваш допис? Поділіться з нами інформацією про афери доброї оселі.
    Без пояснень Ваш допис виглядає як вкид від конкурента.

13. Ruta

Ruta Well-Known Member

Чому аферистів? Адже вони одну секцію вже здали, документи оформили, будівельні роботи згідно графіку...
    Якщо вже робите такі серйозні заяви, то обгрунтуйте чому ви так вважаєте.

14. Volodja

Volodja Well-Known Member

Покищо avatarwin проводиться як тітушка-провокатор-сепаратист :)

15. avatarwin

це не нова компанія на ринку забудовників , ось і зберіть про неї інформацію за її минуле і будети знати. Більше інформації не дам , щоб мене не рахували , конкурентом, тітушкою і провокатором

16. OKus

OKus Well-Known Member

Ну так напишіть конкретні факти і ніхто вас вважати провокатором не буде.

Завжди дивували такі писаки, прийти нагадити і піти, а ви собі розбирайтесь візьму попкорн і буду дивитись.

17. Ruta

Ruta Well-Known Member

У приватному повідомленні дописувач мені пояснив, що це стосується будівництва будинку в Трускавці. Наскільки мені відомо, вони там мали намір збудувати житловий будинок, але у зв'язку із євро 2012, змінили свої плани і збудували готель-санаторій. Інвесторам вони пропонували повернення коштів або оформлення права власності на апартаменти в готелі. Думаю нам із ЖК "Добра оселя" це не загрожує;)

18. mulik

mulik New Member

У Трускавці будувала не Добра Оселя, а ТКС і проблеми були саме з ТКСом. Добра Оселя використовує ресурси ТКС лише для будівельних робіт, а компанія-забудовник - це «Інвест житло».

19. OKus

OKus Well-Known Member

Тут писали що вода зараз тільки до 4 поверху в 1 секції.
    Можливо хтось знає: в них є підкачка води (ну логічно мала б бути) і коли вони планують її включити?
    За ліфт казали що поки 50% не зроблять ремонт доти не включать.

20. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

Цікаво... Ну на перших поверхах то ще можна щось робити, а от на 8-9 поверх всі матеріали по сходах тащити не дуже добре(

а де твій аватар? :)