Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Nyashka

Nyashka Active Member

тобто не всьо потєряно? Просвітіть мене, скло-то скло, а профіль (чи як ной пластик назіваеться) то щось інше ? А де його назву подивитися?

2. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Профіль wds, а шкло від Лесі головне що двохкамерне

3. Ajk

Ajk New Member

Чи є в когось, хто заселтився жити в ДО, запах в квартирі ? То запах, схожий до каналізаційного, сирості, здохлих мишей. Я не можу зрозуміти, звідки він іде, хоча майстри кажуть, що він був ще за доброї погоди, в вересні.
    Також, скільки часу ви чекали на проведення інтернету ? Яким ви користуєтеся ? Нам у 5 секції ніяк не вдається провести, "Вега" взялась за це, але кажуть, що мають техн. проблеми

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. mtc

mtc Well-Known Member

Моя манера спілкування в нормі. Але 2,3 метри - це не є нормально (в такому випадку потрібно відводити окреме місце на колону, і не буде ніяких притензій. Буде повноцінна ширина 2,5 метри. Але цього мабуть не було враховано, і колони розміщені так що заходять на 20см на паркомісця). Коли авто по дзеркалах має 2,13м, а ширина при вїзді 2,3 - це нормально? якщо це безкоштовний паркинг типу Ашан - не має питань. Але коли ти купуєш власний паркинг - це має бути відповідно зроблено... а не тулитись кожний раз до сусіднього авто в пару см.

Останнє редагування: 16 лис 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. mtc

mtc Well-Known Member

В звязку з тим що пепередній коментар був видалений, так як був написаний відразу ж після враженнь від паркомісця, яке було придбане в ДО. Ще раз хочу наголосити - що паркингом не задоволений! І не знаю, хто з власників паркомісць ним задоволений (це відноситься до тих, хто має паркомісця біля колон! Коли вам вказують ширину 2,5 метри... а потім заходять колоною на 20см на ваше місце - це дуже мало місця (2,3 метри) для нормального авто... Тому я не розумію, як за такий паркинг можна брати 12тис дол... і чим думав проектант? Для майбутніх власників паркомісць... - дуже добре звертайте увагу на ширину паркомісця! Якщо ж у новому паркингу колони будуть так само розміщені.. і місце буде скорочуватись до 2,3 метри - це повна П.. !!!

Останнє редагування: 16 лис 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Veronaver

Veronaver Active Member

А є якісь норми ширини паркомісця? вони ж не можуть зробити паркомісце на 1,5 метри і продати його, це тоді не паркомісце, а шматочок асфальту. Порадьтеся з юристом.

7. mtc

mtc Well-Known Member

мінімум це 2,5м... найкраще це 2,8-3 метри... По документах лише вказана загальна площа в м2 без габаритів паркомісця. Проблема у колонах, які заходять на паркомісця при вїзді на місце (на 20см).. Саме там скорочується місце до 2,3м.. і це дуже не зручно! Звісно можна припаркуватись ззаду, так як передом взагалі не реально заїхати (коли поряд інше авто біля лінії, а з іншого боку колона). Загалом - це не комфортно... і не обдумано! За 12 штук $ це якась х...я а не місце! Вже життя тільки їб...сь з таким паркомісцем, і вважати щоб не зачіпити авто сусіда!
    Якби колона не заходила на паркомісце - тоді б все було в нормі.

8. Karma

Karma Member

сусіди, хто вже живе у своїх квартирах і має інтернет від Вега: підкажіть, нормально працює? швидкість така, яку й заявлено? чи буває таке, шо пропадає чи сильно глючить і якшо та, то як часто? бо вони от зараз акцію пропонують, 100 Мбіт за 100 грн, вагаємося, чи підключатися.

9. xaxatyn

xaxatyn New Member

Доброго вечора) Скажіть будь ласка, хто купував в Добрій оселі однокімнатну квартиру, крім основної вартості квартири, які ще є витрати? (податки, оформлення можливо додаткові витрати від забудовника)

10. Veronaver

Veronaver Active Member

Спитайте в офісі ДО. Вони нічого не приховують

11. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Взагалі то 100 Мб за 70 грн
    Та нормальний це провайдер так само як і киівстар, у ваги ще є ТВ, звичайний телефон.
    Правда Ахметова.

12. Karma

Karma Member

2% податків - один процент у пенсійний фонд і один - держмито. Оформлення у нотаріуса - десь біля 1700 грн, точно не пам"ятаю. Якщо хочете і попередній договір нотаріально посвічений - ще 800 чи шось таке. Ну і доплата за квадратні метри, якщо по факту їх кількість збільшиться (від 1 квадрата і вище) - за ціною, за якою ви купували, але по поточному курсу на момент здачі квартири.

• Подобається Подобається x 1
  13. Mawa

Mawa Active Member

Привіт. Питання до тих, хто живе? У вас з вікон не дує. Цікавить ті вікна, де не має крім вінка балкону. І чи тепло в кімнатах? Ми скоро будем заселятись, то переживаю, бо в кімнаті трохи дує з вікна. Лежить грдусник на підвіконнику, то 12 градусів(квартиру ще не отоплюєм)

14. Romchik

Romchik Member

Сьогодні подзвонили з ДО і сказали, що у вівторок прийде газовщик з уроком.) після цього, ввечері, дадуть ключі.

• Подобається Подобається x 2
  15. Apolon

Apolon Well-Known Member

Чи може хтось підказати з мешканців які вже зрообили розводку в помешканні. Кабель в зданому житлі вже є розведений стандартно. Скільки приблизно піде ще в середньому м/п кабеля для двох кімн квартири. Я розумію що в кожного по різному, просто є можливість по хорошій ціні відкупити в людини от і питаю

16. pizzaiolo

pizzaiolo Member

Привіт усім. Здається все добре у цьому ЖК, відносно інших забудовників. Але планування!.. А планування квартир тут до самої с..ки , кімнати вузькі і довгі. Не знаю може тільки мене одного це так дратує

17. Toriia

Toriia Member

Незнаю. В нас квадратні

18. pizzaiolo

pizzaiolo Member

Слабо у вас з геометрією. У вашого "квадрата" ширина 3 метра, і це по вашому нормально?

19. djyha

djyha Well-Known Member

Дивний коментар. Очевидно що люди, які купували тут квартиру, були ознайомлені з плануванням, і кому до с...ки явно тут не брали. А комусь дуже навіть підходило. Окрім того з грамотним дизайнером хоть квадратні собі зробити можна, хоть трукутні, хоть круглі...

• Подобається Подобається x 3
  20. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Мене моє планування квартири цілком задовільняє. все ок

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)