Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Veronaver

Veronaver Active Member

а я думала в себе на робочому місці ключі взяли)

• Не подобається Не подобається x 1
  2. Tasiks

Tasiks Active Member

звичайно, всі норм мешканці - парцівники ДО :))):))):))):haha: ))) вже ремонт закінчую....і в мене є Газ)

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Жінко, думати, то не твоє!:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. Veronaver

Veronaver Active Member

ага, а у вас хоббі - хвалити ДО і обкакувати всіх інших забудівельників на форумах. Історія вас палить)

• Подобається Подобається x 1
  5. Veronaver

Veronaver Active Member

та невже, а твоє що? працювати менеджером ДО за смішні гроші?

• Не подобається Не подобається x 6
  6. jewelson

jewelson Active Member

але і жара у вас тут. а взагалі завершуйте той флуд. відносини можна в ПП виясняти як мінімум.

• Подобається Подобається x 8
  7. Nyashka

Nyashka Active Member

Плануєте взимку ремонт робити? А якщо будуть морози, мжна буде опалення-систему робити??

8. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Опалення можна за тиждень запустити, якщо звичайно нічого дуже не переробляти, а тільки батареї підключити.

А на рахунок ключів то смішно - беріть і ідіть дивіться/фоткайте/міряйте/плануйте. І так Львівгаз може затягувати пуск газу. Ми 2 тижні точно чекали поки вони прийдуть і попросять розписатись в тому їх бланку. І всі мешканці не факт що будуть, але так як квартири відкриті то газ пустять. А от роздали б ключі то пуску б чекали довго)))

9. Veronaver

Veronaver Active Member

згідна, але на момент, прописаний в договорі все повинно було би бути готовим.

10. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Думав до морозів з опаленням все порішати. Але майстри сказали, що ліпше вже на весну братися, наговорили що так як то новий будинок, не факт що мої сусіди будуть такі ж швидкі, як буду один опалювати а з боків будуть холодні мури, то мені таке опалення буде космос коштувати. Що Ви на то скажете? скільки опалення обходиться, і чи дійсно краще зачекати? а ще мені тут колєга каже, щоб не вкладатись дуже в ремонт, бо будинок дає осадку і за пару років наново треба буде робити...

11. Nyashka

Nyashka Active Member

Я не знаю, я думаю)) я ще навіть бригаду не шукала. Але я з Б4, то в нас і за планом лише в грудні дадуть ключі - так що з опаленням пролітаю. Хіба може робітники погодяться ломати-будувати стіни, але дуже в тому сумніваюся))
    Планували десь в березні, як не буде морозів, починати ремонт (до того знайти всіх, кого треба, дизайн і все таке). Щоб опалювати, але вже не так сильно.

Нам на индивідуальному минулої зими йшло 200-220 кубів газу. Це на 54 квадрати і навколо люди також жили.

12. v l a d

v l a d Well-Known Member

В секціях б1 і б2 всі будуть робити ремонти відразу після видачі ключів( я вже розмовляв із сусідами)!Питання тількі коли дадуть ключі?Через 2-3 тижні або через пів року!

13. Natti

Natti миється в бані

Або через пів року та рік!В мене друзі чекають ключі,при зустрічі ця тема завжди затрогується

14. Veronaver

Veronaver Active Member

чи є хтось із Б1, Б2 вже з газом?

15. v l a d

v l a d Well-Known Member

Чи дали комусь ключі Б1,2,3,4?

16. Nyashka

Nyashka Active Member

Коли укладали договір, то казали, що вікна будуть wds, а зараз там стоять якісь "Леся плюс".... Що то за звір, хтось знає?

17. Romchik

Romchik Member

Ну що, ми теж купили квартиру У ДО! Сподіваємося, що розчарування не буде) Так шо хто вже власники - будемо сусідами!)

18. Veronaver

Veronaver Active Member

Судячи по назві щось круте)))

19. Nyashka

Nyashka Active Member

Мабуть, щось ще крутіше, ніж просто якась Леся

20. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Леся плюс то шкло

а де твій аватар? :)