Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Toriia

Toriia Member

Нам спокійно 5 числа все віддали

2. Veronaver

Veronaver Active Member

У вас просто ідеальні відносини із Доброю оселею

3. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

І в мене жодних проблем не було. Все видали.

4. Tasiks

Tasiks Active Member

В мене враження, що я не в тій Добрій Оселі купив квартиру де Ви=) ) проблем з договорами ніколи небуло, прийшов підписав угоду, доплатив за площу, через декілька днів до нотаріуса *право власності* на руках. Правда це було ще на етапі 1.

5. v l a d

v l a d Well-Known Member

Дзвонив в ДО на рахунок видачі ключів буд 100Ї!Спочатку казали дадуть 20 жовтня потім 25 а сьогодні невідомо коли чекайте можливо з наступного тижня!Хочя у договорі чітко прописано не піздніше 30 жовтня!

6. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Та це все львівгаз, то вони все затягують. Мені казали, що як тільки вони підключать, то ключі одразу будуть. Чула, що це буде не раніше кінця листопада.

• Подобається Подобається x 1
  7. Vanka Mokryy

Та з нашими держ структурами завжди так, всі такі прошені, що не має ради! через них вони не можуть нам нормально видати ключі.

8. v l a d

v l a d Well-Known Member

Та дочого тут держ структури,львівгаз нас Їхні проблеми не мають стосуватись!!!Е договір в якому прописана кінцева дата видачі ключів і крапка.Все інше це проблеми ДО!вони порушують умови договору!

9. Veronaver

Veronaver Active Member

Зато на сайті у них все шоколадно - всі будинки здані вчасно. А те, що в квартирах нічого не підключено і ключів не дають - ніхто не знає. Клоуни.

10. Tasiks

Tasiks Active Member

Шановна Ви не в цирку, ДО одна з небагатьох компаній яка будинки здає вчасно, тимчасові проблеми Львівгазу це ще не показник для таких образ.:facepalm:

• Подобається Подобається x 3
  11. Vanka Mokryy

Ну видадуть зараз всім ключі, потім приїде Львівгаз все підключати, і почнеться той в село поїхав, той на роботі не може прийти, когось одного зі стояка не має, а хтось вже ремонт почав і не має доступу до котла, і стояк не підключать. І це ще довше буде. Мені колега розказував з ж секції як воно все виглядає. Я вже собі все давно спланував, накупив купу матеріалів і т. д., і б дуже хотів на весну вже вселитись, а це все час. ДО до того все нормально передавали і робили все що від них залежить нормально. Нащо паніку робити, не розумію.

12. Veronaver

Veronaver Active Member

отож бо, що не в цирку. Щоб встигнути в терміни, прописані в договорі потрібно було швидше починати підключення. Можна подумати, Львівгаз газ запускає протяком двох днів.

13. Veronaver

Veronaver Active Member

Коли приїде львівгаз і пускатиме газ, всі власники повинні будуть бути присутні. Тому до чого тут город не розумію. Ключів не дають, бо збоку йде будова, ворота ще закриті і вільного доступу до будинку нема.

14. Veronaver

Veronaver Active Member

Шановні працівники доброї оселі, які тут під виглядок покупців розкажують як в ДО все шоколадно. Шоколадно у них тільки на сайті, вас тут вичислити можна на раз два. Клоуни.

• Подобається Подобається x 2
    • Не подобається Не подобається x 2
  15. Vanka Mokryy

Я був на минулому тижні, і доступ вільний! Треба частіше цікавитись своїм домом, а не обсирати всьо довкола!

16. Veronaver

Veronaver Active Member

серйозно? а ключі де взяли?

17. jewelson

jewelson Active Member

там є офіс ДО недалеко, можна в них

18. Vanka Mokryy

Ото вже смішно... І вибирайте слова, Без году неделя тут....

19. Vanka Mokryy

Ви точно купили квартиру в ДО? ви не знаєте де ключі брати!?

20. Veronaver

Veronaver Active Member

і що?

а де твій аватар? :)