Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Toriia

Toriia Member

Маячня. Які б питання в мене не виникали (стосовно квартири, гараж) , одразу до Марти звертаюсь. Завжди отримую відповідь, яка мене повністю задовільняє. Дуже позитивна і вихована дівчина.

• Подобається Подобається x 1
  2. Veronaver

Veronaver Active Member

Не знаю чому Вам важко повірити. На сайті подивіться, секція Б3 - 3 кв 2015 року.

3. Veronaver

Veronaver Active Member

Ви мабуть не задавали їй незручних питань. Ну, хоча, хто до чого звик. А я не звикла до того, щоб людина, яка повинна пояснити, чому затримують видачу документів, посилає мене до суду(отримаєте документи, коли ми дамо і, мол, дуже не бухтіть бо дітися й так не маєте куди). Після такої розмови залишається нехороше враження про забудівельника. Марті пофіг, а забудівельнику?

4. Veronaver

Veronaver Active Member

я теж так думала. Тому мене це так здивувало і трохи вразило.

5. Toriia

Toriia Member

Забудовник

6. Nyashka

Nyashka Active Member

Нас у Б4 вже пустили :) сказали, що поруч дійсно планують будувати ще один будинок. Але конкретного плану вони ще не мають

7. Karma

Karma Member

Підкажіть, хто вже робив перший запуск котла, гроші за то беруть?

8. Vasyok

Vasyok Active Member

Дають за то гроші:yahoo::haha:

• Смішно Смішно x 1
  9. Vadok

Vadok Well-Known Member

700 грн стабілізатор і 150 за саме підключення

10. Nyashka

Nyashka Active Member

Людоньки, а ви переміряли лазерними рулетками? Хочемо для себе переміряти, а чим міряти - не знаю)) Не звичайною ж рулеткою?

11. Volodja

Volodja Well-Known Member

Лазерною рулеткою! Ідеальний варіант :)))

12. v l a d

v l a d Well-Known Member

Я міряв звичайною рулеткою все зійшлося один в один!

13. Nyashka

Nyashka Active Member

А когось відправляли на курси у ЛьвГаз перед запуском котла? Отаке нам видала дівчинка-з-підвалу у Добрій Оселі. Я щось про таке в нас в темці не пам"ятаю

14. jewelson

jewelson Active Member

так. вам газовики без тої посвідки не запустять котел. в мене саме перебування у ЛьвівГазі зайняло хвилин 20. Було десь коло 30 людей. Ті "курси" проводяться у вівторок та четвер о 15:00. вул. Золота.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Nyashka

Nyashka Active Member

міряли коли вже ключі дали чи під наглядом?

16. v l a d

v l a d Well-Known Member

Ключи ще недали!Міряв під наглядом менежера яка постійно підгоняла.Але попередив у разі розбіжності буде проведено незалежну судову єкспертизу!Все зійшлось тьфу тьфу!))Знаю що в єтапі 1 деякі власники проводили єкпертизу і доказали свою правоту, забудовник переробляв тех.паспорт!

17. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Курси обов"язкові, але то все швидко і безпроблемно.

18. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

І в мене теж все чітко.

19. Kasander

Kasander Member

міряв лазером на скору руку, все зійшлось =)

20. Bogdan Grytsko

Bogdan Grytsko New Member

Секція Б1.
    Прийшов рівно місяць тому до них, 22-го вересня. Сказали що в мене переплата вийшла, треба складати додатковий договір на повернення коштів і лише тоді можна право власності отримати. І сказали шо до кінця того тижня не зможуть скласти, бо директор в відпустці.
    На наступний тиждень сказали шо ще не склади договір, бо в них багато роботи і взагалі здачі.
    Зажди казали шо перезвонять як щось виясниться.
    На наступний тиждень ми позвонили в середу, і вияснили шо вже робять договори, тре реквізити дати (Нам ніхто не позвонив і не сказав нічо).
    Ми ще раз позвонили в четвер, виявилось шо дівчинка яка робила договір кудась ділась, до понеділка її не буде, з договором неясно що.
    В пятницю прийшли до них, сказали що договір оформили і віддали на підпис директору. Також повідомили ВНЕЗАПНО шо їм дозволили робити додаткові договори тіки з початку тижня.
    Звісно сказали шо перезвонять як буде підписано. Ну ми вже не вірили в "перезвоним".
    На наступний тиждень(4-ий) звонили їм раз. Нахамили дівчині, сказали шо перезвонять як буде підписано. І взагалі чо ви їм звоните вони тут працюють.
    На наступний тиждень(5-ий) звонив ше раз, питався шо з договором. Сказали шо перезвонять за 5 хв, не перезвонили, звонив ше раз сам через пів години. Виявилось шо він досі не підписаний. Коли буде підписаний невідомо, людини яка має підписувати немає і невідомо коли буде. Номера телефону її не дали. Сказали шо лишать мій номер телефону і та людина "перезвонить".

Як це все виглядає? Також цікаво, скільком вже зробили додаткові договори\підписали\видали право власноcті?

а де твій аватар? :)