Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Veronaver

Veronaver Active Member

клієнт завжди правий, яким би конфліктним він не був. Чи ви так не думаєте? Я не прийшла до неї особисто до дому з якимись притензіями і зауваженнями, я зверуналася до представника великої компанії, який повинен бути ввічливим, що б йому не говорили, ми ж не в СССР живемо. Робота у неї така.
    І однозначно, вона повинна була загладити конфікт, а не хамити і посилати до суду.

2. jewelson

jewelson Active Member

цим все сказано

• Подобається Подобається x 1
  3. Veronaver

Veronaver Active Member

а вас, Шановна, бачу особливо зачіпає, ставлення до менеджера Марти. Особисте?

4. Tasiks

Tasiks Active Member

Всім тепер цікаво поспілкуватись з Мартою, думаю в неї кількість клієнтів збільшиться =) хоча особисто купував квартиру не в неї, проте неодноразово телефонував в офіс, коли вона відповідала на дзвінки ( до суду не відправляла ), зажди приємна в розмові. Можливо щось неправильно зрозуміли)))

5. Tasiks

Tasiks Active Member

Нажаль дивлячись на Вашу манеру допису (* Шановна*), мені все зрозуміло))))
    Хоча, на рах.клієнт зажди правий, частково погоджуюсь )))

Останнє редагування: 25 вер 2015
  6. jewelson

jewelson Active Member

ну не треба мене в жіночому роді називати, могли б глянути стать в профілі )) І повірте, мене зовсім не хвилює як між собою спілкуються незнайомі мені люди

7. Veronaver

Veronaver Active Member

обовязково запитайте про затримку здачі секції Б3, це мабуть у неї болюча тема

8. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Зменшилась, але до квадрата, тому нічого не повертають.

9. Veronaver

Veronaver Active Member

А мені нема ніякого діла до менеджера Марти. Я висловила своє ФЕ її керівництву. Далі це їх і її справа. А я собі житиму спокійно в своїй новенькій квартирі.
    Я сама керую фірмою і я була б вдячна, якщо б клієнти мене про таке повідомляли. Хоча "мої" висококваліфіковані і будь яку конфлікнту розмову можуть направити в потрібне їм русло. Клієнти залишаються задоволеними і приводять нових клієнтів

10. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Та ладно, я думаю всі тут дорослі люди і зробили свої висновки з цієї ситуації. Дуже багато честі та обговорювання особистостей. Так що давайте вже по ділу писати.

• Подобається Подобається x 4
  11. Veronaver

Veronaver Active Member

По ділу: здачу секції Б3 затримують. Спочатку казали дадуть документи до 15 жовтня, тепер до 30)

12. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Напевно по часу тяжко так зразу 3 під"їзди одночасно здати. А що у Вас по замірях, змінилась площа?

13. Veronaver

Veronaver Active Member

Ще не міряли. В секцію не пускають, тому ще хто зна на якому етапі внутрішні роботи. Хотіла у них придбати ще одну квартиру, вкласти гроші. Тепер вагаюся.

14. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

А в попередньому договорі які терміни вказані?

15. Veronaver

Veronaver Active Member

Вересень

16. Wanderlust

Wanderlust Active Member

І нам Марта хамила, і то ще в день, коли ми в них квартиру купляли! :sad: Ми тоді через плутанину в офісі весь день в них простирчали (відповідно, мусили відпрошуватися з роботи)

17. v l a d

v l a d Well-Known Member

А мені Марта показувала квартиру і навпаки було дуже приемно з нею поспілкуватись відкрита та гарна дівчина!

18. Tasiks

Tasiks Active Member

Ви Марту купували? чи квартиру:haha:, що за дівочі посиденьки......)))

19. Maxxxxx

Maxxxxx New Member

Я думав, хамство сфери послуг залишилося в солдепії.

20. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Тяжко в це повірити, що по Б3 термін вересень. У мене 5 секція 1 етапу термін був до 18 вересня. А то аж Б3 і ті ж дати. Шось тут не то)))

а де твій аватар? :)