Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. ymyk

ymyk Active Member

Балувана ваша Галя. А якщо приклад з життя то відколи маю малого ще більше 10 сек на лавці не сидів.

2. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Теж дивуюсь що люди не можуть заспокоїтись. Напевно і трава не надто зелена, і сонце не яскраво світить.

Я була на святі, було добре, весело, і для діток гарні конкурси, і майданчик дуже сподобався!

• Подобається Подобається x 1
  3. Volodja

Volodja Well-Known Member

А Кася не була на відкритті??? Звідки інфа про "класні" лавки? То претензії до лавок, чи я якось не так сприйняв написане?

4. Кася

Кася Well-Known Member

не була, але фото майданчику бачила в них на форумі. Претензії в мене тільки до лавок (мій поперек не витримує сидіння без спинки, тому для мене це болюче питання)

5. Volodja

Нуууу, той факт, шо у вас проблемний поперек не робить лавочки "класними", аж ніяк. Успіхів у лікуванні попереку і аж тоді гайда на лавочку!

6. Кася

Кася Well-Known Member

та ясне діло що моя спина всім до лампочки і то суто мої проблеми. Але погодьтеся, якщо вже робити - то робити продумано і правильно. А не: майданчик поставили нормальний, а на лавках зекономимо - поставимо найдешевші.

7. Volodja

Перепрошую, але навіть по зовнішньому вигляду вони не виглядають аж так надто дешевими. Як на мене лавкам нічо не бракує!!! Ну але, як завжди, комусь не вгодили і тут потрібно оце все виписувати!

8. Кася

Кася Well-Known Member

Так, мені не вгодили. Треба робити так щоб всім вгодити. Ну от скажіть, що їм заважало поставити лавки зі спинками?

9. Volodja

Заважали лавки без спинок :derisive:

• Смішно Смішно x 2
  10. SvetlankaDemkiv

SvetlankaDemkiv New Member

Я була на відкритті зі своїм синочком. Дитячий майданчик афігєнний. На землі біля всіх гірок, гойдалок, каруселей мяке покриття. Я таке бачила в Польщі, а от у Львові ще не бачила. З дітками бавилися 2 дівчаток переодягнені в піратів. Мій малий дуже сподобав собі великі бульбашки, які вони пускали. Потім були різні конкурси і для діток і для дорослих. Шкода звичайно, що я не виграла кухонний комбайн (його розігрували серед тих, хто заповнив анкету). Моєму синочку дуже все сподобалося, а для мене це найважливіше. Ледве його з того майданчика забрала, і то в кінці, коли дощ почав накрапати. Чесно, може не гарно так хвалитися, але я дуже задоволена цим майданчиком.

Вкладення:

• DSC_6151-m.jpg
      DSC_6151-m.jpg
      Розмір файлу:
      436,3 КБ
      Переглядів:
      39
    • DSC_6179-m.jpg
      DSC_6179-m.jpg
      Розмір файлу:
      404,7 КБ
      Переглядів:
      36
    • Подобається Подобається x 4
  11. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Почали видавати право власності в Б1 та Б2. Файний подарунок до свята! Я погоджуюсь дитячий майданчик the best. На святі я згадав дитинство, лизаки такі як колись під цирком продавали, смачні лизали всією сімєю.

12. Veronaver

Veronaver Active Member

Привіт усім!
    Хтось мав спільну справу з менеджером Мартою?

13. Toriia

Toriia Member

Так. Ми мали. Дуже приємна дівчина

14. Veronaver

Veronaver Active Member

Ну, це вам мабуть пощастило. Загалом дуже приємні усі менеджери. Окрім Марти. Хамила двічі. Вперше, коли приїжджали квартиру подивитися. Я подумала,ну ок, субота, людина змушена працювати, настрій поганий. Але коли вона послала мене до суду, після питання чому затримують видачу права власності у секції Б3 я офігіла. Обовязково поспілкуюся з її керівництвом і залишу відгук. Якщо не відреагують, то вже їх справи. Це вона їх клієнтів відлякує і створює негативний імідж. А всім форумчанам раджу уникати цю Марту, бо за свої ж гроші отримаєте купу хамства і зіпсований настрій.

15. Veronaver

Veronaver Active Member

Мені сьогодні сказали-кінець жовтня

16. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Я покупала квартиру в Добрій Оселі у Марти, після того як мені порадили знайомі, які теж в неї купували. Нам було комфортно з нею спілкуватись, дуже компетентна та приємна дівчина. Та ще і з юмором)
    Тому не знаю, чому з вами така ситуація вийшла. Може ви просто не порозумілися?

• Подобається Подобається x 2
  17. jewelson

jewelson Active Member

мене Марта водила показувати квартиру, теж нормально спілкувались, нарікань не маю.

для Б1 і Б2 видачу документів почали, але мені ще не дзвонили.

18. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

А мені вже дзвонили. Вже і за дату передачі права властності домовились. Марта мене консультувала, все чітко, теж притензій не маю.

19. jewelson

jewelson Active Member

з того всього випливає, шо може не в Марті справа )) а дехто любить шукати конфлікти, ну є такі люди і з цим нічого не зробиш

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. jewelson

jewelson Active Member

Вітаю вас. А можна поцікавитись як у вас з площею, відрізняється від проектованої ?

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)