Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Чого ви знов з нічого знов паніку підіймаєте? Я спеціально дзвонила питала, нічого вони не кажуть.

2. Apolon

Apolon Well-Known Member

Benzin уже знайшовся, прохання ще до Лемберга обізватись. Погажим рагулю його неправоту

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Не думаю що ви реальні люди. І ще без образ. Час повідомлень подивись і розкажи як ти швидко ти читаєш і пишеш на іншому форумі

4. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Був сьогодні на будові, ура пустили! вже бачу фініш, правда для старту:))) доречі сьогодні бачив дерева садили біля майданчика, і вже почали качелі ставити.

5. Apolon

Apolon Well-Known Member

Ти хоч реальго квартиру в комплексі купив? чи пі....юха ганяєш?

• Тупо Тупо x 1
  6. Markyslv

Гарний вихований ти наш. Купив і на відміну від тебе не брешу

• Не подобається Не подобається x 1
  7. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

Давно мене тут не було, а "на посту" все ті ж - Markyslv і Vanka Mokryy... Ви тут зранку до ночі...? )))

8. djyha

djyha Well-Known Member

Хтось в курсі чому з Г секціями застопорилось будівництво вже як на 2 тижні?

9. Markyslv

а ти хто ? Чи я не маю права читати форум? Я щось порушую?

10. Apolon

Apolon Well-Known Member

З рагулями нема бажання тратити часу на форумах. Також купив квартиру, можеш подивитись переписку від листопада 2014р. Якби мав відношення до ДО, то б навпаки щось розхвалював. Яка хвала чи ода щодо ДО була в тексті про ще більшу забудову комплексу. Мені також це не довподоби. Підійди до російськомовного охоронця, який випускає вантажні машини і миє їм з Керхера колеса і поговори, він тобі підтвердить мої слова які були почуті від нього.

• Не подобається Не подобається x 1
  11. Markyslv

• хамство
    Ти рагуль ще той бачу охоронець сказав. Точно він проект малює. Дурачок

• Тупо Тупо x 1
  12. Apolon

Apolon Well-Known Member

• хамство
    Давай рагуль зробимо так, як тільки почнуть будувати нові секції і це стане офіційно відомо то ти на форумі принесеш вибачення. Шерлок даун

• Тупо Тупо x 1
  13. djyha

djyha Well-Known Member

Може ви дівчатка собі в приваті посваритесь? А тут будуть обговорюватись актуальні питання?

14. ymyk

ymyk Active Member

Плюсую. І може модератор почистить 5 сторінок срачу ніпрошо? Чи тут такого нема?

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Посилайте скаргу, аби модератор знав, що щось треба чистити.

Звертаю увагу присутніх, що правила форуму поширюються і на даний розділ, тобто хамство карається, за два штрафних дописи - 3 дні бану. Стримання.

16. Tasiks

Tasiks Active Member

Приємно тішить активне будівництво...дит.майданчика. Затишне місце вимальовується для найменших жителів ДО.

Вкладення:

17. Кася

Кася Well-Known Member

це штучний дерн чи справжній? Бо ой буде стоптаний дитячими ніжками. Особливо під качелями

18. Tasiks

Tasiks Active Member

Спарвжній, .. Не думаю, на футбольних полях не стопчують, а від маленьки ніжок нічого не буде.

19. Кася

Кася Well-Known Member

ви недооцінюєте дитячі ніжки

20. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Було б оригінально якби "Грінвіль" постелив штучний газон! Було б "ЗЕЛЕНО-ЗЕЛЕНО".

а де твій аватар? :)