Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Apolon

Apolon Well-Known Member

Був у суботу на будові, розговорився з охоронцем який сказав що на місці торгового магазину(правіше від секцій Б та Г) вже геодезисти проводять заміри для будівництва кількох будинків. Вони будуть розміщенні буквою Ш, найдовша сторона буде паралельна дорозі яка спускається до гаражного кооперативу. Але біда у тому що там якраз лінії високовольтних передач, ну і шум поїзда ніхто не відміняв.

• Подобається Подобається x 1
  2. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Прям шпійон ополон чи лемберг чи бензін - на 3 форумах пишеш під різними логінами - пише краще як ти там. Чесно пофік чи там лінія чи залізниця мені, але не пофік іншим забудовникам - купив я собі в 100в і щасливий хоч княгині більше напрягає ніж та залізниця. Більшість забудови у Львові така ж сама

3. Apolon

Apolon Well-Known Member

Рагуль покажи на яких я ще сайтах зареєстрований?

• Тупо Тупо x 1
  4. Wanderlust

Wanderlust Active Member

Ну от, побудують нам шумозахисну стіну тими новими будинками - хоч якась користь ;)

5. Markyslv

Аполон не треба ображати
    Re: Торгово-виставковий комплекс
    Повідомлення lemberg » Нед серпня 23, 2015 7:22 pm

Добра оселя поволі перетворюється на гетто з високоповерхових бараків. Там, де планувався ТРК, невдовзі почнуть будувати 3 етап буквою "Ш", що зробить подвір'я ще довшим, а зелені стане ще менше. Дайош 100500 секцій замість 10. А ось як воно мало би виглядати спочатку:
    Це твоя цитата
    http://dobra-oselia.info/forum/viewtopic.php?f=6&t=46&start=20 звідси
    І ще
    Очікування:
    http://img4.imageshack.us/img4/3182/ejed.jpg

та реальність:
    http://s22.postimg.org/dnvjm0lfl/new.png

Алея між етапами безслідно зникла. Як і дитячий садок з тоговим центром.
    Кажуть, що від залізниці будуватимуть ще третій етап буквою Ш.
    Це з skyscraper city
    Інші просто логіни

6. AndryKos

AndryKos миється в бані

Згідно Вашого будинку мені тяжко сказати ціна за кв.м. так як я не бачу всіх площ і відповідних затрат по будинку (прибирання, оплата електроенергії загальних місць і т.п.). Що стосується інших будинків якими я управлю, тариф коливається від 1,87 грн/кв.м. (без ліфту) і до 2,85 грн/кв.м. (в плату входить обслуговування ліфтів). Я прибутку з цього не маю я маю зарплатню, а це різні речі. А моя з/п є вже в даних тарифах які я вище навів Вам. Я працюю таким чином щоб квартплата була адекватною, для мешканців, і щоб будинок був доглянутий і все працювало справно. Якщо мешканці захочуть певні індивідуальні умови (консєрж, чи прибирання не трьох разове в тиждень, а більше хоч кожен день) і будуть готові за це платити, то я зроблю те що вони хочуть, це моя основна задача, зробити все щоб Вам жилось комфортно, безпечно і в задоволення у Вашому будинку.

7. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

Шпійон бачу це ти, і те що ти рагуль на службі в ДО - 100%, бо відразу переходиш на ярлики... Що аполон неправильно сказав...? Там дійсно будуть будинки...

8. Markyslv

І ще одне некультурна тут. Я не на службі оз. А те що людина пише на всіх форумах одночасно то це цікаво.

9. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Ну охоронець на будові це 100% достовірне джерело!:haha: Він точно знає!:yahoo:

10. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

А що в Б1 ще щось можна купити, там вроді ж все розібрали? Подивитись готову квартиру типового планування можна будь-який час не тільки в Б1, в мене кум купляв, то проблем вообще не було. Завели, показали що хотів. Не могли Вас два тижні відправляти, там за клієнта як вцепляться, то любе голубе, я сам раз п"ять поки не купив дивився, і мені ні разу не відмовили.

11. v l a d

v l a d Well-Known Member

Реально тягнуть кота за хвіст!Б1 провели заміри БТІ в Б2 проводять і в Б3 ще непоченали!Ключи обіцяють не раніше кінця жовтня(

12. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Щось у вас інформація міняється: то 15 вересня, по кінець жовтня, звідки ви ії берете? Наскільки мені відомо все іде по графіку, і як тільки будуть заміри - будуть документи передавати. Може вам казали, що всі комунікації будуть підключені до кінця жовтня( це початок опалювального сезону)??

13. v l a d

v l a d Well-Known Member

Це шановна інформація з прямих уст!місяць тому вони казали що документи будуть до кінця серпня і буде ТЦ і Дитячій садочок!Все міняеться!читайте уважно і не перекручуйте на свій лад мої слова!Я Ділюся інфою яку отримую від ДО і від своїх друзів які також е кліентами ДО і тримають руку на пульсі!

14. Apolon

Apolon Well-Known Member

Дійсно рагуль. Ти побачив співпадіння по букві Ш-----? З таким шерлоком хомсом тобі треба від імені росії доводити що саме українці збили Боїнг. Чекаю неадекват вибачень після того як почнуть будувати дійсно нові будинки

• Тупо Тупо x 1
  15. Markyslv

Звичайне українське бидло котре більше ніж обізвати не може. Щодо вибачень я тебе не обзивав. А співпадіння 100% ще й почасу. Я не є представник ОЗ , а ти представник одного із забудовників.

• Тупо Тупо x 1
  16. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

На skyscrapercity під ніком Benzin пишу я, під іншими ніками - ні. Мене, як покупця квартири не влаштовує те, що забудовник нагло обманює мене та інших жильців заманюючи гарними рендерами, садочком і торговим центром, а потім забудовує всю площу житловими будинками із максимальною щільністю.
    По старому рендеру між етапами повинно було бути достатньо простору для алейки та зелених насаджень. На ділі ж ДО збудувала другий етап настільки близько, що помістилась лиш закатана в асфальт дорога. В цьому контексті нова назва компанії - Грінвіль звучить не дуже актуально.

Останнє редагування: 25 сер 2015
  17. malifis

malifis Member

Кажете будуть ще секції ЖК Добра оселя?))Для мене це ідеальний варіант.Надіюсь інформація "шпіонів" підтвердиться.Хорошого будинку має бути багато)))

18. Wanderlust

Wanderlust Active Member

та ви шо, бо ваш відділ продаж матиме ще роботу?

19. Кася

Кася Well-Known Member

те що До перетворюється у термітник - це хріново. Бо
    а)дофіга народу - більший безлад, страч і пофігістичне ставлення мешканців до власного мікрорайону. Часті конфлікти.
    б) проблеми з парковкою.
    в) мало озеленення, незатишне місце.

20. Vexler

Vexler Well-Known Member

Шанхай буде, а не Добра оселя))

а де твій аватар? :)