Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

От і кінець місяця. Покупці з першої черги вже отримали документи???

2. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Звичайно, що не отримали. А що, хтось наївно сподівався, що йому дадуть документи? Я, наприклад - ні. Та й ситуація в державі не на користь.:sad:

3. Ruta

Ruta Well-Known Member

Тепер обіцяють до кінця березня:pardon:

4. Dmytro D

Dmytro D Active Member

обіцянки чудова річ, але все ж таки - чи є можливість зараз робити ремонт і навіть проживати в квартирах з першої черги? Наприклад на Червоної Калини (Еко-Дім) документи здається ще теж не дали (точно не знаю), але є декілька сімей, які успішно там живуть.

5. Ruta

Ruta Well-Known Member

Ключі вони вже дають, але із комунікацій там тільки світло. Воду, газ обіцяють після завершення опалювального сезону.

6. Dmytro D

Dmytro D Active Member

на світлі далеко не заїдеш без води(((

7. Dobra Oselia

Dobra Oselia New Member

Повідомляємо покупців квартир першої секції житлового кварталу «Добра оселя» про можливість отримання прав власності на свої помешкання.
    Отримати права власності на свою квартиру, можна починаючи з наступного тижня, попередньо узгодивши з співробітниками відділу продаж зручні для Вас дату та час.
    Вашому будинку присвоєно адресу – вул. Княгині Ольги, 100Б. Вітаємо власників квартир в «Добрій оселі».

Останнє редагування: 14 бер 2014
    • Подобається Подобається x 1
  8. Sutomore

Приємна новина!:yahoo:

9. Grek

Grek Well-Known Member

10. ihorkolucky

ihorkolucky New Member

Так яка ціна м2 там у них?

11. Grek

Grek Well-Known Member

Я не знаю, дзвоніть до них і питайте. Я просто побачив таку новину і поділився.

12. Dobra Oselia

Dobra Oselia New Member

«Добра Оселя» надає Великодні знижки від 6 до 10%!!!
    Поспішайте придбати квартиру за вигідною ціною!
    Акція триває до 20 квітня 2014 р.

13. novoselik

novoselik Well-Known Member

:haha:
    Я так зрозумів, що продажі зупинилися?

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Novoselik, негарно так!

15. novoselik

novoselik Well-Known Member

Винен, виправлюсь

16. TommyAngelo

А тим часом караван іде...
    Друга черга: зведені вже всі 11 поверхів. Майже повністю викладені стіни (крім 11 поверху)
    Третя черга: заливається перекриття першого поверху (в суботу принаймні укладали опалубку)
    Весь старий офіс розібрали і вже забивають палі під четверту чергу.

17. Sutomore

Все чудово! Документи отримали! Попереду ремонт і новосілля.:dance2:

18. Neosoftlviv

Neosoftlviv Well-Known Member

Щиро вас вітаємо! Сподіваємось що з наступними секціями все також пройде швидко. Хочу поцікавитись у скільки вам обійшлося оформлення документів, чи наймали ви свого нотаріуса чи все вирішували їхні кадри та чи підключили всі комунікації до вашої квартири.

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

Шкода що з тим караваном і долар вверх іде))) Правда приємним плюсом є те що до 15 квітня в них фіксований курс 10,5, це краще ніж 11,78....

Доречі зайшли на територію церкви, щоб попитатись за стоянку на їх території, так як в будинку паркомісце дуже дороге, то вони сказали що можна в них паркуватись до літа, тому що влітку вони почнуть будівництво церкви... залишається сподіватись що вона буде не впритул до будинку і не перекриватиме повністю доступ світла(((

19. mulik

mulik New Member

Добрий день!

Запитання до Dobra Oselia: чи можете Ви надати інформацію про планування та розміщення церкви, яку будуть невдовзі будувати? Наскільки близько церква буде розташована до будинку (2-ї чи 3-ї секції) та наскільки буде високою?

завчасно дякую за відповідь

20. TommyAngelo

Хм, а хто дозволить будувати церкву впритул біля будинку?
    Як на мене, то тієї церкви, що зараз стоїть, цілком достатньо. А перспективи мати 30 метрові бані навпроти вікон, дзвони в 7 ранку та служби, які транслюють через репродуктор на весь району зовсім не тішать.

а де твій аватар? :)