Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Я б тоже думав чи так близько від колії вартує будувати, а та колія взагалі діюча? скільки раз там був ні разу не бачив там поїзда.

2. aldarion

aldarion New Member

Діюча. Але коли потяг їде то з квартири не чути, хіба на балкон вийти (вікна наразі не міняли). Але то може бути ще через то що шум від будови.
    Взагалі булоб класно якби ще щити шумоізоляційні поставили

3. Wanderlust

Wanderlust Active Member

Вже надумали :suicide:

4. Кася

Кася Well-Known Member

а що там? просто цегла лежить. Чи я сліпа?

5. Wanderlust

Wanderlust Active Member

Коли В4 починали, там нічого не лежало (якось нелогічно почати так далеко цеглу класти, коли В4 вже от-от змурують). Звісно, я б хотіла,щоб такі мої догадки були направдивими....

6. Кася

Кася Well-Known Member

ну так ж будують Г3 і В3. Може то для них цегла відкладена. Бо з ними щось не дуже спішать. Хоча хз. Всієї панорами будови зверху я не бачила

7. Vanka Mokryy

Ходив на будову недавно, там вже почали будувати В2 і В1

8. Mykola Veresen

Mykola Veresen New Member

А яка зараз вартість м2 в секціях які планують будувати?

9. v l a d

v l a d Well-Known Member

Те що кажуть менежера у ДО повна туфта,що не слово то брехня!В секціі Б нікого пускати небудуть!

10. Vanka Mokryy

А що Вам набрехали, не зрозуміло? Та в Б секцію мене теж не пустили, плитку кладуть. Ну то й логічно, хто пустить по покладеній плитці ходити. Я бачив, там ще не має нормального доступу до підїздів, я думаю вони то ударними темпами все доробляють, щоб вчасно здати. Мені казали з наступного тижня задзвонити, як тільки будівельники дадуть добро, можна буде піти. Дуже хочеться нарешті все закінчене побачити.

11. jewelson

jewelson Active Member

В мене аналогічно, думав цього тижня навідатись, відмовили

12. AndryKos

AndryKos миється в бані

Шановні мешканці будинку "Добра Оселя" пропоную Вам послуги досвідченого управителя ОСББ у Львові.

ОСББ У ВАШОМУ БУДИНКУ!!!

До Вашою уваги пропонуємо комплексне обслуговування досвідченим Керуючим Вашого будинку ОСББ, а саме:

1. Створення ОСББ (проведення установчих зборів, реєстрація юридичної особи, виготовленні печатки, документації по реєстрації, відкриття рахунку в банку);

2. Ведення бухгалтерського обліку (нарахування пільг, робота з банком, оплата платежів по будинку);

3. Збір показників (води та електроенергії) та виготовлення квитанцій;

4. Управління будинком (ведення благоустрою, догляд за порядком у під’їздах та на прибудинковій території, підвалах);

5. Робота з мешканцями (допомога по прописці, видача довідок Ф-2, укладення договорів);

6. Правова робота з боржниками;

7. Комплексне обслуговування будинку (електрик, сантехнік, прибиральники);

8. Укладання договорів з надавачами комунікаційних послуг;

9. Прийняття будинку на баланс від забудовника (огляд будинку досвідченим інженером-будівельником, інженером-конструктором);

10. Запуск ліфтів. Отримання дозвільної документації. Введення ліфта в експлуатацію.

Будемо раді співпраці з Вами. 098 194 24 86 Андрій

13. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

А яка ціна того всього?

14. v l a d

ХА ХА!повеселили!Дякую за виставу!

15. SvetlankaDemkiv

SvetlankaDemkiv New Member

Хто знає, що з секцією Б2, коли почнуть пускати на будову, хотілося б вже дуже подивитися-? Я чула дівчатка з відділу продажу казали з наступного вівторка можна буде подивитися. А що хто чув, може вже хтось ходив і бачив-? А то фотки це одне, а вживу побачити це інше. В них на сайті лише фото фасаду, а фото середини будинку немає. Останні фото з середини ще в травні.

16. v l a d

Четвертий тиждень напрошуюсь подивитись!і ні як,то цегла лежить,то плитку кладуть,то рівень землі низький то ще шось!Марта казала що планують видавати ключі 15 вересня!А вчора дзвонив сказали що тількі оформлення додаткового договорю планують на кінець вересня!Де прада ХЗ!Чекаемо шо ще лишаеться!

17. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

Я теж хотів подивитись секцію Б1, два тижні водили "за носа" - то в середу, то в пятницю, то з понеділка... Вже плюнув і перехотів, зараз дивлюся інші пропозиції, пішли вони "лісом"...

18. AndryKos

AndryKos миється в бані

Ціна що Ви саме маєте на увазі??

Ціна послуг, вартість квадратного метра квартплати, чи чого саме уточніть будь ласка!

19. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Мене як мешканця цікавить ціна оплати з квадратного метра. Типова ціна типової новобудови - кварплата. І ваш прибуток там де?

20. Apolon

Apolon Well-Known Member

Якщо хтось має точні планіровки (з розмірами) план схему квартир секції Г1 то буду дуже вдячний за скан чи фото

а де твій аватар? :)