Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by mcandre, Jun 12, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. AndryKos

AndryKos миється в бані

Ціна що Ви саме маєте на увазі??

Ціна послуг, вартість квадратного метра квартплати, чи чого саме уточніть будь ласка!

2. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Мене як мешканця цікавить ціна оплати з квадратного метра. Типова ціна типової новобудови - кварплата. І ваш прибуток там де?

3. Apolon

Apolon Well-Known Member

Якщо хтось має точні планіровки (з розмірами) план схему квартир секції Г1 то буду дуже вдячний за скан чи фото

4. Apolon

Apolon Well-Known Member

Був у суботу на будові, розговорився з охоронцем який сказав що на місці торгового магазину(правіше від секцій Б та Г) вже геодезисти проводять заміри для будівництва кількох будинків. Вони будуть розміщенні буквою Ш, найдовша сторона буде паралельна дорозі яка спускається до гаражного кооперативу. Але біда у тому що там якраз лінії високовольтних передач, ну і шум поїзда ніхто не відміняв.

• Подобається Подобається x 1
  5. Markyslv

Прям шпійон ополон чи лемберг чи бензін - на 3 форумах пишеш під різними логінами - пише краще як ти там. Чесно пофік чи там лінія чи залізниця мені, але не пофік іншим забудовникам - купив я собі в 100в і щасливий хоч княгині більше напрягає ніж та залізниця. Більшість забудови у Львові така ж сама

6. Apolon

Apolon Well-Known Member

Рагуль покажи на яких я ще сайтах зареєстрований?

• Тупо Тупо x 1
  7. Wanderlust

Wanderlust Active Member

Ну от, побудують нам шумозахисну стіну тими новими будинками - хоч якась користь ;)

8. Markyslv

Аполон не треба ображати
    Re: Торгово-виставковий комплекс
    Повідомлення lemberg » Нед серпня 23, 2015 7:22 pm

Добра оселя поволі перетворюється на гетто з високоповерхових бараків. Там, де планувався ТРК, невдовзі почнуть будувати 3 етап буквою "Ш", що зробить подвір'я ще довшим, а зелені стане ще менше. Дайош 100500 секцій замість 10. А ось як воно мало би виглядати спочатку:
    Це твоя цитата
    http://dobra-oselia.info/forum/viewtopic.php?f=6&t=46&start=20 звідси
    І ще
    Очікування:
    http://img4.imageshack.us/img4/3182/ejed.jpg

та реальність:
    http://s22.postimg.org/dnvjm0lfl/new.png

Алея між етапами безслідно зникла. Як і дитячий садок з тоговим центром.
    Кажуть, що від залізниці будуватимуть ще третій етап буквою Ш.
    Це з skyscraper city
    Інші просто логіни

9. AndryKos

AndryKos миється в бані

Згідно Вашого будинку мені тяжко сказати ціна за кв.м. так як я не бачу всіх площ і відповідних затрат по будинку (прибирання, оплата електроенергії загальних місць і т.п.). Що стосується інших будинків якими я управлю, тариф коливається від 1,87 грн/кв.м. (без ліфту) і до 2,85 грн/кв.м. (в плату входить обслуговування ліфтів). Я прибутку з цього не маю я маю зарплатню, а це різні речі. А моя з/п є вже в даних тарифах які я вище навів Вам. Я працюю таким чином щоб квартплата була адекватною, для мешканців, і щоб будинок був доглянутий і все працювало справно. Якщо мешканці захочуть певні індивідуальні умови (консєрж, чи прибирання не трьох разове в тиждень, а більше хоч кожен день) і будуть готові за це платити, то я зроблю те що вони хочуть, це моя основна задача, зробити все щоб Вам жилось комфортно, безпечно і в задоволення у Вашому будинку.

10. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

Шпійон бачу це ти, і те що ти рагуль на службі в ДО - 100%, бо відразу переходиш на ярлики... Що аполон неправильно сказав...? Там дійсно будуть будинки...

11. Markyslv

І ще одне некультурна тут. Я не на службі оз. А те що людина пише на всіх форумах одночасно то це цікаво.

12. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Ну охоронець на будові це 100% достовірне джерело!:haha: Він точно знає!:yahoo:

13. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

А що в Б1 ще щось можна купити, там вроді ж все розібрали? Подивитись готову квартиру типового планування можна будь-який час не тільки в Б1, в мене кум купляв, то проблем вообще не було. Завели, показали що хотів. Не могли Вас два тижні відправляти, там за клієнта як вцепляться, то любе голубе, я сам раз п"ять поки не купив дивився, і мені ні разу не відмовили.

14. v l a d

v l a d Well-Known Member

Реально тягнуть кота за хвіст!Б1 провели заміри БТІ в Б2 проводять і в Б3 ще непоченали!Ключи обіцяють не раніше кінця жовтня(

15. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Щось у вас інформація міняється: то 15 вересня, по кінець жовтня, звідки ви ії берете? Наскільки мені відомо все іде по графіку, і як тільки будуть заміри - будуть документи передавати. Може вам казали, що всі комунікації будуть підключені до кінця жовтня( це початок опалювального сезону)??

16. v l a d

v l a d Well-Known Member

Це шановна інформація з прямих уст!місяць тому вони казали що документи будуть до кінця серпня і буде ТЦ і Дитячій садочок!Все міняеться!читайте уважно і не перекручуйте на свій лад мої слова!Я Ділюся інфою яку отримую від ДО і від своїх друзів які також е кліентами ДО і тримають руку на пульсі!

17. Apolon

Apolon Well-Known Member

Дійсно рагуль. Ти побачив співпадіння по букві Ш-----? З таким шерлоком хомсом тобі треба від імені росії доводити що саме українці збили Боїнг. Чекаю неадекват вибачень після того як почнуть будувати дійсно нові будинки

• Тупо Тупо x 1
  18. Markyslv

Звичайне українське бидло котре більше ніж обізвати не може. Щодо вибачень я тебе не обзивав. А співпадіння 100% ще й почасу. Я не є представник ОЗ , а ти представник одного із забудовників.

• Тупо Тупо x 1
  19. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

На skyscrapercity під ніком Benzin пишу я, під іншими ніками - ні. Мене, як покупця квартири не влаштовує те, що забудовник нагло обманює мене та інших жильців заманюючи гарними рендерами, садочком і торговим центром, а потім забудовує всю площу житловими будинками із максимальною щільністю.
    По старому рендеру між етапами повинно було бути достатньо простору для алейки та зелених насаджень. На ділі ж ДО збудувала другий етап настільки близько, що помістилась лиш закатана в асфальт дорога. В цьому контексті нова назва компанії - Грінвіль звучить не дуже актуально.

Last edited: Aug 25, 2015
  20. malifis

malifis Member

Кажете будуть ще секції ЖК Добра оселя?))Для мене це ідеальний варіант.Надіюсь інформація "шпіонів" підтвердиться.Хорошого будинку має бути багато)))

а де твій аватар? :)