Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. v l a d

v l a d Well-Known Member

На рахунок ОСББ тут нічого складно!ми згідно законодавства як кінцеві власники ЖитловогоКомплексу маемо право самі собі обирати голову ОСББ і любий договір можна буде оспорити!Все залежить від згуртованості самих мешканців!

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Безымянный.png
    Бачу Вам ДО вже в печінках сидить, Дорогий Ігор Васюня-заслужений бот НК і Фамілії, топайте в свій набережний і хваліть собі його там на свому форумі, ви не мешканець, і ніякого відношення до ДО не маєте!!! тож Ваші істеричні коменти тут не доречні.

3. Vanka Mokryy

Ви впевнені що були в офісі ДО? Чим ви слухаєте?
    Ніякий власник не міняється, юридична особа не міняється! Змінюється назва!!! По коду ЄДРПОУ це одне підприємство, по всіх договорах це одне підприємство! Тимбільше якщо як ви пишите ви як і я з Б секцій, то через місяць максимум ми получимо документи з правом власності і почнемо нарешті ремонти. Так що хватить панікувати і кричати гвалт, краще майстрів для ремонту шукайте щоб до зими встигнути вселитись.

4. v l a d

З ОСББ така сама ситуація була у мого брата в Киеві!З самого початку все було добре але через рік різько почали піднімати тарифи і доїти мешканців, вимикати ліфти ,штрафувати за здачу в оренду житла,подавати на мешканців до суду за збудовану веранду або кондиціонер!
    Вони так само підписували договір на 15 років( схема стара як світ)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Vanka Mokryy

Давайте спочатку вселимся, поживем, побачимо, на даний момент вони працюють добре, швидко реагують. Не всі однакові, а поміняти завжди встигнемо, це не проблема.

6. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Стососвно здачі в експлуатацію, Ви не звертали уваги, що в Б секції все майже готово? Там вже стяжки залили місяць тому і фасад дороблений. По комунікаціях я думаю не буде проблем з підключенням, це ж літо. Нам залишилось тільки дочекатись документів, в офісі казали що вже готують.
    Тому давайте не говорити про суди у інших забудовників.
    Поки не бачу підстав для хвилювань.
    А стосовно зміни реквизітів, то взагалі не розумію чому Ви так хвилюєтесь? Поговоріть може з юристом якимось, щоб він вам роз'яснення вніс, якщо ви не довіряєте ДО.

7. v l a d

Я звами згідний!
    На рахунок зміни назви-старий договір у нас лишаеться ми підписуемо додаткову угоду(її зміст під 7 печатками) а вже потім основний договір!

8. SaTa

SaTa Member

Може все-таки хтось знає

9. undefined

undefined Active Member

Ви оновлене промо відео бачили на головній сторінці? Теоретично все буде. Плануються навіть великі підземні парковки машин на 60-80. Ну це згідно планів, які мені в офісі показували колись.

10. undefined

undefined Active Member

Ще б парк отак засадили як на відео - ціни б ДО не було :)

11. Vanka Mokryy

Подивився ролик, має бути файно, дійсно як так буде їм ціни не буде.:)

12. undefined

undefined Active Member

Ага... а реально там буде ще +100500 секцій замість парку і по двору постійний трафік особливо в години пік. На парку багато не заробиш

13. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

ДО на своєму форумі мені відповіла, що в інших етапах також будуть дитячі майданчики - побачимо

14. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

Чому сидить, яке ДО...? Я придивляюсь і до ДО, і до інших забудовників, оскільки шукаю квартиру. Але тут на форумі бачу будь-яка критика ДО сприймається такими ботами як Ви, нешановний Ванька, що ви кидаєтесь на людей, всіх критично налаштованих до ДО обзиваєте ботами. Я написав правду: Ще тиждень назад працівник ДО казав, що замість торгового центру буде ще пара-друга секцій житлових будинків. Тут нема що обговорювати, питання вирішене...

• Не подобається Не подобається x 1
  15. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

4Ванька ПиСи: І мене насторожило, що змінили назву фірми, що не так...?

• Не подобається Не подобається x 1
  16. v l a d

Бот з ботом сперечаються))
    Давайте піднімемо білш сер,езну тему:наприклад як натягнути мотузку між секціями Б та В для сушки білизни))

• Смішно Смішно x 2
  17. Mawa

Mawa Active Member

Мене от цікавить, якщо дивитись на їх план-відео на сайті, то перед секцією Б, має бути спорт майданчик, футбольне поле, а далі відкрите кафе, а де ж тоді дитячий майданчик?

18. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Вони те відео цього тижня три рази поміняли! може домалюють ще)))

• Подобається Подобається x 2
  19. Кася

Кася Well-Known Member

Запитала на їх офіційному форумі.
    На що відповіла що було б краще якби був облаштований сквер із великою кількістю дерев, лавками, столиками. Це і свіже повітря, і зелена стіна від залізничної колії. Як допис підтвердять і він зявиться на форумі, чекаю на вашу підтримку мого посту.

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Гарно так сформулювали:) Іншими словами: "думають - будувати, чи ні?"

а де твій аватар? :)