Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. djyha

djyha Well-Known Member

Треба буде скоро вже профспілку доброоселівських бото-тролів відкривати з такими темпами:)))

2. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Клас! я долучаюсь до Вашої спілки! І всі разом ідемо за зп в ОСББ Доброї Оселі. :dirol:

3. Mawa

Mawa Active Member

Привіт. Підкажіть будь-ласка хто зареєстрований на офіційному форумі. я зареєструвалась, але листа підтвердження не отримала. як попасти на форум? Як зв"язатись з адміністратором?

4. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

я зареєстрований, мені все без проблем вдалось, там є внизу кнопка адміністратори.

5. v l a d

v l a d Well-Known Member

І ТУТ В ОДИН МОМЕНТ ВИПОВЗЛИ 5 МЕШКАНЦІВ ЗАРЕЕСТРУВАЛИСЬ НА САЙТІ І СПЕЦІАЛЬНО УВІЙШЛИ В ДИСКУСІЮ!
    АДМІНИ НЕ ГОНІТЬ ВЖЕ ХОРОШ НАРОД ВЕСЕЛИТИ

6. djyha

djyha Well-Known Member

І де ви тут аж 5 одночасно побачили?1-2 і то з заготовленими фразами, яких видно відразу. Не потрібно вже перебільшувати,всюди боти вам ввижаються

7. v l a d

ті хто мешкають в ДО тут 1-2 і то дуже рідко шось пишуть!

8. djyha

djyha Well-Known Member

Тут інша штука є. Сьогодні був в офісі ДО і почув що швидше всього на місці торгового центру ще один дім всунуть. Отут завивання треба піднімати, а не на форумах ботів лапати.
    Якщо вони ще там дім впхають, то ні пройти,ні проїхати місця не буде

• Подобається Подобається x 1
  9. ymyk

ymyk Active Member

Цікаво як ви уявляєте собі завивання? і на якій основі вашу/нашу думку візьмуть до уваги?

10. djyha

djyha Well-Known Member

Це образно було сказано. Думаю це мало би бути зрозуміло. Замість того щоб реальні проблеми і питання обговорювати тут спорять хто більший тут бот.
    Незнаю на якій основі, але інформація думаю варта уваги.

11. Vanka Mokryy

Підтримую, не має жодних підстав нам щось висказувати, нам будинок збудувати - збудували, в експлуатацію ввести ввели, згідно договору всі умови виконуються, а якщо ДО не буде на тій ділянці нічого будувати, місто дасть в оренду комусь іншому, прийде інший забудовник і побудує, що захоче як би ви там не завивали, ніяк тамте будівництво нас стосуватись не буде.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. djyha

djyha Well-Known Member

Ну взагалі-то вся доброоселівська територія вже здана в оренду на 20 років. Тому ніхто там нічого будувати інший не буде.
    А побудувати там щось для розвитку інфраструктури чи елементарно пару деревець насадити думаю ліпше буде ніж під колію дім пхати. Вони ж себе грінвільом тепер ще й позиціонують. От нехай би й озеленили власне будівництво

• Подобається Подобається x 2
  13. Vanka Mokryy

Для чого говорити про те, про що ми ще реально нічого не знаємо! Говоримо ні про що, давайте придумаємо, що там завтра буде атомна станція і будемо "завивати", а після завтра аеропорт і знов в бій! А то бабка бабкі сказала, що дівка свині хвоста крутила! Може й реально вони там дерев насадять, а ми тут вже у всю гвавт піднімаємо!

14. undefined

undefined Active Member

Не сипте сіль на рану )
    Представники доброї оселі мають можливість офіційно повідомити про свої плани на ту територію відколи вони їх реально змінили. Не хочуть на цьому форумі - мають свій власний. Їх там люди прямо питають про це вже з травня місяця, а вони вибрали тактику мовчання.

15. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

Ще тиждень назад працівник ДО казав, що замість торгового центру буде ще пара-друга секцій житлових будинків. Тут нема що обговорювати, питання вирішене...

16. v l a d

якщо вони так зроблять!то буде не житловий комлекс а галімий мурашник на 1000 квартир!

17. djyha

djyha Well-Known Member

Ну якщо працівник ДО це бабка,то скажіть хто ж тоді не бабка! Я говорю про реальну річ, яку чув від працівника ДО. А фантазувати ви тут вже почали...

18. SaTa

SaTa Member

Фасад будинку звичайно псувати не хочеться (мені приємно дивитись на візуально гарний будинок), тому про пункт з узгодженням розміщення кондиціонерів чи будь-яких інших дій, що видно іншим, мені не заважає. Неприємний пункт про тимчасово проживаючих, хоч плануємо жити там з чоловіком. Те, що цей пункт стосується тільки квартирантів.. теж просто слова. Будь-який договір можна читати двозначно. Наприклад, до мене приїхала мама посидіти з дитиною на тиждень. Вона вважається тимчасово проживаючою. (Пояснюю, в договорі не вказано терміни..скільки людина в мене може жити, без статусу "тимчасовопроживаючого") Тобто, якщо хочеться комусь домахатись, то просто можна пристати до будь-кого, в чиїй квартирі хтось ночував хоч 1 ніч. Ну але з іншої сторони, треба довести, що та людина в мене була, жила і т.д. Можуть подавати в суд і доводити комусь щось.

Здається, що була проблема з палінням в під'їздах. Ніби ОСББ має цим займатись. Цікаво чи це питання вирішилось. Те ж саме люди пишуть про сміття в під'їзді. Я погано розумію чи це питання має вирішувати ОСББ, але якщо вони, то де суд чи штраф? Те що вони вирішують питання з тріщинами в стінах, це в першу чергу вигідно їм, адже в них в планах будувати і продавати ще не одну квартиру. Не треба їм поганої репутації.

Питання дитячого садочка вирішилось не ясно як, ДО всім пообіцяли і забули. Нам це питання ніби не актуально в даний момент, але не можу розхвалити їх за те, що обіцяють одне, а роблять інше. Тут історія з торговим центром.. Заміняти садочок дитячою площадкою не можна, оскільки будинок не може бути зданим без дитячого майданчика. Хвалити за те, що здали будинок вчасно.. терміни вони самі встановили. За що дякувати?
    Хоча загальний вигляд будинку і під'їзду навіть дуже подобаться. А якість їх роботи оціниться як поживем.

19. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Будинок можна здати без майданчику - це не проблема

20. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

Ради прибутку в 100% бізнесмен попирає всі людські закони, в 300% - нема такого злочину, на який би він не пішов, навіть під страхом шибениці... А якщо страху нема...?

а де твій аватар? :)