Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Viktorif

Viktorif Member

Ото цікава в Україні тенденція. Вже і тут нас зливають і все пропало.)
    Чому позитивні коментарі зразу розглядаються, як спам і дописи від ботів? Цікаво а негативні пишуть мешканці, чи так люди просто щоб поговорити і підігріти дискусію?
    От як ви пропонуєте створити ОСББ на всіх жильців якщо здача відбувається по підїздах? Ви в курсі, що щоб обрати ОСББ потрібен кворум всім мешканців....чи ви пропонуєте, нам(тим хто вже пів року живе), почекати на вас в бруді і пилюці, без ліфтів і тд, тільки щоб вибрати всім разом правління і голову ОСББ? Дякую але це без мене.
    Щодо кондюків і антен - тут було багато дописів розумних людей, що не можна давати можливість встановлювати їх де кому захотілось, ну хіба так тяжко зайти в ОСББ і обговорити варіанти встановлення, а не кидати тут на вентилятор, що те не підходить і те не підходить.
    Зі свого досвіду всі мої звернення в ОСББ вирішувались миттєво, коли під час ремонту мене зверху затоплювало, ОСББ сконтактувало власників верхньої квартири і за 30 хв все вирішилось. Коли в нас перегоріла плата в ліфті ОСББ змусило підрядників її замінити за пару днів, хоча вона дуже дорога. І це одна з небагатьох новобудов Львова, де обшили ліфт і дозволили його зразу використовувати - ОСББ взяло ризики на себе.
    Не будьте свиньми і не поливайте брудом, те добре що для вас роблять інші.
    Ну і так щоб ніхто не сумнівався я з ОСББ, бот Доброї оселі, троль і тд....і сподіваюсь ОСББ покриє мені квартплату за цей допис хоча б за 3 місяці.))))

• Подобається Подобається x 3
  2. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Чому наш народ постійно шукає якісь лазейкі щоб щось не робити або щось не платити? тому наша держава в такій зараз клоаці, бо народ не привик до правил і порядку, оплата комунальних це наш прямий обов"язок! цілий світ так влаштований, тільки наші люди з совецким минулим всім завжди не задоволені, хочуть жити в Європі, а платити як в Ссср.

• Подобається Подобається x 1
  3. Vanka Mokryy

Тоже чекаю на відкат від ОСББ, Ваш троль, бот і чи як його там :haha:

4. djyha

djyha Well-Known Member

Треба буде скоро вже профспілку доброоселівських бото-тролів відкривати з такими темпами:)))

5. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Клас! я долучаюсь до Вашої спілки! І всі разом ідемо за зп в ОСББ Доброї Оселі. :dirol:

6. Mawa

Mawa Active Member

Привіт. Підкажіть будь-ласка хто зареєстрований на офіційному форумі. я зареєструвалась, але листа підтвердження не отримала. як попасти на форум? Як зв"язатись з адміністратором?

7. Vanka Mokryy

я зареєстрований, мені все без проблем вдалось, там є внизу кнопка адміністратори.

8. v l a d

v l a d Well-Known Member

І ТУТ В ОДИН МОМЕНТ ВИПОВЗЛИ 5 МЕШКАНЦІВ ЗАРЕЕСТРУВАЛИСЬ НА САЙТІ І СПЕЦІАЛЬНО УВІЙШЛИ В ДИСКУСІЮ!
    АДМІНИ НЕ ГОНІТЬ ВЖЕ ХОРОШ НАРОД ВЕСЕЛИТИ

9. djyha

djyha Well-Known Member

І де ви тут аж 5 одночасно побачили?1-2 і то з заготовленими фразами, яких видно відразу. Не потрібно вже перебільшувати,всюди боти вам ввижаються

10. v l a d

ті хто мешкають в ДО тут 1-2 і то дуже рідко шось пишуть!

11. djyha

djyha Well-Known Member

Тут інша штука є. Сьогодні був в офісі ДО і почув що швидше всього на місці торгового центру ще один дім всунуть. Отут завивання треба піднімати, а не на форумах ботів лапати.
    Якщо вони ще там дім впхають, то ні пройти,ні проїхати місця не буде

12. ymyk

ymyk Active Member

Цікаво як ви уявляєте собі завивання? і на якій основі вашу/нашу думку візьмуть до уваги?

13. djyha

djyha Well-Known Member

Це образно було сказано. Думаю це мало би бути зрозуміло. Замість того щоб реальні проблеми і питання обговорювати тут спорять хто більший тут бот.
    Незнаю на якій основі, але інформація думаю варта уваги.

14. Vanka Mokryy

Підтримую, не має жодних підстав нам щось висказувати, нам будинок збудувати - збудували, в експлуатацію ввести ввели, згідно договору всі умови виконуються, а якщо ДО не буде на тій ділянці нічого будувати, місто дасть в оренду комусь іншому, прийде інший забудовник і побудує, що захоче як би ви там не завивали, ніяк тамте будівництво нас стосуватись не буде.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  15. djyha

djyha Well-Known Member

Ну взагалі-то вся доброоселівська територія вже здана в оренду на 20 років. Тому ніхто там нічого будувати інший не буде.
    А побудувати там щось для розвитку інфраструктури чи елементарно пару деревець насадити думаю ліпше буде ніж під колію дім пхати. Вони ж себе грінвільом тепер ще й позиціонують. От нехай би й озеленили власне будівництво

• Подобається Подобається x 2
  16. Vanka Mokryy

Для чого говорити про те, про що ми ще реально нічого не знаємо! Говоримо ні про що, давайте придумаємо, що там завтра буде атомна станція і будемо "завивати", а після завтра аеропорт і знов в бій! А то бабка бабкі сказала, що дівка свині хвоста крутила! Може й реально вони там дерев насадять, а ми тут вже у всю гвавт піднімаємо!

17. undefined

undefined Active Member

Не сипте сіль на рану )
    Представники доброї оселі мають можливість офіційно повідомити про свої плани на ту територію відколи вони їх реально змінили. Не хочуть на цьому форумі - мають свій власний. Їх там люди прямо питають про це вже з травня місяця, а вони вибрали тактику мовчання.

18. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

Ще тиждень назад працівник ДО казав, що замість торгового центру буде ще пара-друга секцій житлових будинків. Тут нема що обговорювати, питання вирішене...

19. v l a d

якщо вони так зроблять!то буде не житловий комлекс а галімий мурашник на 1000 квартир!

20. djyha

djyha Well-Known Member

Ну якщо працівник ДО це бабка,то скажіть хто ж тоді не бабка! Я говорю про реальну річ, яку чув від працівника ДО. А фантазувати ви тут вже почали...

а де твій аватар? :)