Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. undefined

undefined Active Member

А на рахунок переіменування фірми, тут я хвилювався трохи більше. Пам"ятаю проскакувала колись скандальна тема на DOU про махінації із назвою Академії ШАГ. Типу спершу платиш в ТОВ «Компьютерна академія «ШАГ», потім в ТОВ «Компьютерна академія — ШАГ» без лапок і тд і що це такий спосіб приховування банкрутства фірми і махінація з податками, міняючи її власника і ім"я.
    Але раз ДО кажуть, що власник не помінявся, плюс я сьогодні зареєструвався на igov.org.ua і замовив швиденько довідку "Повна інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство", вказавши ЄДРПОУ, на яке я робив внески за квартплату, і інформації про банкрутство фірми в базі нема. Так що думаю, що панікувати не варто: директор той самий і фірма не збанкрутувала.

Останнє редагування: 10 сер 2015
    Reason for edit: typo
  2. jewelson

jewelson Active Member

Мені здається зміна назви, це суто маркетинговий хід. Мабуть хочуть починати ще якийсь проект у Львові і поряд з назвами інших забудовників - "НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ІНВЕСТУВАННЯ" складно звучить. А "Greenville" вже зовсім інша справа. Легше і людині запамятати, і маркетологам слогани придумувати, і т.д.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. NazarB

NazarB Member

По-перше, саме цей вичерпний список і треба писати в договорі, а не писати погрози зі штрафами в 10 тисяч гривень! Для чого не прибутковій організації 10 тисяч гривень? Це мабуть буде темою мого першого звернення в податкову.

По-друге, для чого вам рекомендувати встановити кондиціонер там де ви його не можете встановити? Для чого вам таке ОСББ яке вас обмежує і рекомендує не можливі речі?

4. NazarB

NazarB Member

Мене особисто не влаштовують варварські умови ОСББ. Я хочу щоб до них внесли зміни і щоб ці умови стали схожими на договір де представленні мої інтереси. Добра Оселя і їх ЖЕК/ОСББ відмовляються від цього.

Я пишу про дуже конкретні речі, а не аргументую якиймись загальними термінами, як окремо взяті формумчани.
    Я на відміну від тих хто захищає Добру Оселю і їх жек, добре розумію що значить, для прикладу, пункт з текстом серед їх умов : "виконавець поверне кошти за не надані послуги". Це означає, що ненадані послуги потрібно оплатити, а тоді в судовому порядку довести що їх не надали і вимагати кошти назад. Це не відповідає мої інтересамі, мабуть і інтересам всіх мешканців також.

Якщо хтось не вміє читати те що підписує, або йому просто байдуже - це їх справа. Я на таке не погоджусь і буду дальше наполягати на внесенні змін і поки ці зміни не внесуть тема конфлікту не буде вичерпана.

Кісткою стала захланність і варварство в горлі Доброї Оселі.

• Подобається Подобається x 1
  5. undefined

undefined Active Member

Це хіба не означає те ж саме, що і тут? http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/529-2009-п#o69
    9. У разі ненадання послуг або надання їх не в повному
    обсязі, відхилення їх кількісних і якісних показників від
    нормативних виконавець проводить перерахунок розміру плати.

Чи цей пункт в договорі переформулювали щоб можна було його двозначно пояснювати?

6. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Ось роз'яснення по зміні назви на форумі Доброї Оселі.
    Юридичні питання
    [​IMG] Dobra_Oselia » 07 серпня 2015, 15:50

Відтепер ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Нові технології інвестування» розширює напрямок своєї діяльності, а саме інвестує кошти не тільки в будівництво, а й в розвиток проектів, що сприяють збереженню навколишнього середовища. Діяльність фонду передусім спрямована на реалізацію «зелених проектів» у сфері містобудування. Поряд з інвестуванням у будівництво житла та комерційних об’єктів, фонд вкладає кошти та бере безпосередню участь в озелененні населених пунктів, розширенні площ трав’яних газонів, відбудові парків і скверів, алей, очищенні водойм. Основне завдання – реалізація заходів, спрямованих на збереження природних ресурсів і створення комфортних умов для проживання людей. Саме тому, було прийняте рішення у доцільності заміни назви фонду на ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд зелених технологій Грінвіль», яка буде в повному обсязі відображати зміст діяльності.
    Відповідно до діючого законодавства зміна назви призвела до зміни поточних рахунків. В свою чергу всі реквізити фонду, директор та глава наглядової ради залишаються незмінними.
    Договори, підписані з фондом старої назви, залишаються діючими, та всі умови зберігають свою силу у первісному вигляді. Заміна назви фонду та поточних рахунків відбувається шляхом підписання додаткової угоди до діючого договору.
    Забезпечувальний платіж, перерахований на старі поточні рахунки, вважається зарахованим як оплата за квартиру (як належне виконання договору). Всі наступні перерахунки забезпечувального платежу за квартиру здійснюються на нові поточні рахунки, зафіксовані в додатковій угоді.
    Таким чином, зміна назви фонду має формальний зміст, та залишає за собою всі первинні умови діючих договорів.

7. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Штраф передбачений для тих, хто захоче без погодження встановити кондиціонер, і це правильно, хтось має слідкувати за збереженістю естетики фасаду, в ДО цим займається головний архітектор проекту, мав досвід погодження перепланування, отримав толкову відповідь. Мені підсказали навіть як ліпше зробити. Дивне твердження про те, що самі власники повинні дбати про фасад, цікаво як якась Маруся, така як моя жінка, яка не має жодного відношення до будівництва має знати, де щоб не пошкодити фасад вчипити собі кондюк. Така як моя Маруся покличе хлопів з дрелькою і тицне пальцем в стіну і скаже тут, і не важно що це щось знищить, головне щоб з середини було люксично, тому я категорично такого проти. А коли є якісь штрафні санкції, то вже подумає перед тим і звернеться куди треба.

8. NazarB

NazarB Member

Перепрошую, але ви і ваша
    ..
    ...
    - це просто епічний коментар і нема на то ради.

А штрафні санкції мають бути прописані до обох сторін, інакше ми в не рівних умова з ЖЕКом Доброї Оселі.

9. undefined

undefined Active Member

та нормальний це коментар, якщо не контролювати влаштування кондюків то так все і буде :)
    А скиньте хтось текст договору сюди, і якщо можна, то і різницю між ним і тим, що кабмін затвердив як зразок. Побачимо які саме зміни ОСББ внесла і тоді і почнемо аналізувати причини. А то ви перше цитуєте "виконавець поверне кошти за не надані послуги", а потім пишете, що санкції для них не прописані в договорі. Заплутатись можна

10. v l a d

v l a d Well-Known Member

Радився з юристом на рахунок зміни назви і тут нічого доброго для нас!Це недарма вони міняють назву саме перед початком видачі документів в секціях Б 1 2 3 !Перестраховка на можливий суд або спори між мешканціми і ДО( бо ми з ними будемо пов,язані 20 РОКІВ) ,буде важко доказати за пару років кто кому за що платив і т.д.
    Але з іншої сторони ми нічого неможемо вдіяти і всі той договір підпишемо!(

11. Vasyok

Vasyok Active Member

Реально, ти галімий бот на зарплаті. diablo:А ніякий не мешканець.:uaflag::bandera:

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. v l a d

v l a d Well-Known Member

Так їх тут 2-3 адміни у кожного з 10-к акаунтів і чешуть нам пургу!

13. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

А Ви що не підписували договір з ОСББ, чому ви просите сюди скидати?
    Я при підписанні попереднього одразу просила давати всі додаткові договори, щоб потім не було питань.

14. undefined

undefined Active Member

Ні, не підписував.

15. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Ви працівник компанії на 4 літери?

16. undefined

undefined Active Member

Я один з інвесторів будівництва. Ви хочете звести дискусію до обговорення особистостей?
    Якщо договір не секретний, то не бачу проблем виставити його текст щоб розібратись вцілому і не піддаватись на чиюсь паніку. Якщо секретний, то не розумію нащо тут почалось обговорення його деталей.

17. NazarB

NazarB Member

Сьогодні відсканую і скину.

Саме так штрані стягення застосовують виключно до жильців - у разі не вчасно сплати комун. послуг Добра Оселя передбачила пеню в розмірі 2-х облікових ставок НБУ, поверх вартості самих послуг. Але у разі якщо ОСББ не виконало своїх обовязків то "банально" повертає кошти, але це буде треба ще довести що вони не справляються.

18. Viktorif

Viktorif Member

Ото цікава в Україні тенденція. Вже і тут нас зливають і все пропало.)
    Чому позитивні коментарі зразу розглядаються, як спам і дописи від ботів? Цікаво а негативні пишуть мешканці, чи так люди просто щоб поговорити і підігріти дискусію?
    От як ви пропонуєте створити ОСББ на всіх жильців якщо здача відбувається по підїздах? Ви в курсі, що щоб обрати ОСББ потрібен кворум всім мешканців....чи ви пропонуєте, нам(тим хто вже пів року живе), почекати на вас в бруді і пилюці, без ліфтів і тд, тільки щоб вибрати всім разом правління і голову ОСББ? Дякую але це без мене.
    Щодо кондюків і антен - тут було багато дописів розумних людей, що не можна давати можливість встановлювати їх де кому захотілось, ну хіба так тяжко зайти в ОСББ і обговорити варіанти встановлення, а не кидати тут на вентилятор, що те не підходить і те не підходить.
    Зі свого досвіду всі мої звернення в ОСББ вирішувались миттєво, коли під час ремонту мене зверху затоплювало, ОСББ сконтактувало власників верхньої квартири і за 30 хв все вирішилось. Коли в нас перегоріла плата в ліфті ОСББ змусило підрядників її замінити за пару днів, хоча вона дуже дорога. І це одна з небагатьох новобудов Львова, де обшили ліфт і дозволили його зразу використовувати - ОСББ взяло ризики на себе.
    Не будьте свиньми і не поливайте брудом, те добре що для вас роблять інші.
    Ну і так щоб ніхто не сумнівався я з ОСББ, бот Доброї оселі, троль і тд....і сподіваюсь ОСББ покриє мені квартплату за цей допис хоча б за 3 місяці.))))

• Подобається Подобається x 3
  19. Vanka Mokryy

Чому наш народ постійно шукає якісь лазейкі щоб щось не робити або щось не платити? тому наша держава в такій зараз клоаці, бо народ не привик до правил і порядку, оплата комунальних це наш прямий обов"язок! цілий світ так влаштований, тільки наші люди з совецким минулим всім завжди не задоволені, хочуть жити в Європі, а платити як в Ссср.

20. Vanka Mokryy

Тоже чекаю на відкат від ОСББ, Ваш троль, бот і чи як його там :haha:

а де твій аватар? :)