Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. NazarB

NazarB Member

А хто ламав ваш комфорт?

ПС: думаю акаунт належить комусь з працівників доброї оселі чи інших зацікавлених осіб. Інакше не бачу сенсу комусь писати такі абстрактні і абсурдні речі.

2. v l a d

v l a d Well-Known Member

у них не один акаунт! а 10-15 я нарахував!тут і працівники доброї оселі і працівники сайту,задача яких хвалити забудовників!

3. djyha

djyha Well-Known Member

Тобто якщо комусь подобається як будує той чи інший забудовник, або не гамнить все без перебору то він автоматично стає найнятою робочою силою забудовника? Прекрасна логіка

• Подобається Подобається x 1
  4. v l a d

НІ тут просто як мінімум половина працівників сайту у них по 5 акаунтів і їхня задача вихваляти та захищати забудовників!я вже нераз надавав неспростовні докази на сайті!
    зайдіть на Набережний квартал,Ріел,Авалон Гарден і так далі:там сидять ті самі що і у нас з тими ж ніками!
    пишуть ту саму пургу як там все добре і все здаеться і все будуеться!

5. v l a d

Мені звісно пофігу!але всеодно хочеться ділитися інформаціею та обговорювати з людьми які мешкають або будуть мешкати в ДО а не з найнятими працівниками ДО!

6. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Нами був заключений попередній договір 17.07.2014 в 5 секції, де на той момент були лише забиті сваї фундаменту. На сьогодні 09.08.2015р. (тобто через 1 рік і 3 тижні) ми уже отримали ключі від квартири, відповідно оформленно договір куплі-продажу, акт прийому-передачі, підключена електроенергія, вода і газ. Які б моменти не виникали, але забудовник цілком виконав свої зобов'язання щодо будівництва житлового будинку. І дійсно на 1 місяць і 10 днів раніше терміну (згідно попереднього договору до 18.09.2015р.) передав житло у користування. Це беззаперечний і дуже приємний факт.

Побажання забудовнику:
    1. Дозволити повноцінну зміну планування на етапі будівництва.
    2. Не економити на утепленні помешкань, зокрема стосується вікон.
    Думаю за ці 2 моменти клієнти будуть згідні і доплатити.

По ОСББ поки досвіду не має - час покаже. Впевнений, що будуть не дуже приємні моменти як і кругом і завжди, таке життя. ОСББ на такий комплекс - це звичайно дуже прибутковий бізнес, хоча такі об'єднання не повинні бути бізнесом (люди звичайно які цим займаються повинні отримувати нормальну зарплатню).

Останнє редагування: 9 сер 2015
  7. djyha

djyha Well-Known Member

Ну якщо пофігу то навіщо розпинатися і бавитися в детектива, дивлячись хто, де і що пише.Розумна людина сама зрозуміє де бот а де реальний житель. Тут вже до такого маразму дійшло,що мій знайомий, реальний житель ДО, який один з перших заселився в першу секцію ДО, написав тут комент, похваливши забудовника, а його тролем проплаченим обізвали

8. v l a d

Корочше поживемо в ДО зробимо свої висновки кожен сам для себе!Але ДОГОВІР З ОСББ НА 20 РОКІВ ЦЕ КАБАЛА 100% ЯКА НЕВІДОМО У ЩО ВИЛЬЕТЬСЯ ЗА ПАРУ РОКІВ!

9. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Це також помешкання і сотень інших осіб, яким, можливо буде не довподоби, коли хтось буде ліпити кондюк де хоче і перетворювати гарний фасад будинку на гуртожиток обвішаний антенами і кондиціонерами??? Або облаштовувати спільні коридорчики на поверхах без погодження з ОСББ та всіма мешканцями? У всьому має бути порядок і рівноправ,я.

10. Moriarty

Moriarty New Member

Вибачте,якщо може не по темі.Хтось мені може сказати,яка зараз ціна за кв.м в "Добра оселя"?може навіть приблизну ціну.дякую

Надіслано із мого iPad за допомогою Tapatalk

11. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

700-740$ в залежності від поверху. Секція В3.

12. NazarB

NazarB Member

ще один бот з заготовленими фразами. :bye2:

Я вище писав про рекомендований вичерпний список місць для втсановлення таких речей, а не варварськими обмеженнями які називають договором.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
  13. jewelson

jewelson Active Member

ахахах, Sutomore - бот )))). NazarB не пишіть маячні. А то скоро про вас таке можна буде подумати

• Подобається Подобається x 3
  14. aldarion

aldarion New Member

Вичерпний рекомендований список місць для кондюків висить в кожному підїзді (схема планування з позначками)ю Це по-перше. По-друге - вам ніхто не заважає повішати кондиціонер там де вам хочеться при умові, що ви це аргументуєте. Наприклад в мене була ситуація що я не міг встановити там де рекомендовано - пішов в ОСББ, аргументував свою проблему і ми разом прийшли до альтернативного рішеня де його почепити.

• Подобається Подобається x 1
  15. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Ви про себе??? Я придбала квартиру в ДО ще в 2013! Тому чітко можу про все говорити!

16. Кася

Кася Well-Known Member

Згідно законодавства, фасад вважається спільним надбанням мешканців. То ж аргументація ОСББ що принципи оздоблення фасаду мають бути єдиними для всіх - є правильними.
    Інакше буде ось так. Але й вилазити ОСББ мешканцям на голову теж не варто дозволяти.

17. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Дивлюсь на всю писанину, і роблю висновок, що комусь ДО стала кісткою в горлі - аж до того, що зупинку побили з заздрощів, бо в якої нормальної людини підніметься рука на таке. Наглості набрались, реальних мешканців, які заселились одні з перших, обзивають ботами, не можуть уявити, що люди можуть бути задоволені, мабуть судять по своїх будовах, де люди роками чекають на документи, а комунікації за власні кошти собі самі проводять.
    ДО будує добре і здає вчасно, люди вже живуть з всіма комунікаціями, і чисто всюди і все культурно... Народ, майте совість, це форум для мешканців, а не ботів!

18. jewelson

jewelson Active Member

@Vanka Mokryy, будьте готові шо за попередній допис вас зачислять до: працівник ДО, працівник сайту, проплачений троль. :)

19. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Та все разом:):hi:

20. undefined

undefined Active Member

На рахунок доступу ОСББ до квартири для усунення різних неполадок в мене спочатку теж були сумніви, але я швидко нагуглив приклад "Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій", затверджений кабміном. Тому звинувачувати ДО в перевищенні повноважень не бачу смислу, тут немає з їх сторони злого умислу.
    Сам договору ще не укладав і не читав його умов, тому не знаю, які саме зміни були внесені в типовий договір. Мене особисто дивує пункт, про який згадували вище на форумі, що жильці повинні інформувати ОСББ про тимчасово проживаючих осіб. Такий пункт мені не вдалось швидко нагуглити, тому думаю, що це вони від себе добавили. Хоча, якщо тут є хтось прокачаний в договорах з ОСББ, хай мене поправить.
    Я сам зараз знімаю квартиру і щось не впевнений, що власник мене кудись реєстрував і платить справно податки з моєї квартплати. Тому думаю, що ті власники, які не планують відразу заселятись в квартири після ремонтів і захочуть їх здавати певний період, будуть не в захваті від такого пункту.

а де твій аватар? :)