Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Хочете поради саме мешканців - поговоріть про ваші питання на сходовій клітці з сусідами, а не на публічному форумі ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. NazarB

NazarB Member

По-перше, це моє помешкання і я маю думати де краще і як встановити щоб не пошкодити фасад мого житла. Я не фанат делегування приянйття рішення невідомими мені людям.

По-друге, вимоги ОСББ прописані дуже по варварськи. Такого цивілізовані люди у договорі не напишуть, саме тому я називаю цей папірчик вимогами ОСББ. Раз ОСББ так дбає про все, то може у договорі описати конкретні моменти. Для прикладу, вичерпний, рекомендований список місць для встановлення кондиціонера. Інакше, це варврарство.

3. NazarB

NazarB Member

Так справа в тому, що ОСББ створюється власниками, але житло недобудоване, на момент створення ОСББ тільки 2 чи 3 з 5 підїздів були збудовані. Як могли відбутись збори всіх жильців для створення ОСББ? Мабуть що ніяк. Тому правильно казати не ОСББ, а приватний ЖЕК Доброї Оселі.

Вносити зміни в договір не хочуть, вимагають підписати договір на 20 років.

4. NazarB

NazarB Member

А хто ламав ваш комфорт?

ПС: думаю акаунт належить комусь з працівників доброї оселі чи інших зацікавлених осіб. Інакше не бачу сенсу комусь писати такі абстрактні і абсурдні речі.

5. v l a d

v l a d Well-Known Member

у них не один акаунт! а 10-15 я нарахував!тут і працівники доброї оселі і працівники сайту,задача яких хвалити забудовників!

6. djyha

djyha Well-Known Member

Тобто якщо комусь подобається як будує той чи інший забудовник, або не гамнить все без перебору то він автоматично стає найнятою робочою силою забудовника? Прекрасна логіка

7. v l a d

НІ тут просто як мінімум половина працівників сайту у них по 5 акаунтів і їхня задача вихваляти та захищати забудовників!я вже нераз надавав неспростовні докази на сайті!
    зайдіть на Набережний квартал,Ріел,Авалон Гарден і так далі:там сидять ті самі що і у нас з тими ж ніками!
    пишуть ту саму пургу як там все добре і все здаеться і все будуеться!

8. v l a d

Мені звісно пофігу!але всеодно хочеться ділитися інформаціею та обговорювати з людьми які мешкають або будуть мешкати в ДО а не з найнятими працівниками ДО!

9. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Нами був заключений попередній договір 17.07.2014 в 5 секції, де на той момент були лише забиті сваї фундаменту. На сьогодні 09.08.2015р. (тобто через 1 рік і 3 тижні) ми уже отримали ключі від квартири, відповідно оформленно договір куплі-продажу, акт прийому-передачі, підключена електроенергія, вода і газ. Які б моменти не виникали, але забудовник цілком виконав свої зобов'язання щодо будівництва житлового будинку. І дійсно на 1 місяць і 10 днів раніше терміну (згідно попереднього договору до 18.09.2015р.) передав житло у користування. Це беззаперечний і дуже приємний факт.

Побажання забудовнику:
    1. Дозволити повноцінну зміну планування на етапі будівництва.
    2. Не економити на утепленні помешкань, зокрема стосується вікон.
    Думаю за ці 2 моменти клієнти будуть згідні і доплатити.

По ОСББ поки досвіду не має - час покаже. Впевнений, що будуть не дуже приємні моменти як і кругом і завжди, таке життя. ОСББ на такий комплекс - це звичайно дуже прибутковий бізнес, хоча такі об'єднання не повинні бути бізнесом (люди звичайно які цим займаються повинні отримувати нормальну зарплатню).

Останнє редагування: 9 сер 2015
  10. djyha

djyha Well-Known Member

Ну якщо пофігу то навіщо розпинатися і бавитися в детектива, дивлячись хто, де і що пише.Розумна людина сама зрозуміє де бот а де реальний житель. Тут вже до такого маразму дійшло,що мій знайомий, реальний житель ДО, який один з перших заселився в першу секцію ДО, написав тут комент, похваливши забудовника, а його тролем проплаченим обізвали

11. v l a d

Корочше поживемо в ДО зробимо свої висновки кожен сам для себе!Але ДОГОВІР З ОСББ НА 20 РОКІВ ЦЕ КАБАЛА 100% ЯКА НЕВІДОМО У ЩО ВИЛЬЕТЬСЯ ЗА ПАРУ РОКІВ!

12. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Це також помешкання і сотень інших осіб, яким, можливо буде не довподоби, коли хтось буде ліпити кондюк де хоче і перетворювати гарний фасад будинку на гуртожиток обвішаний антенами і кондиціонерами??? Або облаштовувати спільні коридорчики на поверхах без погодження з ОСББ та всіма мешканцями? У всьому має бути порядок і рівноправ,я.

13. Moriarty

Moriarty New Member

Вибачте,якщо може не по темі.Хтось мені може сказати,яка зараз ціна за кв.м в "Добра оселя"?може навіть приблизну ціну.дякую

Надіслано із мого iPad за допомогою Tapatalk

14. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

700-740$ в залежності від поверху. Секція В3.

15. NazarB

NazarB Member

ще один бот з заготовленими фразами. :bye2:

Я вище писав про рекомендований вичерпний список місць для втсановлення таких речей, а не варварськими обмеженнями які називають договором.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
  16. jewelson

jewelson Active Member

ахахах, Sutomore - бот )))). NazarB не пишіть маячні. А то скоро про вас таке можна буде подумати

• Подобається Подобається x 3
  17. aldarion

aldarion New Member

Вичерпний рекомендований список місць для кондюків висить в кожному підїзді (схема планування з позначками)ю Це по-перше. По-друге - вам ніхто не заважає повішати кондиціонер там де вам хочеться при умові, що ви це аргументуєте. Наприклад в мене була ситуація що я не міг встановити там де рекомендовано - пішов в ОСББ, аргументував свою проблему і ми разом прийшли до альтернативного рішеня де його почепити.

18. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Ви про себе??? Я придбала квартиру в ДО ще в 2013! Тому чітко можу про все говорити!

19. Кася

Кася Well-Known Member

Згідно законодавства, фасад вважається спільним надбанням мешканців. То ж аргументація ОСББ що принципи оздоблення фасаду мають бути єдиними для всіх - є правильними.
    Інакше буде ось так. Але й вилазити ОСББ мешканцям на голову теж не варто дозволяти.

20. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Дивлюсь на всю писанину, і роблю висновок, що комусь ДО стала кісткою в горлі - аж до того, що зупинку побили з заздрощів, бо в якої нормальної людини підніметься рука на таке. Наглості набрались, реальних мешканців, які заселились одні з перших, обзивають ботами, не можуть уявити, що люди можуть бути задоволені, мабуть судять по своїх будовах, де люди роками чекають на документи, а комунікації за власні кошти собі самі проводять.
    ДО будує добре і здає вчасно, люди вже живуть з всіма комунікаціями, і чисто всюди і все культурно... Народ, майте совість, це форум для мешканців, а не ботів!

а де твій аватар? :)