Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Opel

Opel Member

А чим Вам обслуговуванння будинку не догодило?
    На скільки мені відомо встанови кандюк не є великою проблемою якщо звернутись в ОСББ, і написати відповідну заяву....а вони нехай думають де краще Вам встановити його щоб не загадити фасад будинку

2. SaTa

SaTa Member

От і нам це цікаво. Що це за несанкціонований доступ до житла? Може, як в гуртожитку здавати ключі від квартири коли йду з-дому? Чому я маю вказувати хто в мене живе? Ніби за це житло я заплатила... відповідно це моя власність, по законодавству нашої держави, я нікому нічого в своїй приватній власності показувати не маю (крім відповідних органів з відповідними документами і дозволами). Газ мені надає не ОСББ, а Львівгаз.. світло теж не від ОСББ.. що це за всебічна звітність для ОСББ. Якщо після їх "провірки приладів" мене пограбують, я кому маю висловлювати притензії? Вони на ремонти йдуть дивитись і де гроші лежать?!

Останнє редагування: 5 сер 2015
    • Подобається Подобається x 1
  3. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

А якщо за вашої відсутності труби прорве або не дай Боже пожежа?? Треба ж якось усувати проблему.
    Наскільки я розумію цим пунктом передбачені саме ці ситуації! Невже Ви думаєте що хтось буде ходити лежати на вашому дивані поки Ви на роботі?)))

4. v l a d

v l a d Well-Known Member

Це повний бред! я киянин і в нас теж там усюди ОСББ!Але таке я взагали перший раз бачу!ЩО ЗНАЧИТЬ БЕЗПЕРЕШКОДНЕ ПОТРАПЛЯННЯ В ПОМЕШКАННЯ(ЯКЕ ОХОРОНЯЕТЬСЯ ЗАКОНОМ)
    Будемо створювати загальні збори і вирішувати ці ГЕСТАПІВСКІ САНКЦІІ!

5. Takamine

Takamine Well-Known Member

Я вам скажу. що такі ОСББ, як у ДО мають непоганий заробіток із мешканців даних новобудов. Раджу зібратися адекватним сусідам і вивчити усі питання про вихід з даного ОСББ і створення власного. От там і обговорите усі деталі. А щодо "мараторій на 20 років" в суді можна буде довести що підписували під тиском і шантажу.

6. SaTa

SaTa Member

Тобто якщо пожежа, то гаситиме ОСББ?? Якщо я не помиляюсь, у нас в країні такими ситуація займається МНС (Управління з Надзвичайних Ситуацій) У разі пожежі двері будуть вибивати або заходити в квартиру через вікна, чи Ви плануєте дати ОСББ дублікат ключа від Вашої квартири? У разі стихійної біди мені буде без різниці хто і як попав в квартиру.. а "провіряти прилади" до мене ОСББ ходити точно не має. Цим теж займаються відповідні служби. Газові прилади з відповідними документами і дозволами провіряє Львівгаз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! До чого тут ОСББ???????????

7. Opel

Opel Member

Люди читайте уважніше *доступу, зокрема несанкціонованого, у квартиру, нежитлове приміщення у житловому будинку Споживача для ліквідації аварії відповідно до встановленого законом порядку, усунення неполадок санітарно-технічного та інженерного обладнання, його встановлення і заміни, проведення технічного і профілактичного огляду;* що тут не зрозуміло?..... ще раз, встановленого законом порядку,!

8. Joll

Joll Well-Known Member

Динозаври не динозаври, однак знаю чимало людей у різних ЖК, які об"єднуються до спілки, купують та ставлять одну потужну антену на дах на кілька квартир і дивляться роками те, що хочуть, а не нав"язаний пакет послуг від провайдера. Крім того, інтернет-телебачення у новобудовах на початку геморой ще той (із власного досвіду).

9. IvankaIvanka

Та ніхто ж не забороняє ставити, нехай об'єднуються та ставлять.

10. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Чомусь багато галасу з нічого... Нам ОСББ ніяких умов не ставило. Спочатку я теж скептично ставилась до цієї контори, але зараз мене влаштовує їх робота і вартість послуг, тому від,єднуватись і створювати щось нове я би не згодилась

11. Viktorif

Viktorif Member

Друзі не панікуйте. Коли підписував договір теж був здивований тим пунктом, але насправді я роботою ОСББ дуже задоволений. Ціна в нашому ОСББ абсолютно адекватна, на звернення реагують миттєво і по максимуму стараються все вирішити, миють підїзд дуже часто. А те, що не дозволено тикати кондюки і антени де кому захотілось то це тільки +.
    Особливо тішать тут дописи людей які не живуть в будинку і не купували тут квартири - об'єднуйтесь розривайте договір))) Ага прийдіть і створіть нам нове ОСББ - хочу на це подивитись, покритикувати то кожен радий а от щось зробити.
    Тому ОСББ дякую, а сусідам раджу заселитись і спробувати той сервіс який надає ОСББ а потім критикувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. IvankaIvanka

Погоджуюсь! Треба вести конструктивну бесіду,а не сіяти паніку.
    Тим більше дивно, яка різниця людині, яка не живе в ЖК, які умови нам пропонує ОСББ? Та нащо давати такі поради?
    Я бачу що територія ДО, навіть при умовах будівництва та ремонтів, дуже охайна та чиста.

13. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Мені до вподоби робота прибиральниць - як бджілки, охайно вбрані, з необхідними засобами для прибирання. Але деякі сусіди свині - виставляють сміття за двері і воно собі тече... Треба шанувати чиюсь працю!

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Так ви ж, як мешканці і члени ОСББ, самі затверджуєте на загальних зборах ОСББ усі пункти договору, які вам подобаються. Проголосуйте, щоб ці сумнівні пункти вилучити з договору. Та й забудете.

І ще - треба дивитись, яким чином було створене це ОСББ, чи згідно "букви закону". Якщо ні (що найімовірніше), то в будь-який потрібний момент можна підняти питання легітимності створеного у вас ОСББ і не виконувати сумнівні пункти договору хоч вже (на змушення до сумнівних дій кажіть: "цього не робитиму. щось не так? подавайте на мене в суд!"). Всі рішення такого ОСББ можна буде при потребі визнати недійсними.

15. IvankaIvanka

Мені дуже подобаються поради "не мешканців" Доброї Оселі)))
    Реально ми, мешканці, хто там купив квартири, або вже живе, не маємо претензій до ОСББ, і не хочемо ламати створений нам комфорт!
    Нащо ви це пишете, не розумію?)))

16. Кася

Кася Well-Known Member

Ви придбали квартиру у ще незбудованому будинку. Як ви можете знати про роботу ОСББ?

Ставити під сумнів - це корисно. Це убезпечує нас від помилок, щоб потім не ходити і не стогнати "а сволочі ті винуваті, а я дурний ніц не читав, просто підпис поставив"

17. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

Так для чого вони все-таки змінили назву фонду...? Підозріло це...

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Хочете поради саме мешканців - поговоріть про ваші питання на сходовій клітці з сусідами, а не на публічному форумі ;)

19. NazarB

NazarB Member

По-перше, це моє помешкання і я маю думати де краще і як встановити щоб не пошкодити фасад мого житла. Я не фанат делегування приянйття рішення невідомими мені людям.

По-друге, вимоги ОСББ прописані дуже по варварськи. Такого цивілізовані люди у договорі не напишуть, саме тому я називаю цей папірчик вимогами ОСББ. Раз ОСББ так дбає про все, то може у договорі описати конкретні моменти. Для прикладу, вичерпний, рекомендований список місць для встановлення кондиціонера. Інакше, це варврарство.

20. NazarB

NazarB Member

Так справа в тому, що ОСББ створюється власниками, але житло недобудоване, на момент створення ОСББ тільки 2 чи 3 з 5 підїздів були збудовані. Як могли відбутись збори всіх жильців для створення ОСББ? Мабуть що ніяк. Тому правильно казати не ОСББ, а приватний ЖЕК Доброї Оселі.

Вносити зміни в договір не хочуть, вимагають підписати договір на 20 років.

а де твій аватар? :)