Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Кася

Кася Well-Known Member

Ви підписували угоду. В межах угоди все ок - ДО гроші вам не винне. Здається в темі проскакувало, що комусь до метра було в плюсі. То вони не доплачували додатково грошей.

2. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Так насправді умовами договоруу таке передбачено. Тому це вже як пощастить в межах 1 кв.м., але ніхто нікому платити не буде.

3. Ajk

Ajk New Member

Дякую. А ще питання - чи пробував хтось оформляти остаточний правонаступницький договір в іншого нотаріуса ніж пропонує ДО?

4. Yevhen R

Yevhen R Member

Треба починати панікувати чи зберігати спокій і далі платити за квартиру?
    Хто що знає/думає з приводу перейменування нашого забудовника?

5. Wanderlust

Wanderlust Active Member

Звідки така інформація? Вони вже колись були "ТКС", після скандалу в Трускавці перейменувалися, невже знов планують дров наламати?

6. Yevhen R

Yevhen R Member

Ну мені сьогодні дзвонили і просили прийти підписати новий договір у звязку з перейменуванням. В мене черговий платіж скоро, от і казали що спершу дзвонять до 'серпневих'.

7. v l a d

v l a d Well-Known Member

Так дійсно пахне чимось нездоровим!до мене не дзвонили!
    А яка у вас секція?

8. NazarB

NazarB Member

А хтось пробував добитись внесення змін у договір з ОСББ?
    "Добра Оселя" створила приватне ОСББ, по суті, і прописала в договорі дуже сумнівні вимоги, і ніяких гарантій для самих отримувачів послуг.
    Стягнення штрафів і пені передбачене тільки з отримувача послуг.
    Також є пункт згідно якого вимагається повідомляти осбб про всіх тимчасово проживаючих осіб в помешканні.
    І ще багато інших сімнівних пунктів.

Без підписання договору з ОСББ не хочуть оформляти право на власність і віддавати ключі.
    Не дуже хочеться підписувати договір в якому не представлені мої інтереси на 20 років з приватним ОСББ Доброї Оселі.

• Подобається Подобається x 1
  9. IvankaIvanka

А ви хочете мати справу з ЖЕКами? Там буду стояти в вічних чергах, та хто зна коли Ваше питання вирішиться.

10. Tasiks

Tasiks Active Member

Для чого розсіювати панікy.....
    думаю, це всього лиш зміна назви в маркетингових цілях, більше підстав немає...будівництво проходить в звично активному для ДО темпі. Наскільки мені відомо вони зараз працюють над темою участі в озелененні міста,облагородження паркової зони і т.д, у звязку з тим і назву змінюють під більш актуальну

11. Takamine

Takamine Well-Known Member

На іншому форумі Добру оселю тролять, називаючи її "Оселею зла", ну і зміна назви завжди насторожує власників майбутніх квартир, тим більше що ТКС заробив собі негативну репутацію у Трускавці...
    Не знаю які там зараз планування, але в першому будинку мені воно не подобалося - кімнати були видовжені як у совковому плануванні вагонного типу. Вхід у санвузли були надто вузькими. Мені не сподобалося.

12. Кася

Кася Well-Known Member

13. v l a d

знову зомбі повилазили як ви вже задовбали!як тільки якусь правду про ДО негативну пишуть як вони реагують!
    Tasiks і Компанія-я про вас!на Набережному кварталі ту саму пургу пишете!недуріть людей !

14. v l a d

15. IvankaIvanka

Спеціально дзвонила в офіс, питала стосовно цієї ситуації з назвою.
    По-перше, міняють назву не ТКС, а фонду який інвестує в будівництво з яким ми укладали угоду, ТКС це генпідрядник забудови, і він так і існує надалі.
    По-друге, все залишається незмінним окрім назви та рахунків, ЕДРПО, адреса, директор, все теж саме.
    Про доцільність зміни сказали, що то пов'язано з розширенням діяльності і все таке інше.

16. Tasiks

Tasiks Active Member

в чому проблема ? і хто кого дурить? в кожного знас своя думка по цьому питанню...Комусь би паніку на рівному місці створити....
    А по Набережному думаю власники квартир будуть солідарні, що дійсно проблеми є і досить серйозні, ні Газу ні документів!

17. NazarB

NazarB Member

а чим так зване ОСББ створене Доброю Оселею відрізняється від ЖЕКу? це ж не обєднання співласників, а приватний жек з дуже грубо прописаними умовами до жильців.

Відповідальності в цього приватного ЖЕКу(ОСББ Доброї Оселі) рівно 0, згідно з тими умовами які вони собі прописали.

Доречі, ЖЕК який обслуговє моє поточне помешкання не передбачає штрафи в розмірі 10 тис гр за встановлений кондиціонер чи телевізійну антену, на відміну від "ОСББ" Доброї Оселі.

• Подобається Подобається x 2
  18. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

По ОСББ не все звичайно однозначно і приємно в тому договорі - і пункт про доступ до житла в будь-який час і до лічильників цього в ЖЕКу дійсно не має. І штрафів не має, але і сервісу не має.
    Наразі не зрозуміла ситуація з Обленерго так як договір один з управляючою компанією. Є бажання відмовитись від газового котла і батарей і хотілось б хоча б встановити двотарифний лічильник електроенергії. От написав заяву в ОСББ, але по реакції не впевнений, що дозволять.

19. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Насправді це не зле, немає проблеми встановлювати кондиціонери один під одним, трохи довша траса може бути, але візуально гарніший фасад. А Сателітарку на дах можна поставити (якщо воно звичайно ще комусь треба, маючи 100мбіт інет :D), на тих пару метрів кабелю не збіднієш.

• Подобається Подобається x 1
  20. IvankaIvanka

Погоджуюсь, що не бачу нічого поганого в естетиці фасаду. А ті натикані по всьому будинку коробки, то гарніше? Я за порядок, і нехай він буде комусь підконтрольний.
    А антени ці диназаври мабуть тільки використовують))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)