Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Кася

Кася Well-Known Member

З першої черги жалілися що шумно.
    Та й як собі уявляю - ото хочеш з чашкою кави вийти на балкон, а перед тобою машини загазовують повітря і шумлять. + пилюка. Краще вже в двір вікнами..

2. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

От я і кажу, що це індивідуально! Я дуже не люблю вікна в двір, бачити сусідній будинок перед собою не хочу. Тому і чекала на цю секцію. В секціях Г теж гарно, але там вже не було давно квартир двокімнатних.

• Подобається Подобається x 1
  3. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

А я взяв в Б1, получилось і від дороги далеко з видом на Кульпарківську, з одної сторони тихіше, але на Княгині Ольги вид кращий.

4. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Дійсно, з вулиці Княгині Ольги - чудовий вигляд! Але мене дратує постійний рух " працівників ДО " під вікнами, плюс рух біля магазинів, що відкрилися. Занадто неспокійно, бо шум від дороги я згідна терпіти.

5. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Хочу замовити собі такий стіл

Вкладення:

• 9pGoCxEbTU8.jpg
      9pGoCxEbTU8.jpg
      Розмір файлу:
      56,8 КБ
      Переглядів:
      45
  6. Vanka Mokryy

Оприділився з кольорами ванни ZqmhcU9YqUU.jpg

7. Nyashka

Nyashka Active Member

а хтось наймав дизайнера? скільки коштують їх послуги?

8. Sutomore

Дизайнера наймали. Без візуалізації дуже важко. Ціни різні - в середньому 5-20 дол. за м2. Можна початківців -тоді дешевше

9. IvankaIvanka

Я теж буду користуватись послугами дизайнера, в мене правда знайома буде це робити. Але ціна десь біля 20 дол. за кв.м.
    Дивіться по портфоліо дизайнера, щоб ваші смаки співпадали одразу. А то потім будуть вам казати що золоті унітази це верх смаку і заплатите за це 1,5 тис. дол. ;)

10. Vanka Mokryy

Ого що це в вас за дизайнер такий елітний, він що одним пальцем перетворює все в золото і брильянти! ?

11. IvankaIvanka

Сподіваюсь що обійдемость без золота))) А ціна так, в неї висока, але мені буде зі знижкою ;)

12. TommyAngelo

TommyAngelo Well-Known Member

Прошу пана, а як Ви збираєтесь сидіти на унітазі? З рендеру виглядає, що він стоїть біля самої стіни і, перепрошую, мало місця для дупи.

Останнє редагування: 7 лип 2015
  13. jewelson

jewelson Active Member

Так пан написав про кольори, а не планування ванни. Рендер напевно взагалі знайдений в інтернеті

14. Vanka Mokryy

Рендер з нету, то так, там черпаю ідеї, найняти такого крутого дизайнера як дописувачка згори, мені не по кишені. Я писав за кольорову гамму. А може хто має дизайнера, але не такого фешн, а більш доступного?

15. Nyashka

Nyashka Active Member

Буду за таку ціну сама вчитися рендерити :D
    А от, скажімо, малює дизайнер, що у ванній треба плиточка зелена у червону крапочку (ну і мені, скажімо, то подобається). А дизайнер бере до уваги що то реально/нереально знайти/купити ?
    Ну і знаєте, один відтінок може пасувати до іншого, а другий - ні. І де гарантія, що в наших магазинах можна знайти те, що треба?

16. Nyashka

Nyashka Active Member

зараз в нас на квартирі майже вплотну до стінки стоїть... І все поміщається. Так що то від дупи залежить ))

17. aldarion

aldarion New Member

Хороший дизайнер підбирає з каталогів магазинів, а ще бувають варіанти коли перед тим як малювати їздить по магазинам з замовником і разом дивляться що подобається а що ні. Принаймні в нашому випадку так було.

18. Sutomore

А я спочатку плитку вподобала, знайшла її в інтернеті скинула матеріали дизайнеру, а вона вже розробляла кілька варіантів дизайну))

19. Joll

Joll Well-Known Member

Ми купували плитку для ванної кімнати в "Азов-Галичині", там же сидить дівчина-дизайнер і за якихось годину-півтори, вислухавши наші побажання, намалювала в 3д дизайн ванної у 3-х варіантах. Коштувало це недорого, зараз вже ціни не пам"ятаю, бо практично рік пройшов, але нам дуже допомогло, і всі моделі плитки одразу можна оглянути-змінити, і дизайнер поруч.

20. NaGgano

NaGgano Active Member

А про безпеку житла ніхто завчасно подумати не хоче )))) поки ремонт не зробили )))) кабелі бажано протягувати під гіпсокартоном а не по новій плитці ))) Для камер там ))) чи домофону )))

а де твій аватар? :)