Квартира "Добра оселя" вул Княгині Ольги

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mcandre, 12 чер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Kasander

Kasander Member

:suicide: хех...дійсно
    sutomore - дивний персонаж...все добре перекрутить на погане.:dance3: таке враження шо інтерес в тому є) може за то шось платять? :tongue:

• Подобається Подобається x 1
  2. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Цікава логіка, якщо пишеш щось добре ти засланий козачок, виходить якщо я радію життю і не нию як деякі тут - значить мені платить ДО, я похвалився всім своїм знайомим і підбив на купівлю в ДО як мінімум ще 2 своїх колег, по Вашій логіці треба йти за відкатом? Я маю право на власну думку і мені десь, що ви собі думаєте!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Кася

Кася Well-Known Member

sutomore є реальним користувачем і покупцем квартири у ДО.
    Погодьтеся, жоден забудовник не є ідеальним, і загалом скарг на якісь будівництва в ДО від реальних покупців я ще не чула. А от про інше не можу такого сказати - спочатку заявляли що буде і дитсадок, і торговий центр, потім забирають всю інформацію про то з сайту і змінюють рендер, брешуть що проводили якесь опитування, хоча всі мешканці кажуть що нічого в них не опитували, труть незручні питання і повідомлення на їхньому форумі, ігнорують запитання, і тільки футболять у відділ продажу. Погодьтеся, це не викликає захвату.
    То ж коли хтось пише їм хвалебні оди, це викликає підозру як мінімум.

• Подобається Подобається x 3
  4. jewelson

jewelson Active Member

я власне майже те саме на офіційному форумі ДО написав. На рахунок якості дійсно ніхто не скаржився, і маю інформацію від людей, які крутяться в будівництві, що ДО круто будує. Але от інші всі ситуації і відношення додають мінусів забудовнику

5. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Для Кasander і Ketti MC! Я стала власником квартири в ДО одна з найперших ! І моя активність на форумах тільки присвячених ДО - не на жодних інших. Я обгрунтовано, виважено і лаконічно стараюся висловлювати свою думку, бо ще з 2013 року спостерігаю за еволюцією ДО! Зміни, на жаль, не повністю проходять на користь мешканців, хоча якістю будівництва я задоволена. При купівлі обіцяють одне, потім роблять інше - то що будемо далі мовчати???

• Подобається Подобається x 2
  6. Vanka Mokryy

Я почав підшукувати бригаду для ремонту, хто вже зробив ремонт, напишіть скільки виходить ремонт для 2ккв, в мене кухня студія. Чи були якісь нюанси?

7. Vadok

Vadok Well-Known Member

Теж цікаво на яку суму розраховувати в доларах!!!

8. Sutomore

Sutomore Well-Known Member

Теж маємо таку кухню. Зробили її двозонною. Нюансів там дійсно багато - старалися все продумати - особливо електрику і стелю. Проблематично встановлений котел - треба добре попрацювати над проектом самої кухонної мебелі або переносити котел.

9. djyha

djyha Well-Known Member

Sutomore, також плануємо робити кухню двозонною.На що найважливіше звернути увагу при продумуванні кухні?Також підписуюсь під запитанням про вартість ремонту в у.е. за квартиру

10. Vanka Mokryy

В 10 тис у.о. можна вкластись? можете кинути фото як ви організували кухню? а котел переносили чи сховали? ванну з туалетом об"єднували? теплу підлогу робили? як балкон на ньому щось робили, я хочу там зробити тіпа кабінет, думаю робити теплу підлогу, те що він панорамний нормально себе там відчуваєте, не страшно? не має відчуття як на ладоні?

11. OKus

OKus Well-Known Member

Я зупинився на такому плануванні
    bath3v.png
    тільки там де в ванній душова намальована то там пралку поставив і бак на горі, також не робив акваріум так як намальовано.

Так і зробив ремонт, дуже задоволений, вийшла велика ванна, відкритий простір в хаті, який я і хотів. Двері в спальню зробив сховані. Підігрів підлоги ніде не робив тільки електричний в ванні, але зараз напевно б не робив бо ледве гріє і треба чекати хв 30 щоб нагрілось.

12. Vadok

Vadok Well-Known Member

А цифра яка?????

13. Vanka Mokryy

Дякую, я дивлюсь Ваш проект, і не бачу одної колони монолітної, ви її прибрали??? ціна питання?

14. Vanka Mokryy

мені подобаєтьсяідея з гардеробною.

15. Кася

Кася Well-Known Member

В нас теж двокімнатка і в Г3(бто до ремонту часу аж гай шумить). Особисто в нас планується повноцінна спальня і повноцінна дитяча. То ж двері в більшу кімнату замуруєм і зробимо двері біля меншої кімнати, яка буде дитячою.
    C1.png

16. OKus

OKus Well-Known Member

Я ще не підбивав всі розрахунки та й не дуже хочеться))

Моноліт не чіпав взагалі. Колона залишилась там де типу кладовка справа від входу і ще мололітна стіна там під вікном між кухнею і вітальнею.

17. OKus

OKus Well-Known Member

Я думав що якщо потрібно буде дитяча з часом, то там де зараз стіл відокремиться кімната з панелей. Зараз всякі цікаві такі варіанти можливі.

18. mtc

mtc Well-Known Member

так цифра різною може бути )) все залежить від побажань у ремонті.. які будуть меблі, сантехніка.. і все інше ) думаю сам мінімум - це 10тис дол... Дизайнейрский ремонт від 30тис дол..

19. marialviv

marialviv Member

Привіт... в мене теж 2км в 5-й секції..!!! цікавить питання балкону чи плануєте вибивати.... і чи можна взагалі таке робити...???

20. Vanka Mokryy

Мені порахували десь на 12тис.у.о вийде.

а де твій аватар? :)